Quote Originally Posted by V^mne View Post
Nebih se slozio s tobom ni malo iz razloga ko god je posao evo u evropu od takvih igraca nije dobro prosao a ti ces slozit samnom,da su to i Petar Grbic koji je u izraelu,Drasko Bozovic u isti klub u izrael sad nema klub(oboica nisu igrali ni tamo),evo Ermin Seratlic i Marko Cetkovic traze klub jer ovaj Poljak ne racuna na njih,ima ih jos dosta koji su posli po evropi pa se nisu nesto bas proslavili,dok vidis jednog Bogdana Milica koji igra u Juznu Koreju u ligu koja ni malo nije losa,a iskreno da ti kazem fulira se para....Tako da je doslo tesko vrijeme ako Adrovic bira klubove,a znamo da prije buducnosti nije igrao godinu dana a prije toga igrao je po iraku dje je za platu dobijao pusku i 30 metaka da prezivi mjesec...Sto rece obelix ako se zamjeri cika miomiru (a mislim da nije daleko od toga) da ce ipak ostat godinu dana da trčkara oko terena kao sto je i petar vukcevic....
Nemam što da negiram, to što si reko su činjenice (Grbić, Božović, Milić), ali sve je stvar ličnog mišljenja. Adrović očigledno ne juri pare, Južna Koreja bi mu to pružila bolje nego ijedna druga destinacija. Ja mislim da su te lige, znači ne Rusija nego "krajnji" istok (Koreja, Japan, Indonezija) najbolja solucija za igrača od 28,9 i više godina, da se naplaste do penzije. Milić, Damjanović, Radončić i ostali su pošli za parama i sigurno ostvarili to što su htjeli.
S druge strane, neko juri karijeru, slavu, naslovnice i čuda, nebitno od postojanja nekog realnog osnova za to (kvalitet igrača).

Vrlo jednostavan izbor, ako juriš pare, pravac istok, ako praviš karijeru, Evropa. Južna Amerika bi meni sigurno bila zadnja opcija, naročito Meksiko đe ga u po bijela dana može oladit lokalni džanki.
Za špiceve će vazda bit mjesta u tu Aziju, mislim da je ispravno probat neđe u Evropu, mlad je Adrović, ima kad da plasti.