Page 63 of 225 FirstFirst ... 135359606162636465666773113163 ... LastLast
Results 1,551 to 1,575 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,233
    Thanked in
    1,568 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Jedino, sto je u ovom momentu vazno, je otici u Split u pribliznom broju, koliko je Varvara bilo juce!
    Od uprave treba zahtjevati traznju 10% od stampanih karata za utakmicu u Splitu( ako stampaju 30 hiljada, nama 3 hiljade) i organizovati prevoz autobusima!
    Sve je ovo potpuno ostvarljivo, jer su u pitanju simbolicne pare za bilo kojeg biznismena!
    Sve ovo mora obezbjediti uprava i drzava Crna Gora!
    Ako se ostane na samoorganizaciju sa stotinjak navijaca bolje da i ne krecu u Split!
    Znaci ili hiljade ili niko!!!!
    Hajduk i ta cuvena ,,torcida" su smijurija i od nekadasnjeg kluba i od nekadasnjih navijaca!
    Hajduk NULA NA NULU ,,torcida" samo blaga kopija nekadasnjih splitskih navijaca!
    Pozivam sve VARVARE da pocnu kampanju za organizovanim odlaskom u Split. Pokrenimo rukovodstvo, grad, Crnu Goru, privredne subjekte!
    Ako se bude uporan, siguran sam da hiljade Varvara moze otici u Split!
    Vec sjutra treba dati javno saopstenje povodom pohoda na SPLIT!
    Ako se Varvarima obezbjedi prevoz i karte, ubjedjen sam da ce svi poci u Dalmaciju i bodriti svoj klub!!!!
    SVI SA SJEVERA NA POLJUD!!!!!!!!!!!!!!!

Bravo bravo sve se nesto mislim da ces ti poc
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

samo da pitam ove varvare...

jeli istina da ste srusili dubrovnik ??

tako se prica...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije istina. Varvari su srušili Rim, ali to je već Bajagina pjesma

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kutuzov View Post
    Jedno pitanje:
    Koliko ce karti biti kupljeno od strane Buducnosti i Varvara na Poljudu i koliko vas sa ovog foruma ide na revans?
    Stvarno iskreno pitam...
    ja idem i pusti ostale koji ne znaju nista

Quote Originally Posted by zoig View Post
    Ne mogu da vjerujem da ti majmuni iz Hrvatske bez problema prave nerede po Podgorici, a Grobari svake godine imaju problema da udju u Podgoricu (a kamoli nesto drugo da urade). Odje nesto nije u redu. E da i smucila mi se Buducnost. Cijela Crna Gora samo Buducnoscu usta ispira. Prije 2 dana se igrala prva utakmica kvalifikacija za ligu sampiona ikad odigrana u Crnoj Gori, poluprazan stadion. A sad kao frka oko brace iz Splita. Nekad sam stajao u Moraci sa navijacima Partizana kad su nas nekolicina Podgoricana provocirali sa Torcidinim simbolima, ali opet smo mi dobijali po dupetu od drugova plavih(mislim na miliciju).Nego to je duga i druga prica.
    ne mlati praznu pricu da te zamolim!!! da te nesto interesovalo trebao si se prosetat po gradu malo!

Quote Originally Posted by Poplun View Post
    Torcida prvo poluvrijeme nadglasala Varvare,drugo puno slabije,
    hvala sto imas extra uvid na sve preko TV ekrana

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Torcida pored svog obezbjedjenja uspjela je da unese pirotehnicka sredstva, dok su Varvarima predpostavljam ista bila oduzeta. Pih.
    Tvrdnja da su Varvari ocitali Torcidi lekciju iz navijanja u najmanju ruku ne stoji, pogotovu u prvom poluvremenu. Sest bubnjeva Torcide je tutnjalo prvih 45 minuta, a oni nisu stajali sa pjesmom. Ritam sekcija Splicana za cistu 10-ku. Smucili su mi se kad su ubacili baklju na zapadnu tribinu (2 puta), i oni i policija koja nije reagovala. Mogu zamislit sto bi bilo sa Varvarima da su oni nesto slicno uradili na nekom gostovanju po CG (ili gadjali policajce slomljenim stolicama sto je veceras uradila Torcida). Takođe su mi se smucili onih 10-tak likova sa zapada sa "hrvatsku decu na kolac" i sl.

Ne znam jel RTCG prikazala onog lika sto se skinuo go i pokazao k...c navijacima Hajduka na istočnoj tribini.

U drugom poluvremenu bolje navijanje Varvara koji su se malo konsolidovali. RESPECT za oduzetu zastavu.

Što se utakmice tiče, čini mi se da je taktika bila da se izmori Hajduk i da oni crknu od vrućine a da nasi cuvaju snagu za drugo poluvrijeme (po mogućnosti da se ne primi gol - na zalost nije uspjelo ). Drugo poluvrijeme za svaku pohvalu , svaki duel smo dobijali skoro lagano i ostace zal za mnogim neiskoriscenim sansama. Rezultat nije bio bas odraz snaga na terenu jer je Buducnost zasluzila da slavi sa makar jednim golom razlike.

Potrudio sam se da budem realan, pa neka me sad Varvari razapnu oko ovog o navijanju u prvom poluvremenu.

I ide li ko u Split? Biće zajebano.
    varvari nisu unosili pirotehniku tako je bio dogovor, vjerovao ili ne ja ih nisam cuo ni jednom, dok su ovi po coskova sjeverne tribine ih culi, sto govori o tome da je bilo dosta zalutalih navijaca

I evo je prosla i ta noc...
    Kakvi su utisci? Kakva je Torcida? Bratime li se i grle ili gone po svome?
    Malo ce vas ljudi smjeti otici u Split... Malo...
    No, zivi bili pa vidjeli...
    pa bice bas tesko na tom putovanju, i prije bi bilo, a tek sad, tako da ne znam sto da ti kazem koliko ce nas ici

Torcida vam je u sred PG pokazala kako se navija. Zalite se da policija nije dala da se unese pirotehnika. Vi ako ste uopste Varvari (mislim za pojedince sa foruma) treba da znate da se navijacke grupe o tome dogovaraju sa klubom, a kad vas ima dovoljno policija ne pokusava da pretresa. Otkud Torcidi pirotehnika u PG??? Kako su oni unijeli?
    I jos nesto... Vasa shvatanja navijanja nisu miroljubiva kako ih pokusavate docarati vec je to mrznja prema jednom narodu uz kontru kojom pokusavate da podidjete onima koji ne vole taj narod...
    Niko od likova koji ovdje pricaju nece poci u Split na revans! A ako neko od Varvara i podje vidjece kako ce ih Torcida "bratski" docekati...
    Uciti od Velikih kako se navija nije sramota... Naprotiv!
    stav varvara je da se ne donosi pirotehnika jer se ne bi moglo iskontrolisati da se ista ne bacha u teren!

Quote Originally Posted by Igi View Post
    To nikome nije jasno :mrgreen:
    jeste onima koji su bili na sjeveru onu noc!

Quote Originally Posted by mali bahati tovar View Post
    ... jebeno naše gostovanje, sva čast na ukradenom transparentu to ste pobrali od brače delija imali ste priliku cjeli dan u gradu a niste kurcem mrdnuli uzet na fer način tj šorom i sl ali ne imate lopove koji kradu i još se hvale stim još ste daleko iza nas ali pohvaljujem vaš broj nije mi jasna međusobna šora na tribini?? A di je vaš transparent ko ga je ukrao
    trebali ste javiti da ste se sa pandurima dogovorili da nece uskakat da nas razdvajaju, dosli bi 100%
    Last edited by DIDI; 20-07-07 at 17:35.
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da se nisu to pojedini prepali da ce im puci ako odu u Dubrovnik pa se peru i pricaju kako nisu oni pjevali neke pjesme? a vidjecete sa kakvom ce izvornom muzikom oni vas tamo da docekaju, pa me bas zanima oce li se i oni posle utakmice kajat sto su pjevali neke pjesmice, pEsmice ili pIsmice, zavisi ko se kaje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mali bahati tovar View Post
    ... jesi li ti jedan "veliki hrabri varvar" koji nas je gledao u njegoševom parku ali nije imao muda ništa konkretno napravit?? bacanje kamenja i štapova največa prijetnja koja je od vas došla iskreno svaka čast za brojnost ali za akcije po gradu jedna velika 0
    Mislim da bi bilo pametno da pitas drugare sta se desilo kod sportskog centra..kako su bjezali iza buseva...:wink:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    ti si baš glup jbt...

sarkazam...pametni ...sarkazam je to bio!! :bart:

mucni glavom.....:twist:
    Boj ne bije svijetlo oruzije,već boj bije lobi u američkom kongresu.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ggjoni View Post
    izdajico

naravno da je torcida ocitala lekciju varvarima, sto je bilo i za ocekivat ... necemo da se pravimo ludi ovdje, svi smo bili tamo
    najveca bruka za varvare je sto su se pobili medjusobno ... stvarno su se obrukali.
    obozavam ovakve kao sto si ti vrh!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znaci li to da u varvarima nema normalnoga cheljadete koje bi moglo da iskontrolise da se svakoj budali ne daje baklja da s njom gadje pravo na teren?tako ispada po toj tvojoj konstataciji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://torcida.org/forum/viewtopic.php?t=6134

Procitajte topic,nakon izvjesnog videa pokazat ce se kolko ste jaki i hrabri .
    P.S. Toliko o tome da nas je policija cuvala a mi samo mirno sjedili i dovikivali.Koji ste vi misevi,to je strasno!!!
    Last edited by Poplun; 20-07-07 at 17:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da ste promasili i jedan i drugi pisanje na ovoj temi!
    Last edited by DIDI; 20-07-07 at 17:35.
    Boj ne bije svijetlo oruzije,već boj bije lobi u američkom kongresu.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SyNdRo0m View Post
    Iskreno mi je ža većine onih sa śevera sinoć što nijesu imali prilike da idu ka dobrovoljci po ratišta 90ih...
    Više podignutih 3 prsta no ičega. "Ubi, žakolji... da Hrvat ne postoji!", "Ustaše, ustaše!", "Srušili smo Dubrovnik!", "Majku vam Hrvatsku!", "Od Topole do Tolole...", itd. its. Sramno! No biće da sam ja pogrešno skonta kako se bodri svoj klub, pa mi i nije mjesto među Varvare.

I dalje se poji "napred", "plavo-beli" itd its... Jel zbog rime il nemogućnosti ubačanja "j" tj "ij"? Uh!!

Kolko je pjesama, a da nijesu preuzete uglavnom od srpskih navijačkih grupa, samo prekombinovane za lokalno pojenje?

I tuče među sobom...

Dosta tužno...
    ko zna dje si ti bio kad je picila ekavica oko tebe i sl, a i napisao sam na onom blogu odgovor tako da mi je muka pisat opet! pa prociaj ako te interesuje!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://torcida.org/forum/viewtopic.php?t=6134

Procitajte topic,nakon izvjesnog videa pokazat ce se kolko ste jaki i hrabri .
    P.S. Toliko o tome da nas je policija cuvala a mi samo mirno sjedili i dovikivali.Koji ste vi misevi,to je strasno!!!
    znaci nije vas policija cuvala, vrh onda ste bili u extra extra broju, dosta bilih a jos vise plavih
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    znaci nije vas policija cuvala, vrh onda ste bili u extra extra broju, dosta bilih a jos vise plavih
    Opet oni o cuvanju policije,dao sam komentar o tome prije....procitaj pa ces shvatit da je naglasak na necem drugom....a sad to sto tebe zivcira da je izaslo na vidjelo kakvi ste i sto se zapravo dogadalo u pg je vec tvoj problem.

Vidimo se Splitu! Ne bi bilo lijepo da ne dodete....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vozači Torcidinih autobusa: Pucali su na nas, a policija je samo pomagala napadačima!

Pišu: Mate PRLIĆ i Ante BILIĆ

Bilo je kao 1991. godine na Plitvicama, samo što krvi nije bilo! Pucali su dva puta na naše autobuse i kamenovali nas iz svakog žbunja, iz svake kuće, svakog sela, a policija im je samo pomagala u tome!

Tako povratak iz Crne Gore opisuje Ivan Štefanić iz Petrinje. On je vozač jednog od pet autobusa koji su organizirano vozili Torcidu iz Splita u Podgoricu.
    - To je bilo divljaštvo uz pomoć policije! Lažu da su ikoga uhvatili. Oni su im samo pomagali, upalili su rotaciju da znaju kuda prolazimo. Njih nisu hvatali, jedino bi išli na torcidaše kad bi se oni krenuli suprostaviti napadačima – nastavlja Štefanić.

Tako je više puta došlo i do sukoba između policije i Torcide, koje navijač Ivan Jelić iz Splita opisuje:
    - Bilo je svega, policija je koristila oružje, pucala… Nakon tuče, neki su policajci ostali ležati na podu, tako je bilo žestoko…
    Što se tiče sukoba nadomak Budvi, napalo nas je 70-ak Delija, razbili su autobuse, bacili baklje u njih. Izeletili smo za njima u šumu, ali policija nas je spriječila.

Više od navijača, na crnogorsku policiju su bili ogorčeni prijevoznici kojima je razbilo autobuse. Ispred poljudskog juga vozač Milat prijevoza Zlatko Marić nam je rekao:
    - Policija je u nas kroz staklo uperila pištolj i rekla da vozimo. Jednom mom kolegi su policajci palicom razbili prednji žmigavac. Strašno…

- Neki policajci u uniformama, doduše ne ovi iz pratnje, su čak dizali tri prsta i tako provocirali… Samo su tukli naše navijače i pucali u zrak prema našima, dok su druge puštali da napadaju iz grmlja! – dodaje vlasnik autobusa Damir Milat.

Navedene događaje potvrdio je i tajnik Kluba navijača Hajduka "Torcida" Stipe Lekić:
    - Policija je stalno pucala! Toliko su metaka ispalili da smatram da su potrošili sve crnogorske rezerve. Doista je traumatično bilo to gostovanje, no na tribinama smo pokazali da smo najbolji. Žao mi je samo što i naši igrači kao i mi u publici nisu dali maksimum tijekom svih 90 minuta igre.

http://www.glasdalmacije.com/?show=0&article=2301
    ...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet oni o cuvanju policije,dao sam komentar o tome prije....procitaj pa ces shvatit da je naglasak na necem drugom....a sad to sto tebe zivcira da je izaslo na vidjelo kakvi ste i sto se zapravo dogadalo u pg je vec tvoj problem.

Vidimo se Splitu! Ne bi bilo lijepo da ne dodete....
    znam ja na cemu je naglasak, a i ja sam tebi stavio naglasak na policiju, jer se od njih nije moglo mrdnut put parka, makar u nekom vecem broju, da ti ne pricam o ovim u civilu, nego vidimo se u splitu ako dodjemo zivi do tamo :P
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

majonez
    vidji sliku sto ide uz taj text http://www.glasdalmacije.com/admin/i...y/2301/650.jpg i vidi opis slike
    Ovo su, kako vozači tvrde, oštećenja od metaka malokalibarskog oružja (snimio: Mate Prlić),
    epa sprdnje
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    3,578
    Thanks Thanks Received 
    5,946
    Thanked in
    2,861 Posts

Default Khm khm

'Evo se Zarko (direktor Buducnosti) izvinio Splicanima za neprijatnosti koje su dozvijeli prije i poslije utakmice u PG. Klub s ogradjuje od ispada vandala koji nemaju veze sa klubom i ne znaju sto je sport..." izmedju ostalog javise na IN.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    'Evo se Zarko (direktor Buducnosti) izvinio Splicanima za neprijatnosti koje su dozvijeli prije i poslije utakmice u PG. Klub s ogradjuje od ispada vandala koji nemaju veze sa klubom i ne znaju sto je sport..." izmedju ostalog javise na IN.
    svaka mu cast! treba imat obraza za to!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sramota za podgoricu za buducnost i varvare.I cisto sumnjam da ce i jedan pusti srbin poc do splita.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tako to radi prava uprava, malo im je bilo sto su se lopovskim odnosom prema klubu za vazda zamjerili navijacima, nego jos i ovo. ovo oce odma da se ograde pred revans, ne vjerujem da ce mnogo pomoci navijacima oko prevoza i karata ako im uopste pomognu. bas me zanima kako ce uprava hajduka da reaguje na njihove napade na varvare, kojih ce sigurno biti tamo.
    vjerovatno se nece uvukivati u prkno kao ovi nasi. a to sto se zaro vukcevic izvinio nema nikakve veze sa njim, to su mu nametnuli glavasi koji su se posrali u klub i to rade vec godinama!

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    tako to radi prava uprava, malo im je bilo sto su se lopovskim odnosom prema klubu za vazda zamjerili navijacima, nego jos i ovo. ovo oce odma da se ograde pred revans, ne vjerujem da ce mnogo pomoci navijacima oko prevoza i karata ako im uopste pomognu. bas me zanima kako ce uprava hajduka da reaguje na njihove napade na varvare, kojih ce sigurno biti tamo.
    vjerovatno se nece uvukivati u prkno kao ovi nasi. a to sto se zaro vukcevic izvinio nema nikakve veze sa njim, to su mu nametnuli glavasi koji su se posrali u klub i to rade vec godinama!
    oni su na te nerede i napade navikli.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by amok View Post
    poenta moje priche je jedna...psovala sam se kretenom od tih navijacha,jer je hvatao curu samnom za dupe... a nasha policija koja to gleda i govori nama "ma pushti ih" ))))))
    a da sam ja neku pGrichanku za doope ufatio,bi li mi majq psovala !?
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    To samo ovdje ima!
    Pu...
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

eto materijala da se pune novineeee.... eeee.... zemljo otvori se.. progutaj nas..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Page 63 of 225 FirstFirst ... 135359606162636465666773113163 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)