Torcida pored svog obezbjedjenja uspjela je da unese pirotehnicka sredstva, dok su Varvarima predpostavljam ista bila oduzeta. Pih.
Tvrdnja da su Varvari ocitali Torcidi lekciju iz navijanja u najmanju ruku ne stoji, pogotovu u prvom poluvremenu. Sest bubnjeva Torcide je tutnjalo prvih 45 minuta, a oni nisu stajali sa pjesmom. Ritam sekcija Splicana za cistu 10-ku. Smucili su mi se kad su ubacili baklju na zapadnu tribinu (2 puta), i oni i policija koja nije reagovala. Mogu zamislit sto bi bilo sa Varvarima da su oni nesto slicno uradili na nekom gostovanju po CG (ili gadjali policajce slomljenim stolicama sto je veceras uradila Torcida). Takođe su mi se smucili onih 10-tak likova sa zapada sa "hrvatsku decu na kolac" i sl.

Ne znam jel RTCG prikazala onog lika sto se skinuo go i pokazao k...c navijacima Hajduka na istočnoj tribini.

U drugom poluvremenu bolje navijanje Varvara koji su se malo konsolidovali. RESPECT za oduzetu zastavu.

Što se utakmice tiče, čini mi se da je taktika bila da se izmori Hajduk i da oni crknu od vrućine a da nasi cuvaju snagu za drugo poluvrijeme (po mogućnosti da se ne primi gol - na zalost nije uspjelo ). Drugo poluvrijeme za svaku pohvalu , svaki duel smo dobijali skoro lagano i ostace zal za mnogim neiskoriscenim sansama. Rezultat nije bio bas odraz snaga na terenu jer je Buducnost zasluzila da slavi sa makar jednim golom razlike.

Potrudio sam se da budem realan, pa neka me sad Varvari razapnu oko ovog o navijanju u prvom poluvremenu.

I ide li ko u Split? Biće zajebano.