Dobismo Italiju, 7-7 u regularnom i 12-11 poslije peteraca.
one sto su dosli na utakmicu da dizu 3 prsta i pjevaju ubi, zakolji..itd...e njima bi se malo ....................... da ne kazem sto.
Debili debilni.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Dobismo Italiju, 7-7 u regularnom i 12-11 poslije peteraca.
Torcida pored svog obezbjedjenja uspjela je da unese pirotehnicka sredstva, dok su Varvarima predpostavljam ista bila oduzeta. Pih.
Tvrdnja da su Varvari ocitali Torcidi lekciju iz navijanja u najmanju ruku ne stoji, pogotovu u prvom poluvremenu. Sest bubnjeva Torcide je tutnjalo prvih 45 minuta, a oni nisu stajali sa pjesmom. Ritam sekcija Splicana za cistu 10-ku. Smucili su mi se kad su ubacili baklju na zapadnu tribinu (2 puta), i oni i policija koja nije reagovala. Mogu zamislit sto bi bilo sa Varvarima da su oni nesto slicno uradili na nekom gostovanju po CG (ili gadjali policajce slomljenim stolicama sto je veceras uradila Torcida). Takođe su mi se smucili onih 10-tak likova sa zapada sa "hrvatsku decu na kolac" i sl.
Ne znam jel RTCG prikazala onog lika sto se skinuo go i pokazao k...c navijacima Hajduka na istočnoj tribini.![]()
![]()
![]()
U drugom poluvremenu bolje navijanje Varvara koji su se malo konsolidovali. RESPECT za oduzetu zastavu.
Što se utakmice tiče, čini mi se da je taktika bila da se izmori Hajduk i da oni crknu od vrućine a da nasi cuvaju snagu za drugo poluvrijeme (po mogućnosti da se ne primi gol - na zalost nije uspjelo ). Drugo poluvrijeme za svaku pohvalu , svaki duel smo dobijali skoro lagano i ostace zal za mnogim neiskoriscenim sansama. Rezultat nije bio bas odraz snaga na terenu jer je Buducnost zasluzila da slavi sa makar jednim golom razlike.
Potrudio sam se da budem realan, pa neka me sad Varvari razapnu oko ovog o navijanju u prvom poluvremenu.
I ide li ko u Split? Biće zajebano.
@laciale
Nego kako? Malo sportske i prijateljske atmosfere, sirenja liberalne demokratije? Kako da ne...Nikad mi nije bilo jasno kako mozes da tako zastitnicki budes nastrojen prema nekom ko te patoloski mrzi? Procitaj malo njihove forume, medije...i zapitaj se kako MOZES da izjavis ovakvu bljuvotinu?
Kad tamo budu psovali Varvarima srpsku, crnogorsku, pravoslavnu, cetnicku majku onda reaguj...
Pih...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
evo drže varvare još na stadionu
ne daju im da izađu dok splićani ne odu - dehidrirali su skroz
a nisu im dali da vodu unesu
sramota :mad:
bitno je da smo njima guzicu zastitili maximalno.nadam se da ce im puci nedje usput zbog one lomnjave stolica i zbog kukavickog ponasanja policije.
kako mi je smijesno bilo kad su poskidali zastave sa ograde poslije one ukradene.. e scena.. potrcase 10 momaka da skidaju zastave, sto je sigurno sigurno je!![]()
Prijateljska atmosfewra, a? Šta je pjevala Torcida? Nešto Sveti Sava? Boli nas uvo, nisu vrijedjali Državu...
http://torcida.org/site/
Danas je radio.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ispade da Varvari imaju hakere u svojim redovima. Didi znas li sto o ovome?
Vukašine Mićunoviću,
za koga si navijao?
Cuo sam navijanje, torcida odlicna osim nacionalistickih povikaMislim to bi isto bilo kao kad bi varvari pjevali u Splitu "Slovence na vrbe"
![]()
She is only here to annoy herself!
Sumnjam nesto da bi taj poklic u Splitu izazvao onako burnu reakciju kao ovaj nocas ...![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Torcida prvo poluvrijeme nadglasala Varvare,drugo puno slabije,vi Varvari imate 2 pjesme i povik "Hajduk na *****",ako sam dobro cuo.Torcidin izgled tribine odlican,Varvari takoder dobri.
Za zastavu neznam ,ali cisto sumnjam da ste je uzeli (ako uopce jeste) s one ograde koju je Torcida u poluvremenu udarala i s koje su poletjele baklje.Tamo je bio kordon policije,jedino ako imate duhove.
E sad raniji događaji....Napadi na buseve su normalna stvar,al bježanija poslije da murja mora nase smirivat?Bilo bi vam bolje da priznate da su to radili Srbi,jer njima je bjezanje genetski urođeno. Sve u svemu atmosfera puno bolja od pruženog nogometa,u Splitu ce biti nešto sasvim drugacije.
Ne predvidam vas vise od 300,sasrat ce te se 3 dana prije,to ne govorim za pravu vasu ekipu,nego za one koji to nisu...
P.S.Za one koji seru da Torcidu cuva policija:
Daj odite na gostovanje,ne pricajte gluposti,brukate svoju skupinu.Normalna je stvar da policija motri gostujuce navijace kako bi im ogranicila kretanje.Cilj im je sprijecit ****** i jedne moraju nadzirat,pa nece valjda vas nadzirat,a nama pustit da šajbamo po gradu.![]()
ne znam jesmo li bili na istoj tekmi, jer je navijanje Torcide bile zaista divno za gledat (ako se izuzme sovinsiticki dio) - pogotovo onaj dio gdje jedna polovina ustaje, a druga kleci, pa naizmjenicno.
Varvari su odlicno poceli, ali onda nekako stali. Mada - posto sam bio pored Torcide, moguce da se nisu culi. A sto se tice onih kretena koji su na tekmu dosli da bi se vrijedjali s Hrvatima, a ne da podrzavaju svoj tim - drugom prilikom.
U svakom slucaju - sjutra pisem opsiran novinarski izvjestaj![]()
Vecina ljudi je zla
Divni navijači Torcide izuzev šovinističkih ispada (znači pravili su ih)
Kreteni koji vrijedjaju Hrvate
Ogromna razlika Bonja, ogromna..
I sad se pojavljuje Poplun koji prijeti "priznajte da su samo Srbi napadali".
Ne bi Crnogorci, ne bi..
Kriza identiteta...
kao prvo, bolja igra buducnosti, kao drugo lekcija torcide varvarima u svakom smislu, sto se skandiranja tice, ja volim sve, i kad su psovali svetu savu, srbe na vrbe, ustashke ***** itd ... to je atmosfera
inace imam 5-6 clipova, bio sam na istoku, ako nekog zanima tu sam, poz.
Kakve prijetnje?Mislim da smo to prerasli.....Mozda sam se krivo izrazio,nisu samo Srbi,ali kamenovanje su organizirali oni.E sad ako ste vi bili s njima onda gazite onu da vi s njima nezelite i nemate nista!![]()
Nitko vam se ne prijeti u svezi uzvrata,ali i sam znas da vam sad nakon svega broj potencijalne ekipe za uzvrat pada iako imate aktivan rezultat.
U uzvratu u Splitu Srba nece biti nigdje,pa ce i vase stvarno stanje tamo izaci na vidjelo.
Onu opasku o godinama nisam shvatio Nsx,objasni!!
![]()
Divno navijanje Torcide - ako se izuzme sovinisticki dio.
Isto tako - oni kreteni koji su dosli prevashodno da vrijedjaju Hrvate, umjesto da podrzavaju Hrvate.
Dakle, nemoj mi moju pricu stavljati u politicki okvir. Meni ne prija nimalo sovinisticko divljanje ni sa jedne strane (Srbi, Crnogorci, Hrvati - nijedni nisu manje ili vise imuni... s tim sto se mozda mi vise foliramo da jesmo), ali ono sto mi se uopste nije svidjalo - je da vidim da dobar dio ljudi oko mene, na zapadnoj tribini, sekcija A - kako svoj dozivljaj podrske klubu svodi na sovinisticko vrijedjanje. Jebes fudbal, da se ja malo naj***** onim ustasama majke. I onda kao krajnji izgovor - jesi cuo sto su oni nama pricali.
Odvratno mi je to brate i to nema veze sa iznenanadnom politickom korektnoscu Filipa Vujanovica & co, vec mi je jednostavno na vr' qourca te negativne energije. Dosao sam da bodrim svoj tim, koji je u prvom poluvremenu bio polu uplasen, a u drugom odlican. Dosao sam da konacno u Podgorici osjetim ono sto uglavnom gledam na TV. Dosao sam da vidim konacno tu Torcidu. Dosao sam jer mi je trebalo tako nesto. Jer mi je bilo wrh da poslije meca s momcima podjem na pivo (da, nasao sam kafic u centru koji je radio i imao hladno pivo)
I onda vidim oko sebe 60% kretena koji uopste ne gledaju fudbal nego sa uzivanjem ozivljavaju neke gadosti koje su mi sjebale djetinjstvo. Kao da im nije dosta bilo.
Jesu li ti ljudi bili Srbi ili Crnogorci? Otkud znam? Ne zanima me. Jer su bili kreteni. A kad si kreten, potpuno je nebitno koje si nacije...
Vecina ljudi je zla
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks