zbog ovakvih stvari ces takav ban da popijes!!!!
Izvještač se povlači sa terena i ide na plažu.
Srećno večeras Varvari![]()
zbog ovakvih stvari ces takav ban da popijes!!!!
Last edited by DIDI; 20-07-07 at 16:51.
Vecina ljudi je zla
kakva je situacija u pg?ima li kakvih incidenata?
Ne mogu da vjerujem da ti majmuni iz Hrvatske bez problema prave nerede po Podgorici, a Grobari svake godine imaju problema da udju u Podgoricu (a kamoli nesto drugo da urade). Odje nesto nije u redu. E da i smucila mi se Buducnost. Cijela Crna Gora samo Buducnoscu usta ispira. Prije 2 dana se igrala prva utakmica kvalifikacija za ligu sampiona ikad odigrana u Crnoj Gori, poluprazan stadion. A sad kao frka oko brace iz Splita. Nekad sam stajao u Moraci sa navijacima Partizana kad su nas nekolicina Podgoricana provocirali sa Torcidinim simbolima, ali opet smo mi dobijali po dupetu od drugova plavih(mislim na miliciju).Nego to je duga i druga prica.
Ima brate, ovo je novi Bejrut! Krvi do koljena!
Torcida iz Slavonije je usancena iza stare kafane kod Dva Krapa (sada nocni striptiz bar Playboy), dok su Dalmatinci rapsrseni u strijelce izmedju ul. Slobode i bul Stanka Dragojevica, sa stabom na parkingu iza Skupstine
S druge strane, prekomoracki Varvari se baskare kod gradske skupstine, dok se Zabjelcani i Konicani biju medju sobom ko ce da zauzme onu 'ladovinu u Njegosevom parku!
Godina opasnog zivljenja! Ovo smo cekali! Smrt!
Vecina ljudi je zla
Doljani forever ...
meni rekose da je sve mirno i da nema tucnjave.bar ne po centru.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
e bravo, treba poslat Vucelica i neka ide sa 2 njegova smecara, ipak je on direktor na komunalno preduzece![]()
65 posjetilaca gleda forum
nemamo da im ponudimo nove informacije osim da je pakleno vruce
i da torcidasi sjede u njegosevom parku (bar neki).I cuva ih policija naravno![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ladno danas u 12.45 stojim na semafor kod hotela CG i Peugeot 106 splitskih tablica ispred mene na semafor.. Vozi lik u crvenu majicu, a suvozac u plavu... Komentarisem sa kolegom koliki treba bit mudonja pa na danasnji dan u sred centra PG doci kolima sa splitskim tablicama i to bez bilo kakve podrske... Trazili smo na auto neka sportska obiljezja i kad sam ih preteko pogledah da nisu u dresove ili da nemaju kape, ali nista od toga...
E koji kreteni i baksuzi, uopste ne kapiram...
Originally Posted by Nk-001
prosetah malo gradom da vidim atmosferu, policija na svake 5 m,zatvorene carine navijaca nema mnogo kroz centar ali bice
vi iz pg... dajte fotke ljudi... slikajte korteo Varvara , slikajte varvare na tribinama... sto vise fotki... ja sam silom prilika morao biti danas 5000km od Podgorice... al boze moj...
Currently Active Users Viewing This Thread: 66 (6 members and 60 guests)
jesu li ovo Hrvati dosli da cuju sto ce nocas biti![]()
JOSH SAMO nesto jace od 2h ... !!!!!!!!!!!!!!!
F.C.F.
ha,ha..tu smo samo mi domaci.ljudi ima li prenos posto karata nigdje?pozdrav za druga matadorr-a![]()
prenos na drugi program rtcg a policija ima put cetinja na svakih 10m jer se ocekuju navijaci hajduka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks