Jao monitore, batali se te prezvakane price... To nije bilo javno izneseno i to je moje licno misljenje na koje apsolutno imam pravo... Isto tako, cvrchkovo ponasanje koje je prouzrokovalo onakav moj komentar je bilo tako paranoicno da poredjenje sa dobrotom i nije bilo daleko...
Sad bi ja tebe zamolio da ti nadjes primjere mog JAVNOG OBRACANJA drugim forumasima i to moje "nadmeno" ponasanje (kako ga nazva onaj haleluja) i moju zloupotrebu moderatorske funkcije...
Bonja, teorijska sansa ne postoji da na ovom svijetu i WEBU postoji covjek koji moze da moderira foruma po svacijem ukusu... Postoje manje tolerantni, vise tolerantni, zavidni, povrijedjeni, ranjeni i drugi moderatori, koji reaguju u skladu sa navedenim osobinama ili oni koji ce uvijek da odmjere svoj postupak prije nego nesto urade... Ipak, za korisnike su najbolji oni moderatori koji nista ne rade i sve tolerisu i koji nikada ne ulaze u konflikt sa korisnicima jer jednostavno nemaju zelju za tim (nema sanse da ne postoji potreba)... Kada bi sproveli anketu, 99% ljudi bi za svoj obrisani post reklo da je bez prava obrisan, a kada bi mu naveli milion konkretnih razloga zbog cega je obrisan, on bi se pozvao da je njegov post samo reakcija na prethodni i kao takav opet ne zasluzuje brisanje...
Smatram da je uredjenje foruma / chata / portala jako delikatan posao koji zahtjeva navlacenje mrznje na sebe mnogih ljudi samo zbog toga sto radite posao kako najbolje umijete...
Milion puta sam preskocio i komentarisanje i sprdanje i offtopice samo zato sto sam moderator i sto bi se odma naso neko od dezurnih prozivaca da mi to nabije na nos i onda nakon 5 godina neko iskopa moju recenicu sa PRIVATNIH foruma i predstavi je svima kao da sam ja to javno rekao i kao da je to stav administracije...
Kao sto vi imate neko misljenje o meni (i ne libite se da ga iznesete pred drugima) tako i ja imam misljenje o drugim ucesnicima foruma... Ne daj Boze da neko iskopa moje PM i odje iznese moje misljenje o 20 ljudi, da li bi i za to bio kriv?

Reply With Quote
Bookmarks