To sto su informacije procurile, meni je zao, jer nisu trebale isto kao sto ne bi trebalo da neko prenese na forum sadrzaj tvojih privatnih poruka ili mailova ili da prica sto ti pricas po gradu o meni...
Isto tako da SMO se sprdali sa JOS NEKIM, vjeruj mi da bi i to procurilo... Dakle, ono je pojedinacan slucaj koji je prouzrokovan ponasanjem cvrchka tih dana na ostalim forumima i moj post ne znaci da jos neko djeli misljenje samnom... Mozda je cak nekom od moderatora bilo i neprijatno sto je ono procitao, ali to je moje misljenje... Isto tako, da je bilo jos onakvih ili slicnih komentara na racun drugih usera, vjerujte da bi i to isto vidjeli i da bi to isto bilo preneseno na javni dio foruma...
Sto se konkretno Harija tice, ja jako malo mogu da ti vjerujem jer je tesko kontrolisati rad moderatora ako nemas uvid u obrisane postove... Ja mogu da ti kazem moje misljenje samo o onim moderatorima sa kojima djelim nekim foruma jer onda vrlo dobro znam sta oni rade i oni znaju sta ja radim...

Reply With Quote
Bookmarks