Quote Originally Posted by dusanp View Post
Red bi bio da ponovo budeš malo banovan,pa da opet ovde plačeš.
Dzaba prizivas banovanje - ne dotice ti to mene mnogo. Ja sam toliko izujedan da sam postao potpuno imun...
Nego, vidi sto ces ti takav uvjek voljan da prokazes, prospijas...Tuzibabo!:mrgreen:
Nisi, Dule, jos pokazao siroj javnosti gdje sam i koga 'najvulgarnije vrijedjao na nacionalnoj osnovi'.

I malom detetu je posle nekoliko kazni jasno da ne treba da upotrebljava ružne reči i da određene vulgarne imenice izbaci iz upotrebe..
E, tu sam te cekao: ne zbog tebe, jer ti nisi ovdje vazan, nego zbog moje price sa Didijem. Dakle, i ti, kao i Didi, vidite i shvatate samo golu spoljasnju formu pisanja, smetaju vam samo 'ruzne rijeci', kurrac vam oci izbija. Ali vam zato ogavni, rigidni i najprizemniji sovinizam ne smeta - tebi da ga iskazujes, a Didiju da ga cita. Ti, kao i svaki obicni reproduktivac, gudis ovdje svakodnevno istu pjesmu i ona bi bila samo jedna bljutava melodija, da nije bas ona bila podstrekac zlocina ogromnih razmjera. Bjesomucno ovdje ponavljas milion puta ispricanu pricu srpskih sovinista koja je direktno proizvela stotine hiljada mrtvih ili krajnje unesrecenih ljudi i to nije uvreda, to nije 'ruzno', nego fino, kulturno 'iskazivanje misljenja'. Jer ne pominjes kurrac. A kurrac, covjece, nikada nije (bar da ja znam) doveo do nekog rata, sto se opet, ako cemo posteno, ne bi moglo tvrditi i o pichki, jer ona, ipak, nije bila tako bezazlena. Zato je ja ni ne pominjem mnogo...