Quote Originally Posted by rzeljko View Post
i mislio sam na desnu stranu kolovoza, do, valjda, metar.
Interesuje me kako se prvilno biciklisti prestrojavaju da skrenu lijevo ako ima dvije saobraćajne trake?

@joni
pa ako ti stojiš a oni se kreću desnom stranom kolovoza onda te ne zaobilaze (što je slučaj sa motorima) nego idu svojim putem?

@lutheduck
za ovo bezbjedno se potuno slažem ali da tako svi misle, ne bismo imali zakrčene raskrsnice svima onima koji zeleno podrazumijevaju da moraju da skrenu a ne da mogu
Biciklista se kreće do maksimalno 1 m od desne ivice kolovoza, uglavnom je najsporiji u saobraćaju i baš i ne pretiče, ali ima slučajeva kada obilazi (npr. kolonu koja stoji na semaforu) i tada obilazi sa lijeve strane, nikako ovo provlačenje sa desne strane (koje je postalo uobičajeno pojavom električnih trotineta).
U EU većinom važi pravilo (koje će najverovatnije doći i do nas) da se biciklista može kretati i trotoarima do maksimalne brzine od 15 km/h, na biciklističkim stazama do 25 km/h, a ako ide brže onda putem.
Za skretanje lijevo važi prosto pravilo, ispruži se lijeva ruka, pa se predstoji do linije, onda se opet ispruži lijeva ruka pa se predstoji. Ja lično na svako moje biciklo (radi ovih i sličnih manevara) ugrađujem retrovizor, a uobičajno se (vješt) biciklista na brzinu osvrne kod ovakvih manevra da bi procjenio bezbjednost.

Sent from my Motorola 8400