Zali Boze vise mladosti i sve ovo. Kakvi ce samo negativni, najgori, porazavajuci podaci biti na kraju godine u izvjestaju poginulih, povrijedjenih....
Ja bih rekao da su pali sa gornjeg puta.
Prema tome, šta da ti kažem?
Logika se namece da je tako
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Užas.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ili je brzo vozio pa nije ufatio lijevu krivinu, ili je vozač zaspao (oko 6 ujutru se desio udes)
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ili je gledao telefon
mozda je covjeku i pozlilo, ili naletio na poledicu - vjerujem da se tamo vec primice nuli pred zoru...
Pa pitanje dana je bilo kad ce nesto ovako da se desi.
U zadnje vrijeme vozaci ovih bemax kombija jade rade.
Pogotovo ekipa koja se oko 17 sati, vraca iz Radanovica put Podgorice.
Vozaci pick upova, kombija i slep sluzbi su posebna fela.
Prema tome, šta da ti kažem?
22kmh je covjek vozio
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
ne znam kako preticu i slicno (po gradilista), ali oni su pod GPSom, ne vjerujem da voze preko ogranicenja i slicno jer se to prati i kazne su im drakonske provjereno
njih gone ko bog djavola
gone ih za svaku glupost na autu, za krivo parkiranje u depo auta/kombija/masine - izivljavanje
Udes na autoput.
Vala neka smo i ovo doživjeli. Podiže se svijest građana!
Voljeo bih da je samostalno, ali mislim da službe rade svoj posao...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Lijepo je viđet da se ostavio prolaz između pa sad kako god došli do ovoga.
Kad budem vidio da po podgorici ovako rade za motocikle onda smo se promijenili...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jedino ako je motocikl sa rotacijom.U suprotnom,on je ravnopravni učesnik u saobraćaju i pretiče samo na isprekidanoj
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Tako je, pravila jednaka za sve. A vi gledajte tockovima gazit bijelu liniju u inat motoristi koji zeli zaobici, ne dat mu ni po koju cijenu![]()
Nikad to ne radim,ali samo sredine se držim od kad su počeli da mi se biciklisti i motoristi na semafore provlače sa desne strane.
Mislio sam davno da mi desni retrovizor služi samo za parking i kad ja pretičem pa se vraćam u svoju traku,ali odavno prvo u njega pa u lijevi gledam pa tek onda krećem kad stojim u kolonu kroz grad
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Kapiram što se ljudi bune kad motorista prođe kolonu na graničnom prelazu - svi čekamo na istu stvar i to što ja preteknem direktno usporava sve iza mene, suštinski je prolazak preko reda. Jes da nije isto čekat u jaknu i kacigu na 40 stepeni, ali dobro, niko me ne ćera da idem motorom, grizi metak bebo.
S druge strane, što koga boli tuki kroz grad ako prođem gužvu, zašto mi se neki namjerno iskekeče kolima da ne mogu proć (a prođem ih čim krene kolona) to je već druga stvar...
Upravu ste oboje ali ja se uvijek drzim malo desno kad vozim auto, gledam ima li motorista i skrajnem se da me zaobidje. Lakse mi je tako nego svakih 10sek gledat dje je i sto cini iza mene.
Naravno nisam lud lomit auto vozeci nekim kanalom pored puta samo da bi propustio motor, ali posto sam i motorista onda sve razumijem i gledam i sebi i drugima da ucinim.
Ono sto je fascinantno je to kad se desi neki udes ili se guzva samo tako stvorila, 85% vozaca automobila se nabije uz bijelu liniju, zasto ? Nece li bolje vidjet sto se tamo poslije par kilometara desava...skloni se desno i uzivaj pod klimu.
Biciklisti se ne provlače sa desne nego tuda moraju da idu.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Mozda ovi biciklisti da instistiraju na šire trotoare jer ipak ne postoji NVO Pjesak.me
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja mislim da glovo ekipa u crno zavija sve stavove o biciklistima i motorciklistima u saobracaju
sa lijeve strane, sa desne, preko trotoara, pa na crveno via trotoar i pjesacki kao da su pjesaci... sta je ono koji su jadi
p.s. pozitivno sam iznenadjen da se kod nas na autoputu razmakla kolona...
jer i po evropi to kad se desi uleti neki balkanac da pretice misleci da se njemu skrajnjuju o.O
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks