Page 410 of 548 FirstFirst ... 310360400406407408409410411412413414420460510 ... LastLast
Results 10,226 to 10,250 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    4,798
    Thanks Thanks Received 
    5,584
    Thanked in
    2,757 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Buva,dozvoljavaš li meni, kao neznavenom,da razumijem sve na što ti ili Vanja ili Šaneman upozoravare i skrećete pažnju,da ipak osjećam neku,ne mogu reć zadovoljstvo,ali mogu satisfakciju,kad vidim da Beli Orao,neki sudija,doktor ili njima slični odu do prdekane pa makar i na sat,dva,dan,dva,mjesec,u potpunosti svjestan da će izaći i dobiti odštetu zbog nestručnosti tužilaca od,između ostalih,i mojih para.
    Pošto voliš anegdote,evo dvije:
    Jedan banderaš uvrijedio(pri čemu svi znaju da nije rekao ništa bez istinu) kolegu pravnika iz firme.Ovaj presavije tužbu,sud razmjeri kaznu,a ovaj banderaš na kraju suđenja pita sudiju da li može da uplati duplo veći iznos kazne i da još jednom ponovi ono što je rekao za tog (ne)čovjeka.Reče mu sudija da ne da ne može nego da je već na granici da dobije +kaznu zbog nepoštovanja suda.
    E to se zove zadovoljstvo pa nek košta kolko košta.
    Drugi,moj lični primjer,sin mi prozvižda ispred radara 103im/h,dozvoljeno 50km/h.Pred zoru saznajem da je u betonjerci.Dolazim na šalter,dobijam potvrdu da je mali dolje i da izlazi oko 7-8h i ide direkt kod sudije.Pitam pandura na prijavnici,kako mogu da zahtijevam,izmolim,platim,doplatim da ostane još barem 24h(istina misleći da je vozio i pod dejstvom alkohola,ali nije nego potpuno trijezan, što opet ne mijenja moje mišljenje ni da se to opet ponovi).Veli pandur ne može ni ođe a kod sudije ni pod razno ne pokušavaj.
    E to je ono zadovoljstvo,pa po cijenu moje materijalne štete.

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk

Nemam kad ni da počnem da pokušavam da pojasnim koliko je sve ovo neispravno Bez lične prizme, kontam da si do sad to već mogo i da vidiš, ovo je stvar principa i ispravnosti.

Jedina satisfakcija je sledeća:

P.B. je prićeravao neke da glasaju kako on oće, a ne oni. To je krivično djelo. Goni ga ODT, a ne SDT. Sa valjanim dokazima. I P.B. treba da kopa one doline po Spužu za to, ako se dokaže.

A što imaš ovđe?

Imaš P.B. koji će reć ''to je sve bila samo bzvz priča''. Imaš SDT kojem će sud odbit nadležnost, a poslije njega ODT koji ne može dokazat da je iz P.B: ''bzvz priče'' stvarno nastala posledica.
    Nakon toga imaš ''do viđenja, drago mi je bilo''.
    Naravno, imaš i sve medije ove zemlje, kao i forume, kao i ovaj forum, zatrpane onime što je ovđe zapravo i bila očigledna namjera. A to su politički poeni, a ne pravo i pravda.

Naravno, imaš i tebe, koji si ''satisfikovan'', pa čak i svojevoljno na svoju štetu. Jer si znao da nije urađeno što je ispravno, no je urađeno što je pogrešno, ali tebe se tako sviđalo.
    I imaš tebe čija će đeca, skupa s tobom, bit izložena jednakom tom principu za svoga života:

Nije bitno što je ispravno, no da se mene dopalo.

Pa izvoli, odaberi im tu budućnost. U kojoj će nekom drugom bit na jednake takve načine slatko preko njihovih leđa, samo zato što mu se moglo i dopalo. Jer neće to što se tebe dopada bit ono što se pita.

I ne zamjeri ovaj ton naglašeni. Jer sam ti istinu reko, i to prelaku za viđet. Pa viđi što ćeš s njom, ali moj ti je savjet, nemo' gledat kako je tebe slatko pa makar i na tvoju štetu, no obrati pažnju da taj konopac ima dva kraja, a da je sve vrijeme isključiva poenta izbjeć konopac, a ne krajeve koje ti nudi.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

2. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,856
    Thanks Thanks Received 
    9,780
    Thanked in
    7,300 Posts

Nikakva satisfakcija za ove predstave od Medenice pa nadalje očito je da je sve to obična predstava.A ovo iznošenje poruka u javnost je jeftina zabava na kraju ništa bit neće da su ozbiljni to bi riješili đe treba bez medijske pompe.

Dritan je bio mag u tome ono ja sam uhapsio halo ko si ti poslanik ili neko mudo u MUP.Populizam na kub.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    18,884
    Thanks Thanks Received 
    8,805
    Thanked in
    4,269 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Nemam kad ni da počnem da pokušavam da pojasnim koliko je sve ovo neispravno Bez lične prizme, kontam da si do sad to već mogo i da vidiš, ovo je stvar principa i ispravnosti.

Jedina satisfakcija je sledeća:

P.B. je prićeravao neke da glasaju kako on oće, a ne oni. To je krivično djelo. Goni ga ODT, a ne SDT. Sa valjanim dokazima. I P.B. treba da kopa one doline po Spužu za to, ako se dokaže.

A što imaš ovđe?

Imaš P.B. koji će reć ''to je sve bila samo bzvz priča''. Imaš SDT kojem će sud odbit nadležnost, a poslije njega ODT koji ne može dokazat da je iz P.B: ''bzvz priče'' stvarno nastala posledica.
    Nakon toga imaš ''do viđenja, drago mi je bilo''.
    Naravno, imaš i sve medije ove zemlje, kao i forume, kao i ovaj forum, zatrpane onime što je ovđe zapravo i bila očigledna namjera. A to su politički poeni, a ne pravo i pravda.

Naravno, imaš i tebe, koji si ''satisfikovan'', pa čak i svojevoljno na svoju štetu. Jer si znao da nije urađeno što je ispravno, no je urađeno što je pogrešno, ali tebe se tako sviđalo.
    I imaš tebe čija će đeca, skupa s tobom, bit izložena jednakom tom principu za svoga života:

Nije bitno što je ispravno, no da se mene dopalo.

Pa izvoli, odaberi im tu budućnost. U kojoj će nekom drugom bit na jednake takve načine slatko preko njihovih leđa, samo zato što mu se moglo i dopalo. Jer neće to što se tebe dopada bit ono što se pita.

I ne zamjeri ovaj ton naglašeni. Jer sam ti istinu reko, i to prelaku za viđet. Pa viđi što ćeš s njom, ali moj ti je savjet, nemo' gledat kako je tebe slatko pa makar i na tvoju štetu, no obrati pažnju da taj konopac ima dva kraja, a da je sve vrijeme isključiva poenta izbjeć konopac, a ne krajeve koje ti nudi.
    Najkraće,da ne bi ulazili u polemiku,ako sam te dobro shvatio,da li je ovo primjer drugog kraja konopca:
    Upisao ja višu pomorsku školu,s kojom se u to vrijeme nije mogla odložiti vojska,bar ne na legalan način iako su je odlagali neki koji ni srednju nisu završili.Izmolim ja oca da mi proba odložiti vojsku na 2-3 godine ne bi li nastavio sa studiranjem?"Pođe" on kod jednog što je vedrio (za pare) i oblačio(za sirotinju) u vojni odsjek u PG,inače njegov kolega i poznanik.Zašto ova riječ 'pođe' pod znacima navoda?za to što i dan danas sumnjam da mi se otac i primakao vojnom odsjeku a kamoli zakucao na njegova vrata.Uglavnom ja dobijem poziv za septembar.Odgukim 13 mjeseci,ne 12,zakasnim na početak godine.Dakle,konopac ima dva kraja,a ko zna zašto je dobro ponekad osjetiti konopac bilo prvi ili drugi kraj,posebno u godine "kad se još na vrijeme".
    E pa P.B. nikad nije osjetio ni jedan kraj konopca,pa ni sad ga ne osjeća odnosno nije ga svjestan i zato ide s osmjehom i ponosom svezanih ruku.Ja bih SPUŠTIO POGLED pa da me hapse nepravedno i bez osnova zbog pljuvanja na trotoar.A kamoli da me hapse bez dokaza zbog pljuvanja na trotoar a svi znaju da sam trotoar oteo od države,na njega napravio zgradurinu...naravno sve bez dokaza i za to.

Last edited by joni; 10-10-25 at 13:33.

5. The Following User Says Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Одавно није било веће усхићење на друштвеним мрежама међу анти дпс популацијом иако већина од њих не рачуна да ће сви поменути бити праведно или уопште кажњени.

Потпуно разумијем колегу Јонија, осјећај задовољства се не може платити, све оно за шта смо оптуживали те људе, се сада напокон кроз њихове ријечи потврђује, и свака увреда оних који су их бранили (а и даље их бране) "издајници/окупатори" итд сада губи сваку тежину и озбиљност (ако је икад и имала?). Добар је осјећај бити у праву зар не?

У част свих ових вијести, и наду да ће их бити још много, и са друге стране наравно, ево једне музичке нумере :

Послато са SM-A566B помоћу Тапатока
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    23,856
    Thanks Thanks Received 
    9,780
    Thanked in
    7,300 Posts

Ima ona znam za jadac.

Thanks Thanks Given 
    25,815
    Thanks Thanks Received 
    8,309
    Thanked in
    4,075 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post

Vanja, namučen, nenamučen, kulturan, nekulturan, blag, oštar, o ovome zna više od drugih.

Šanemana ne prozivaju, no uredno imaš situaciju, metaforički, đe komunalci doktoru nauka obaraju teze.

Eto toliko ti je jednostavno o čemu se radi.

NIje ovđe ličnost poenta. No pravo, i ispravnost.
    Pretpostavljam I da onaj advokat Damir Lekić zna bolje, što ne znači da nije neviđeni smrad. Mislim to direktno bez dlake na jeziku, topuzi i te stvari.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

9. The Following 3 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa on je sendvičar dfa. šubare i ekipe. treba da povjeruje neko da je 50 četničina sa dna kace koji mrze ljude druge vjere i nacije došlo da brani vjerski objekat. i to u nk, pun sijača mržnje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Šta je on nebitno je za ovu priču, ti tvrdiš da je to što je on iznio netačno, pojma nemaš, samo što ti te ljude odma svrstavaš u df-9vce a ja znam masu momaka iz Demokrata što su tu noć izašli ispred Nk džamije da ke brane ako bude kakvog izliva nasilja, tako da ne pričaj o nečemu o čemu pojma nemaš, a često to radiš.
    Drugo, lagano svrstavaš sve gradjane Nikšića a i Berana, ali baš sve u isto koš, a vamo pieniš npr. i kmečiš kad neko to uradi za Cetinjane.
    To po ko zna koji put pokazuje koliko si dvoličan.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    23,856
    Thanks Thanks Received 
    9,780
    Thanked in
    7,300 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Drugo, lagano svrstavaš sve gradjane Nikšića a i Berana, ali baš sve u isto koš, a vamo pieniš npr. i kmečiš kad neko to uradi za Cetinjane.
    E neka si rekao ali nije on kriv moj tehnikuse.

Thanks Thanks Given 
    6,115
    Thanks Thanks Received 
    5,768
    Thanked in
    3,330 Posts

Interesatno niko ne napada medije da su korumpirani ili ne daj boze podlozni uticaju... hmmm javna tajna i dalje... objektivni nezavisni... a svaka javna kuca lici na drugu

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

13. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Šta je on nebitno je za ovu priču, ti tvrdiš da je to što je on iznio netačno, pojma nemaš, samo što ti te ljude odma svrstavaš u df-9vce a ja znam masu momaka iz Demokrata što su tu noć izašli ispred Nk džamije da ke brane ako bude kakvog izliva nasilja, tako da ne pričaj o nečemu o čemu pojma nemaš, a često to radiš.
    bastion demokratije i tolerancije ka drugim vjerama su NK i Berane. da vidimo rezultate lokalnih iz NKa prije par mjeseci:

https://www.vijesti.me/amp/754433/pr...bnk-3464-odsto

znači za četnijadu glasalo:

- „Za budućnost Nikšića – Marko Kovačević – Zna Nikšić! Nastavljamo!“ sa 14.381 glasova (34,64 odsto).

- „Zdrav Nikšić – dr Zoran Mrkić – Pokret Evropa sad!“ osvojila je 5.188 glasova (12,50 odsto)

- „ Svi smo Nikšić - Demokrate, Plenum 083 – Nemanja Vuković“ 3.038 glasova (7,32 odsto)

- Građanski pokret URA – Drugačije – Dušan Golović” – 783 (1,89%).

medju ovima imamo pristojan procenat ex dps glasača koji su se prešaltali u ovaj novi pobjednički tabor. prije no što krene bilo ko sa nekom pričom - znalo se da će doći do koalicije i pred izbore i svjesno su glasali za ovoga mrkića te je bio u svaki tabor. dakle glasali su za šubaru koji je gestikulirao dok je išla himne CG pa onda prijetio ubijanjem Crnogoraca.

https://www.vijesti.me/amp/613248/st...pusti-policije

dakle na jedan od dva najvažnija praznika ove države, ljudi neki se okupili da ga proslave. i okupe se dfovci koji oće to da spriječe. ovu akciju dfovaca je osudio baš minimalan broj ljudi iz NKa. što znači da su se složili sa njom.

možemo se svakako podsjetiti na ovu situaciju.

https://www.slobodnaevropa.org/amp/s.../32646585.html

ovo su gle čuda, opet nikšićani.

ovo su samo neki primjeri. i sad stvarno neko očekuje da misli kako su tu neki moNci izašli da brane vjerske objekte koji pripadaju ljudima druge vjere!? ovi koji uzvikuju parole posvećene ralu mladiću i karadžiću? baš sam siguran da je to tako bilo. eo vidimo 5 godina kakav stepen tolerancije ka ljudima drugih vjera imaju novi. svaki dan ih vrijedjaju. djeca dobijaju batine samo jer su iz Sarajeva. al što bi reka jedan tu sa foruma - to je neka nova Crna Gora na koju se morate navići.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Pretpostavljam I da onaj advokat Damir Lekić zna bolje, što ne znači da nije neviđeni smrad. Mislim to direktno bez dlake na jeziku, topuzi i te stvari.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Ne gledaju oni ko je smrad, nije licnost u pitanju, samo ih zanima je li neko osudjen ili nije
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    3,473
    Thanked in
    1,556 Posts

bastion demokratije i tolerancije ka drugim vjerama su NK i Berane. da vidimo rezultate lokalnih iz NKa prije par mjeseci:

- „Za budućnost Nikšića – Marko Kovačević – Zna Nikšić! Nastavljamo!“ sa 14.381 glasova (34,64 odsto).

- „Zdrav Nikšić – dr Zoran Mrkić – Pokret Evropa sad!“ osvojila je 5.188 glasova (12,50 odsto)

- „ Svi smo Nikšić - Demokrate, Plenum 083 – Nemanja Vuković“ 3.038 glasova (7,32 odsto)

medju ovima imamo pristojan procenat ex dps glasača koji su se prešaltali u ovaj novi pobjednički tabor. prije no što krene bilo ko sa nekom pričom - znalo se da će doći do koalicije i pred izbore i svjesno su glasali za ovoga mrkića te je bio u svaki tabor. dakle glasali su za šubaru koji je gestikulirao dok je išla himne CG pa onda prijetio ubijanjem Crnogoraca.

dakle na jedan od dva najvažnija praznika ove države, ljudi neki se okupili da ga proslave. i okupe se dfovci koji oće to da spriječe. ovu akciju dfovaca je osudio baš minimalan broj ljudi iz NKa. što znači da su se složili sa njom.

ovo su samo neki primjeri. i sad stvarno neko očekuje da misli kako su tu neki moNci izašli da brane vjerske objekte koji pripadaju ljudima druge vjere!? ovi koji uzvikuju parole posvećene ralu mladiću i karadžiću? baš sam siguran da je to tako bilo. eo vidimo 5 godina kakav stepen tolerancije ka ljudima drugih vjera imaju novi. svaki dan ih vrijedjaju. djeca dobijaju batine samo jer su iz Sarajeva. al što bi reka jedan tu sa foruma - to je neka nova Crna Gora na koju se morate navići.

Vidi se da ne jbs nista

Sto tako generalizujes, sve neke floskule, koga branis, koga napadas, sta se desava brt

Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
    Tu es mon héro!

17. The Following 2 Users Say Thank You to no-mercy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Outline, ko da je рођен у некој урбаној средини, а не у Титогаду.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Najkraće,da ne bi ulazili u polemiku,ako sam te dobro shvatio,da li je ovo primjer drugog kraja konopca:
    Upisao ja višu pomorsku školu,s kojom se u to vrijeme nije mogla odložiti vojska,bar ne na legalan način iako su je odlagali neki koji ni srednju nisu završili.Izmolim ja oca da mi proba odložiti vojsku na 2-3 godine ne bi li nastavio sa studiranjem?"Pođe" on kod jednog što je vedrio (za pare) i oblačio(za sirotinju) u vojni odsjek u PG,inače njegov kolega i poznanik.Zašto ova riječ 'pođe' pod znacima navoda?za to što i dan danas sumnjam da mi se otac i primakao vojnom odsjeku a kamoli zakucao na njegova vrata.Uglavnom ja dobijem poziv za septembar.Odgukim 13 mjeseci,ne 12,zakasnim na početak godine.Dakle,konopac ima dva kraja,a ko zna zašto je dobro ponekad osjetiti konopac bilo prvi ili drugi kraj,posebno u godine "kad se još na vrijeme".
    E pa P.B. nikad nije osjetio ni jedan kraj konopca,pa ni sad ga ne osjeća odnosno nije ga svjestan i zato ide s osmjehom i ponosom svezanih ruku.Ja bih SPUŠTIO POGLED pa da me hapse nepravedno i bez osnova zbog pljuvanja na trotoar.A kamoli da me hapse bez dokaza zbog pljuvanja na trotoar a svi znaju da sam trotoar oteo od države,na njega napravio zgradurinu...naravno sve bez dokaza i za to.

DPS je u sklopu poslusnosti Zapadu 'izgubio' izbore odnosno vlast u sklopu americkog davanja vjestackog disanja crnogorskoj demokratiji. Doklen god su poslusni Zapad im nece suditi niti ih osudjivati. Zato se svi ovi sa okovima na rukama smiju, zato je i 'kolekcionar satova' pocasni presjednik. Zapad sudi za neposlusnost, a ne za zlocine. Ponekad ih ubodu provaljenim komunikacijama, zaplijenama ili hapsenjima ali to samo Angloamerikanci podsjecaju lokalnog Kurtu i Murtu ko je ovdje gazda.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Pricajte vi sto ocete ali da ne bi Dritana, Autlajna i ekipe ne bi bilo ni Temeljnog sa SPC. Kakva varka, kakav obrnuti betl. A ne tamo neke Profe, Mande i Denijelsi. Autlajn je uvijek autlajn ali nikad ofsajd.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Vidi se da ne jbs nista

Sto tako generalizujes, sve neke floskule, koga branis, koga napadas, sta se desava brt

Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
    sve fino objašnjeno. nismo tolko avetni baš da treba vjerovat kako je 50 dfovaca došlo da brani džamiju. ljudi kojima su idoli slobo, arkan, radovan, mladić sad bivaju odjednom zabrinuti za ljude druge vjere. staju u odbranu džamije a onda im pjevaju ovo što su izvodili u sred pg.

no, izgleda da je problem nazvati stvari pravim imenom.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

sve fino objašnjeno. nismo tolko avetni baš da treba vjerovat kako je 50 dfovaca došlo da brani džamiju. ljudi kojima su idoli slobo, arkan, radovan, mladić sad bivaju odjednom zabrinuti za ljude druge vjere. staju u odbranu džamije a onda im pjevaju ovo što su izvodili u sred pg.

no, izgleda da je problem nazvati stvari pravim imenom.

Mozda imas po 50 dfovaca za svaku namjenu. Ipak je to jedan sirok 'front'. Demokratski kako mu ime kaze.
    I Zdravko Krivokapic je bio komunist, Srbin, glasac DPS, 200 posto Crnogorac, drugar od onoga Chiche sa sajkacom i lenonkama, od 2020 vodja 'eUropskog puta'. Nije cudo sto voli da popije. Da popije, da zaboravi.
    Last edited by biljaneta; 10-10-25 at 15:15.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by biljaneta View Post
    DPS je u sklopu poslusnosti Zapadu 'izgubio' izbore odnosno vlast u sklopu americkog davanja vjestackog disanja crnogorskoj demokratiji. Doklen god su poslusni Zapad im nece suditi niti ih osudjivati. Zato se svi ovi sa okovima na rukama smiju, zato je i 'kolekcionar satova' pocasni presjednik. Zapad sudi za neposlusnost, a ne za zlocine. Ponekad ih ubodu provaljenim komunikacijama, zaplijenama ili hapsenjima ali to samo Angloamerikanci podsjecaju lokalnog Kurtu i Murtu ko je ovdje gazda.
    Uh kakve fantazije.

Da se zapad ovđe toliko pita odavno bi mi bili uređeni kao zapad... da se zapad pita oni bi bili krivi za korupciju i probleme!
    Ne... da se oni pitaju imali bi vrhunsko upravljanje i organizaciju moja biljaneta...

Mi smo vazda u nekakvoj tranziciji. Uvijek ta tranzicija...

A sve probleme koje imamo, imamo zbog nas samih a ne zbog nekoga drugog.

Sve je to rezulat domaće politike, grešaka, nerada, nezadovoljstva itd.

Nije nam sve crno, ali ta kafanska geopolitika ti ne pije vodu biljaneta.

Zavjere u smeće, realnost u stvarnost.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    23,856
    Thanks Thanks Received 
    9,780
    Thanked in
    7,300 Posts

Samo politički aktivni i jednog i drugog grada pretpostavljam i ostatku Crne Gore se lože na to.
    Ti gledaš gradove kroz prizmu političara da ne kažem pizmu,onako kako bi oni voljeli još da se gradovi među sebe ono gledaju na nišan.Nekad sam i sad podržavam da Cetinjani ostvare sve što žele isto ka sebi samoj ali kad su krenu da pljuju ostrašćeni od društvenih mreža i twitera i sličnih sranja krenuli da pljuju na sve,ali baš sve gradove Crne Gore i dalje im želim sve najbolje a najviše im želim da se sklone od tolike safre prema drugima.Serbske nacionaliste ne bi naročito ni ove bošnjake,albance i slično sve je to isto.

Ali ne postoji ne postoji grad u Crnoj Gori da u njemu nema ljudi.

Vodim se time vas cijeli život i svuđe se osjećam posve ugodno.Ljude uvijek gle čuda nađem i đe god odem znam da sam tamo gost i u skladu s tim se i ponašam ne pljujem po nečijom čaršiji.
    Last edited by Bluemoon; 10-10-25 at 15:22.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Uh kakve fantazije.

Da se zapad ovđe toliko pita odavno bi mi bili uređeni kao zapad... da se zapad pita oni bi bili krivi za korupciju i probleme!
    Ne... da se oni pitaju imali bi vrhunsko upravljanje i organizaciju moja biljaneta...

Mi smo vazda u nekakvoj tranziciji. Uvijek ta tranzicija...

A sve probleme koje imamo, imamo zbog nas samih a ne zbog nekoga drugog.

Sve je to rezulat domaće politike, grešaka, nerada, nezadovoljstva itd.

Nije nam sve crno, ali ta kafanska geopolitika ti ne pije vodu biljaneta.

Zavjere u smeće, realnost u stvarnost.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
    Procitaj 'Burmanske dane' od Dzordza Orvela i sve ce ti bit jasno.
    Tamo gdje imas 'vrhunsko upravljanje' tamo nemas strane banke, NVO, strano vlasnistvo nad Telekomom, naftom i ostalim, pogubne zakone, presudni uticaj ambasada...
    Zapad to ne voli jer 'vrhunsko upravljanje' se tesko kontrolise. Vrhunski ljudi su uglavnom samostalni.
    Pri tome ovdje se zaboravlja jedna veoma bitna stvar, neki Zapadnjak je dobar za svoga sunarodnika, a poguban po sve ostale. Jer svi ostali su mu plijen. Sto je potpuno normalno. Norvezanin brine brigu o Norveskoj, a u CG ako moze da se napije, ispovrace, istovari, kupi Elektroprivredu. Kazdom svoe sto bi rekli vori.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Samo politički aktivni i jednog i drugog grada pretpostavljam i ostatku Crne Gore se lože na to.
    Ti gledaš gradove kroz prizmu političara da ne kažem pizmu,onako kako bi oni voljeli još da se gradovi među sebe ono gledaju na nišan.Nekad sam i sad podržavam da Cetinjani ostvare sve što žele isto ka sebi samoj ali kad su krenu da pljuju ostrašćeni od društvenih mreža i twitera i sličnih sranja krenuli da pljuju na sve,ali baš sve gradove Crne Gore i dalje im želim sve najbolje a najviše im želim da se sklone od tolike safre prema drugima.Serbske nacionaliste ne bi naročito ni ove bošnjake,albance i slično sve je to isto.

Ali ne postoji ne postoji grad u Crnoj Gori da u njemu nema ljudi.

Vodim se time vas cijeli život i svuđe se osjećam posve ugodno.Ljude uvijek gle čuda nađem i đe god odem znam da sam tamo gost i u skladu s tim se i ponašam ne pljujem po nečijom čaršiji.
    U nekoj Engleskoj ljudi generacijama glasaju za laburiste ili torijevce. Generacijama su privrzeni ljevici ili desnici. Zive svoja politicka uvjerenja.
    U Crnu Goru uglavnom galame da prekriju svoj nesklad i ponasanje.

Thanks Thanks Given 
    23,856
    Thanks Thanks Received 
    9,780
    Thanked in
    7,300 Posts

Quote Originally Posted by biljaneta View Post
    U nekoj Engleskoj ljudi generacijama glasaju za laburiste ili torijevce. Generacijama su privrzeni ljevici ili desnici. Zive svoja politicka uvjerenja.
    U Crnu Goru uglavnom galame da prekriju svoj nesklad i ponasanje.
    Jel ti to porediš bjelosvjetske osvajače,goniče robova,kolonizatore sa ovim malim narodom koji vas cijeli vijek kroz istoriju pokušava kako da ga ne oduvaju ka slamku kroz vihorove što bi Njegoš reka?

Eto ti ih tamo što se mene tiče ali nemoj mi porediti Engleze sa ljudima ođe.

28. The Following 2 Users Say Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    250
    Thanked in
    194 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Klepiše Lažojko i onaj mutavi što je iz Amerike došao da pomogne tri miliona.
    Ali nema veze, oni su NAŠI.
    Nećemo o NAŠIMA.

https://www.vijesti.me/v/778144?utm_..._share_counter

Jeste, bice da Danci navikli da 'podmazuju', a Turci ko Japanci.

30. The Following User Says Thank You to Bruda For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,115
    Thanks Thanks Received 
    5,768
    Thanked in
    3,330 Posts

E fala Q... od Sudije i Sudijice

Viši sud u Podgorici osudio je na 13 godina zatvora D. R., optuženog za silovanje i nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, saopštili su iz tog suda.

Iz Višeg suda su kazali da je D. R. oglašen krivim i zbog krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba tuđeg snimka, fotografija, portreta, audio-zapisa ili spisa sa seksualno eksplicitnim sadržajem.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

32. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,909
    Thanks Thanks Received 
    8,784
    Thanked in
    4,236 Posts

A oce oni na to, nije sporno, ali na neke druge stvari... para vrti dje burgija nece. Npr. U saobracaju, 1god i par hiljada eura.
    nothing comes from violence and nothing ever could

34. The Following User Says Thank You to goozica For This Useful Post:

Page 410 of 548 FirstFirst ... 310360400406407408409410411412413414420460510 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)