Results 1 to 25 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    18,884
    Thanks Thanks Received 
    8,808
    Thanked in
    4,269 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Nemam kad ni da počnem da pokušavam da pojasnim koliko je sve ovo neispravno Bez lične prizme, kontam da si do sad to već mogo i da vidiš, ovo je stvar principa i ispravnosti.

Jedina satisfakcija je sledeća:

P.B. je prićeravao neke da glasaju kako on oće, a ne oni. To je krivično djelo. Goni ga ODT, a ne SDT. Sa valjanim dokazima. I P.B. treba da kopa one doline po Spužu za to, ako se dokaže.

A što imaš ovđe?

Imaš P.B. koji će reć ''to je sve bila samo bzvz priča''. Imaš SDT kojem će sud odbit nadležnost, a poslije njega ODT koji ne može dokazat da je iz P.B: ''bzvz priče'' stvarno nastala posledica.
    Nakon toga imaš ''do viđenja, drago mi je bilo''.
    Naravno, imaš i sve medije ove zemlje, kao i forume, kao i ovaj forum, zatrpane onime što je ovđe zapravo i bila očigledna namjera. A to su politički poeni, a ne pravo i pravda.

Naravno, imaš i tebe, koji si ''satisfikovan'', pa čak i svojevoljno na svoju štetu. Jer si znao da nije urađeno što je ispravno, no je urađeno što je pogrešno, ali tebe se tako sviđalo.
    I imaš tebe čija će đeca, skupa s tobom, bit izložena jednakom tom principu za svoga života:

Nije bitno što je ispravno, no da se mene dopalo.

Pa izvoli, odaberi im tu budućnost. U kojoj će nekom drugom bit na jednake takve načine slatko preko njihovih leđa, samo zato što mu se moglo i dopalo. Jer neće to što se tebe dopada bit ono što se pita.

I ne zamjeri ovaj ton naglašeni. Jer sam ti istinu reko, i to prelaku za viđet. Pa viđi što ćeš s njom, ali moj ti je savjet, nemo' gledat kako je tebe slatko pa makar i na tvoju štetu, no obrati pažnju da taj konopac ima dva kraja, a da je sve vrijeme isključiva poenta izbjeć konopac, a ne krajeve koje ti nudi.
    Najkraće,da ne bi ulazili u polemiku,ako sam te dobro shvatio,da li je ovo primjer drugog kraja konopca:
    Upisao ja višu pomorsku školu,s kojom se u to vrijeme nije mogla odložiti vojska,bar ne na legalan način iako su je odlagali neki koji ni srednju nisu završili.Izmolim ja oca da mi proba odložiti vojsku na 2-3 godine ne bi li nastavio sa studiranjem?"Pođe" on kod jednog što je vedrio (za pare) i oblačio(za sirotinju) u vojni odsjek u PG,inače njegov kolega i poznanik.Zašto ova riječ 'pođe' pod znacima navoda?za to što i dan danas sumnjam da mi se otac i primakao vojnom odsjeku a kamoli zakucao na njegova vrata.Uglavnom ja dobijem poziv za septembar.Odgukim 13 mjeseci,ne 12,zakasnim na početak godine.Dakle,konopac ima dva kraja,a ko zna zašto je dobro ponekad osjetiti konopac bilo prvi ili drugi kraj,posebno u godine "kad se još na vrijeme".
    E pa P.B. nikad nije osjetio ni jedan kraj konopca,pa ni sad ga ne osjeća odnosno nije ga svjestan i zato ide s osmjehom i ponosom svezanih ruku.Ja bih SPUŠTIO POGLED pa da me hapse nepravedno i bez osnova zbog pljuvanja na trotoar.A kamoli da me hapse bez dokaza zbog pljuvanja na trotoar a svi znaju da sam trotoar oteo od države,na njega napravio zgradurinu...naravno sve bez dokaza i za to.

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
    Last edited by joni; 10-10-25 at 13:33.

2. The Following User Says Thank You to joni For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)