Nemam kad ni da počnem da pokušavam da pojasnim koliko je sve ovo neispravno

Bez lične prizme, kontam da si do sad to već mogo i da vidiš, ovo je stvar principa i ispravnosti.
Jedina satisfakcija je sledeća:
P.B. je prićeravao neke da glasaju kako on oće, a ne oni. To je krivično djelo. Goni ga ODT, a ne SDT. Sa valjanim dokazima. I P.B. treba da kopa one doline po Spužu za to, ako se dokaže.
A što imaš ovđe?
Imaš P.B. koji će reć ''to je sve bila samo bzvz priča''. Imaš SDT kojem će sud odbit nadležnost, a poslije njega ODT koji ne može dokazat da je iz P.B: ''bzvz priče'' stvarno nastala posledica.
Nakon toga imaš ''do viđenja, drago mi je bilo''.
Naravno, imaš i sve medije ove zemlje, kao i forume, kao i ovaj forum, zatrpane onime što je ovđe zapravo i bila očigledna namjera. A to su politički poeni, a ne pravo i pravda.
Naravno, imaš i tebe, koji si ''satisfikovan'', pa čak i svojevoljno na svoju štetu. Jer si znao da nije urađeno što je ispravno, no je urađeno što je pogrešno, ali tebe se tako sviđalo.
I imaš tebe čija će đeca, skupa s tobom, bit izložena jednakom tom principu za svoga života:
Nije bitno što je ispravno, no da se mene dopalo.
Pa izvoli, odaberi im tu budućnost. U kojoj će nekom drugom bit na jednake takve načine slatko preko njihovih leđa, samo zato što mu se moglo i dopalo. Jer neće to što se tebe dopada bit ono što se pita.
I ne zamjeri ovaj ton naglašeni. Jer sam ti istinu reko, i to prelaku za viđet. Pa viđi što ćeš s njom, ali moj ti je savjet, nemo' gledat kako je tebe slatko pa makar i na tvoju štetu, no obrati pažnju da taj konopac ima dva kraja, a da je sve vrijeme isključiva poenta izbjeć konopac, a ne krajeve koje ti nudi.
Bookmarks