azavedo čuda radi!Sudci tu i tamo
gleda li ko uzivo, kako sude sudije, posto cuh da neki iz turske sudi ?
AJMO CRNA GORO !!!
azavedo čuda radi!Sudci tu i tamo
JUG - PARTIZAN
1/4
0:1- Prlainović
1:1 - Bušlje
2:1 - Azevedo
3:1 - Azevedo
3:2 - Prlainović
2/4
4:2 - Dobud
5:2 - Bošković
6:2 - Azevedo
6:3 - Vujasinović
7:3 - Azevedo
7:4 - Aleksić
3/4
8:4- Dobud
8:5-Vasović
9:5 - Azevedo
9:6 - Vasović
9:7 -Pjetlović
4/4
10:7 - Sukno
11:7 - Dobud
Prvi polufinalni meč
JUG - MLADOST
Blah da bar primorac i jadran ne zapadoshe zajedno, pa da drugi polufinalni mech bude izmedju njih...Jadranska liga 3 predstavnika na final four-u, koje gazhenje...
![]()
#fakenews
I chestitke bracu, sa zheljom da vas jadran dobije u finalu...![]()
#fakenews
Ne znam koga bih izdvojio. Vićan po običaju najluđi kad je najpotrebnije, Dobud odličan, Azavedo najbolja utakmica sezone, Sukno perfektan, ma svi za čistu peticu.....
Ogroman uspjeh s obzirom da su nedostajala dva jako bitna igrača. Izgleda da je Fatović našao lijek za visoku obranu Partizana.
Suci s obzirom na važnost utakmice vrlo dobri. Nitko se nema pravo bunit na suđenje. Partizan mora tražit šansu za prolaz u final four preko neke od ekipa koje nisu iz Hrvatske. Vjerujem da su dobili komplekse od Juga i Mladosti
Dakle dva od dva, Jug i Mladost
P.S. Mislim da je nakon ove utakmice i pakla u Gružu jasno tko ima najbolje navijače u svijetu vaterpola.![]()
Sve čestitke pa da JADRAN bude prvak :P
Braco extra je navijanje.Bio sam na prošlom gostovanju kad je partizan igrao.Odlični ste.Odlični.Ali ne i sjajni
Najjače navijanje je bilo u BG pred raspad SCG.Partizan-Jadran,Banjica,cijela dvorana navija za JADRAN.Studenti moji dragi.Novljani!!!!hehehe
Last edited by rain_wind_storm; 22-04-09 at 18:51.
ka sto sam ocekivao Jug je prosao na f4!
je li to sigurno?
imaju li gdje ovogodišnje propozicije?
o utakmici što reći osim da je u bg bila prije svega loša partija juga koju je partizan itekako iskoristio, ali vidjelo se da partizan nema tu snagu za f4-posebno ne preko hrvatskih klubova (mislim da je prije svega trener u pitanju). koliko god to nekome bilo žao, to je realnost. kao što je realnost da partizan postaje vk iduća sezona (kao i zvezda u košarci)
i ponovilo se ono što i prošle godine (što sam spomenuo par strana ranije)-jug doma dobije 4-5 razlike, ali u gostima izgubi (prošle godine olimpijakos)!
a komentator na rts je smiješan. onaj saradnik je danas bio manje-više OK, ali komentator je užas-samo kuka i broji isključenja i kontra faulove (a opet zanemaruje isključenja hrvata).
....
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
E da...Ali to je ona druga utakmica bila.Ja pričam o 1. kad nije bilo grobara.hahahah
Cestitke Bracu i kompaniji u Du
Bice nesto od Fatovica iako Braco kaze da nije jos zreo za prvi tim..
A za Partizan ce bit druge prilike (?) jer su ipak oni jos daleko od vrha Evrope, ma koliko drugi pricali i dizali ih u nebesa.
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
AJmo Primorac!
ispravka moja.Izvinjavam se.Ali čuh da je komentator tako rekao...
Primorac i Jadran će igrati prvi meč u Kotoru 8. aprila, a revanš se igra u Igalu 22. aprila, a pobjednik će igrati protiv zagrebačke Mladosti ili Olimpijakosa
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks