Page 833 of 834 FirstFirst ... 333733783823829830831832833834 LastLast
Results 20,801 to 20,825 of 20850

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    24,547
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Ja pričam isključivo od Vodovoda na Zabjelo do skretanja za Sutomore - Petrovac.
    Kačio sam slike čak i iz tunela Sozine dje ljudi bez potrebe voze 18km.

Evo zadnja objava dje sam upao u 3-4 kolone dje sam sve kolone pretekao.
    Da niko nije pokušao da bilo koga pretekne dok iz suprotnog smjera nije bilo žive duše.

Nego da se gusla 20 na sat do PG.

A kako ti na krivini vidiš da nema niko svi ovi ludi samo ti pametan?Šta ako ima i neki iz suprotnog što ga tek vidiš kad ti uletiš da pretičeš pa se obojica skucate i ostale dovedete da još tri sata čekaju jer je udes što se redovno tuda dešava.Mašala.

Thanks Thanks Given 
    3,582
    Thanks Thanks Received 
    5,970
    Thanked in
    2,876 Posts

Ljudi troluje vas zanemarite ga.

30 zaposlenih za 16h rada 212 kazni. 13 kazni po satu rada. 30 komunalnih policajaca. Efikasnost kao što juče pisah, 1 kazna za 1h rada.

https://www.vijesti.me/tv/emisije/82...-zaustavljanja

Prvog dana primjene novih ovlašćenja, podgorička Komunalna policija izdala je čak 212 prekršajnih naloga zbog nepropisnog parkiranja i zaustavljanja. Oko 30 komunalnih policajaca bilo je raspoređeno na najkritičnijim saobraćajnicama u gradu.

Kontrole su pojačane nakon trodnevnog preventivnog djelovanja, a sada se za nepropisno parkiranje izriču kazne od 100 eura.

„Za jučerašnji dan bila je pozamašna brojka, odnosno dobar rezultat smo napravili - 212 prekršajnih naloga je izdato na licu mjesta. Naglasio bih da ćemo i u narednom vremenskom periodu nastaviti tim intenzitetom. Upozorio bih naše građane da paze gdje se parkiraju, da vodimo računa o komunalnom redu i da dovedemo ovaj grad u red“, kazao je za "Boje jutra" šef odsjeka za saobraćaj u podgoričkoj Komunalnoj policiji Petar Jovetić.

Jedna od tačaka na kojima je kontrola posebno pojačana je Bulevar Ivana Crnojevića. Desna saobraćajna traka na toj saobraćajnici godinama je bila često blokirana nepropisno parkiranim vozilima. Nakon jučerašnje kontrole, danas je situacija znatno drugačija.

„Stanje na Bulevaru Ivana Crnojevića je perfektno, nema više nepropisno parkiranih vozila i nastavićemo tom tendencijom i u narednom periodu, da se naše ulice oslobode od nepropisno parkiranih vozila. Kontrole su, osim Bulevara Ivana Crnojevića, bile usmjerene i na Bulevar Džordža Vašingtona, Bulevar Stanka Dragojevića, Bulevar Pera Ćetkovića, Moskovsku ulicu, Ulicu Vasa Raičkovića, Kralja Nikole, 27. marta, kao i područje Siti kvarta", dodaje Jovetić.

Iako u Podgorici godinama postoji problem sa nedostatkom parking prostora, iz Komunalne policije apeluju na vozače da ne zauzimaju trotoare, zelene površine i saobraćajne trake, jer, kako poručuju, izgovor da su „stali samo na minut ili dva“ više nije opravdanje.

Pojačane kontrole biće nastavljene tokom cijelog avgusta, a poseban izazov očekuje se od septembra, sa početkom školske godine i većim intenzitetom saobraćaja.

Cilj novih ovlašćenja, poručuju iz Komunalne policije, nije samo kažnjavanje, već uspostavljanje reda na podgoričkim ulicama.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

3. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,687
    Thanks Thanks Received 
    6,859
    Thanked in
    4,111 Posts

Danas:

Bulevar Pera Cetkovica - jedno nepropisno parkirano auto
    Bulevar Sv. Petra - 0 NPA
    Bulevar Stanka Dragojevica - 0 NPA
    Bulevar Jovana Tomasevica - 4 NPA, kod Limenke.
    Ul. 13 Jula - 0 NPA
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    3,687
    Thanks Thanks Received 
    6,859
    Thanked in
    4,111 Posts

Ovaj broj treba da bude na speed dial:

6. The Following User Says Thank You to TAKUMI For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,411
    Thanks Thanks Received 
    5,988
    Thanked in
    3,483 Posts

O cemu pricate tek posle 20 avgusta se moze pricati kad se ljudi vrate sa odmora , kad krenu djaci u skolu,kad parlament krene...
    Ps ovo sto herkul kaze kad on stavi na papir .... efikasnost za primjer u region

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

8. The Following 3 Users Say Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    248
    Thanks Thanks Received 
    1,840
    Thanked in
    930 Posts

Jel u ovom novom zakonu dio koji se odnosi na kaznjavanje lica koja turiraraju auta i motore posle ponoći? pošto imamo na Zabjelu par wanna be fast and furious
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    24,547
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    O cemu pricate tek posle 20 avgusta se moze pricati kad se ljudi vrate sa odmora , kad krenu djaci u skolu,kad parlament krene...
    Ps ovo sto herkul kaze kad on stavi na papir .... efikasnost za primjer u region

Možda su zato izabrali ovaj termin za "pilot projekat".

Izvještaj EU pozitivan.
    Može bit da sam ja nevjerni toma ali baš mo sve "miriše" na to i da se vraćamo nakon nn dana na staro.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; Yesterday at 12:47.

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    844 Posts

Nemaju oni trenutno kapaciteta da pokriju cijeli grad. Samo su se kod centra skoncentrisali i bi mi milo kad sam vidio da pisu kaznu jednome na CETIRI ZMIGAVCA na bul Ivana Crnojevica. Ima dovoljno parking mjesta ali muka je prosetat 50-100-200 metara, zato bez milosti.
    Kod Palade i dalje ljudi parkirani na sred kolovozne trake.
    Prizeljkujem ih na Konik i Stari Aerodrom da zavedu red

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    24,547
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Nemaju oni trenutno kapaciteta da pokriju cijeli grad. Samo su se kod centra skoncentrisali i bi mi milo kad sam vidio da pisu kaznu jednome na CETIRI ZMIGAVCA na bul Ivana Crnojevica. Ima dovoljno parking mjesta ali muka je prosetat 50-100-200 metara, zato bez milosti.
    Kod Palade i dalje ljudi parkirani na sred kolovozne trake.
    Prizeljkujem ih na Konik i Stari Aerodrom da zavedu red

Oće ako im dovedu saobraćajce i komunalce ne iz drugog grada no države.

Stari Aerodrom pakao.

Evo baš me zanima kakvo je stanje od prve banke prema kružnom đe su navikli da zauzmu traku na bulevar za parking.Ili ispred Dohe đe redovno gosti iste zagrade nekoga.

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    844 Posts

Tu kod Prve banke je pakao uvijek, stanari su se toliko izbezobrazili da parkiraju na 2 trake i tokom noci. Boli me falus sto nemate parkinga kod zgrade, KUPITE GARAZNO MJESTO. Samo da ne stanu sa ovim jer su se primitivci pobunili po drustvenim mrezama, a znamo kako nova vlast gleda na glasace. Ovo je za pohvalu i neka nastave

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    1,098
    Thanks Thanks Received 
    1,464
    Thanked in
    733 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Ekstremno je u oku posmatrača.

Generalno se vozi brže ili je makar dozvoljeno voziti brže nego kod nas. Nisam odavno išao, ali čini mi se da je ograničenje na magistralnim putevima 100 km/h, na brzim cestama i autoputevima (gdje postoji ograničenje) 130 km/h i da postoji mala tolerancija na prekoračenje (3-5%). Mrzi me da provjeravam da li je baš tako, ali svakako nije ni poenta.

Poenta je da nije brzina problem, problem je neprilagođena brzina (kolokvijalno - divljanje), usljed nepostojanja funkcionalnog sistema. Imam dosta kilometara na putevima u EU (Njemačkoj zaista najmanje), gdje sam i živio kratko, ali nisam dosad vidio saobraćajnog policajca pored puta da kao kod nas zaustavlja - mimo presretača, granica i nekih check pointa (gdje se uglavnom kontrolišu kamioni). A tek u gradu - baš nikad. Zašto? Jer, propisati drakonske kazne i staviti policajce u žbunove i iza bandera nije sistem, samim tim ni efikasno rješenje za problem koji imamo.
    Slazem se i sa tvojom objavom, moje iskustvo koje prenosim je takvo da je patrola zaustavljala ponedjeljkom i to cak i na autoputu usporavala i zaustavljala ponedjeljkom radi alkotestiranja zbog vikenda. Istina je da nema zaustavljanja kao kod nas ali ito je zato sto sistem kaznjavanja funkcionise tako da se foto i video ne dovode u pitanje (moze stranka ali sud vjerovatno nece) ali opet to je do uredjenja drzave kao takve jer je tamo sve funkcionalno pa i taj segment. Ne bi ni kod nas ogranicenja bila problem da su putevi rijeseni kao njihovi i da imamo tu kulturu, preticu i tamo ali si i ti sigurno primijetio da recimo ako je ogranicenje 90 da se vozi 80 ili 70 i da tako kolona ide kilometrima i niko ne ulijece. Vidio si i kako se ne saltaju iz traka u traku na autoputevima, i kako kad letis preko 250 svjetla na horizontu ispred prebrzo stizu do tebe i koliko treba da se koci da mu se ne zakucas, pa sisigurno naletio na poneki sudar dje preko 200 ishod je manje vise potpuno izvjesan pored sve tehnike i sistema, ljudi su tamo jednostavno svjesni toga kroz iskustvo a sistem je moderan i tehnicki ih poklapa i znaju da ako ti stigne foto da se to lijepo plati i zna se u sustini kako sistem funkcionise.
    Posto nije tema Germanija nego Crna Gora, mi takva iskustva i prakse jednostavno nemamo jer nemamo ni sistem i zato je rezultat takav kakav jeste i nece se puno promijeniti, samo povecati limite i da su svi koji voze koliko hoce u zakonu da se ne opterecuju ni policija ni sudovi i da se taman bave drugim temama koje zivot znace.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,547
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Tu kod Prve banke je pakao uvijek, stanari su se toliko izbezobrazili da parkiraju na 2 trake i tokom noci. Boli me falus sto nemate parkinga kod zgrade, KUPITE GARAZNO MJESTO. Samo da ne stanu sa ovim jer su se primitivci pobunili po drustvenim mrezama, a znamo kako nova vlast gleda na glasace. Ovo je za pohvalu i neka nastave

Kako nemaju kad imaju rampu?Nema rampe zbilja tamo kod Lakovića i đe ta Doha pa nek je dignu ko im brani.

Thanks Thanks Given 
    1,311
    Thanks Thanks Received 
    2,687
    Thanked in
    1,285 Posts

Moramo malo i razdvojiti pojmove, brza voznja, i nasilnicka-kretenska voznja....Znam da nekad idu zajedno, ali definitivno mogu i odvojeno.

Ja koliko sam vidio, barem u zadnje vrijeme, svi ovi izginuli su zavrsili tako sto je neko preticao gje nije trebao, i sa uzasno losim procjenama...Ne zato sto je neko isao 200.

Po meni je mnogo veci prekrsaj, kad neko ide prema CT, BD,NK itd, ne vozi prebrzo, ali izlazi u ona debilna preticanja kao sto ljudi rade, direktno pred krivinu, preko pune, "na srecu", pokusaju sa autom od 100ks uzbrdo da obidju 3 slepera odjednom itd...

Mnogo je manji problem kad me neko na isprekidanu liniju pretekne, siba 15-20 na sat brze, dodje do sledeceg auta, opet saceka da mu se ukaze bezbjedn prilika za obilaznje i tako nastavi da siba...
    Ili zato sto neko na autoput vozi 150 umjesto 100...Slazem se da treba kazniti, ali je po meni manji prekrsaj nego debilno nesigurna voznja...

Svi se nabiju u branik jedni drugima, pretice se dje nema mjesta za preticanje, pa onda ne moze da se ugura u kolonu, poguraju se na suzavanje sa 3 trake na 2 trake itd...I ono, e ovaj me je pretekao, e sad ce da ga vidi kad ja njega stignem

Ne kazem da ne treba sankcionisat, ali pored brzine imamo i mnogo vecih problema a to je brav mentalitet
    Last edited by Laz; Yesterday at 13:51.

17. The Following User Says Thank You to Laz For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,547
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Quote Originally Posted by Laz View Post
    Moramo malo i razdvojiti pojmove, brza voznja, i nasilnicka-kretenska voznja....Znam da nekad idu zajedno, ali definitivno mogu i odvojeno.

Ja koliko sam vidio, barem u zadnje vrijeme, svi ovi izginuli su zavrsili tako sto je neko preticao gje nije trebao, i sa uzasno losim procjenama...Ne zato sto je neko isao 200.

Po meni je mnogo veci prekrsaj, kad neko ide prema CT, BD,NK itd, ne vozi prebrzo, ali izlazi u ona debilna preticanja kao sto ljudi rade, direktno pred krivinu, preko pune, "na srecu", pokusaju sa autom od 100ks uzbrdo da obidju 3 slepera odjednom itd...

Mnogo je manji problem kad me neko na isprekidanu liniju pretekne, siba 15-20 na sat brze, dodje do sledeceg auta, opet saceka da mu se ukaze bezbjedn prilika za obilaznje i tako nastavi da siba...
    Ili zato sto neko na autoput vozi 150 umjesto 100...Slazem se da treba kazniti, ali je po meni manji prekrsaj nego debilno nesigurna voznja...

Svi se nabiju u branik jedni drugima, pretice se dje nema mjesta za preticanje, pa onda ne moze da se ugura u kolonu, poguraju se na suzavanje sa 3 trake na 2 trake itd...I ono, e ovaj me je pretekao, e sad ce da ga vidi kad ja njega stignem

Ne kazem da ne treba sankcionisat, ali pored brzine imamo i mnogo vecih problema a to je brav mentalitet
    Meni recimo ništa nije problem ni jedni ni drugi i to vremenom postao no problemo.A ovo za vožnju nikako iznad maximalne đe je 80 sam mrtva ozbiljna jer na veću brzinu teško da možeš da hendluješ na nepredvidive situacije.Nagledah se đe djelić sekunde i pripravnosti ostalih uspio junaka koji vozi 20+ da izvuče i njih i njega.No nisu svi članovi zajednice uviđajni baš ima ih te se inate pa ga ne puste da se uključi makar ga neko satra.

Thanks Thanks Given 
    3,687
    Thanks Thanks Received 
    6,859
    Thanked in
    4,111 Posts

Sta ja to cujem? Sad ima parkinga i ne moraju se blokirati trake?

Last edited by TAKUMI; Yesterday at 17:11.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,556
    Thanked in
    2,686 Posts

U našoj kući na vjetrometini,
    nekoliko se puta zemlja zatresla,
    i istorija u trenu ispisala ispočetka.

​Godina devedeset prva:
    Kada se ime u ogledalu promijenilo,
    a polovina duše preko noći tuđim sjajem zasjala,
    kad stari korijeni u novi usud izrasteše.

​Godina devedeset osma:
    Kada se jedan koren u dvije grane razdvoji,
    pa iz golemog stabla ostaše DPS maleni,
    i SNP još tanji, na vjetru povijeni.

​Godina šesta, dvohiljadite:
    Kada smo vjekovni san na sunce iznijeli,
    i gorku suzu nezavisnosti ponosno progutali,
    vraćajući ime carstvu koje je u grudima spavalo.

​Godina dvomilenijumska dvadeseta:
    Kada je ustala tišina da cara sruši,
    i siva stolica zadrhtala pod novim korakom,
    a zemlja udahnula vazduh promjene.

​I najzad, dvadeset šesta:
    Kada se savremenici zakleše novim slovom zakona na drumu,
    praveći se nevješti pred vjekovima,
    kao da se točkovi i staze
    nikada prije tog dana
    okretali nisu.

Living on the EDGE side

............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

21. The Following User Says Thank You to Bugi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,687
    Thanks Thanks Received 
    6,859
    Thanked in
    4,111 Posts

Thanks Thanks Given 
    24,547
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    U našoj kući na vjetrometini,
    nekoliko se puta zemlja zatresla,
    i istorija u trenu ispisala ispočetka.

​Godina devedeset prva:
    Kada se ime u ogledalu promijenilo,
    a polovina duše preko noći tuđim sjajem zasjala,
    kad stari korijeni u novi usud izrasteše.

​Godina devedeset osma:
    Kada se jedan koren u dvije grane razdvoji,
    pa iz golemog stabla ostaše DPS maleni,
    i SNP još tanji, na vjetru povijeni.

​Godina šesta, dvohiljadite:
    Kada smo vjekovni san na sunce iznijeli,
    i gorku suzu nezavisnosti ponosno progutali,
    vraćajući ime carstvu koje je u grudima spavalo.

​Godina dvomilenijumska dvadeseta:
    Kada je ustala tišina da cara sruši,
    i siva stolica zadrhtala pod novim korakom,
    a zemlja udahnula vazduh promjene.

​I najzad, dvadeset šesta:
    Kada se savremenici zakleše novim slovom zakona na drumu,
    praveći se nevješti pred vjekovima,
    kao da se točkovi i staze
    nikada prije tog dana
    okretali nisu.

Living on the EDGE side

Jes ovo ti napisa ili odnekle prepisa'?
    Da te glasam za trinaestojulku.
    Ako je AI ne važi se.

Last edited by Bluemoon; Yesterday at 17:33.

24. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    88
    Thanked in
    55 Posts

Quote Originally Posted by Dimitris View Post
    Problem konkretno u Crnoj Gori što se tiče saobraćajnih kazni i saobraćajnih gužvi je višeslojan

Problem 2; Takodje užasno veliki problem je što je većina magistralnih puteva trenutno jako kvalitetna ali se na njima jako sporo vozi ,
    vozači raznih teretnih vozila, nedovoljno iskusni vozaći manjih auta , najčežće žene nažalost prave ogromne gužve.
    I nije sad da se svakom vozaču žuri,alu uvijek ima onih 5-10 odsto kojima se realno malo viže žuri

Ovdje bih uveo rešenje da se minimalna brzina zavisno od kvaliteta magistraknog puta poveća na 80 km ili 70 km.
    Znači MINIMALNA , pa ko ne zna da vozi ,nek se vrati u auto školu. Ovo bi sigurno smanjilo enorno broj saobraćajnih nezgoda
    A kaznjavao bih drakonski sve koji voze ispod minimalne, kao i one koji baš jure.

Postoji veliki broj magistralnih puteva na kojima se lagano vozi 90-130 u prosjeku , ikad bi svi vozili u tom nekom razmjeru , svi bi stizali svuda na vrijeme

Desila mi se jedna situacija prosle godine gdje je bila veca kolona vozila na jednom putu ..nekih petnaestak u koloni , ali je prvi vozio oko 100-110 , drugi prihvatio i mi svi ostali
    za njima i tao tridesetak kilometara do ulaza u grad niko nikog nije preticao ,...niti je imao relanu potrebu .

Evo dao sam svoju opservaciju juče o problemima u saobraćaju.

Za Blue - sve što doživljavaš vozeći po ograničenju 80 km je sasvim normalno .
    Ogranicenja su postavljena pogresno !!

Recimo tvoja dionica PG-NK,..na dijelu PG -DG ogranicenje bi trebalo biti 100 ili 110 , tuda se može voziti 90-140

Dalje DG-skretanje Ostrog se vozi realno 90-130 osim u 2 krivine ,dakle ogranicenje takodje treba promjeniti na 100

Zatim-Skretanje Ostrog-Nk, tu su treće trake i 100- 130 se realno ide , a ogranicenje moze ici na 120

Kad sve to ispeglas , podijelis , pomnozis - realno ogranicenje na cijelom putu treba biti 100km/h

No, ono sto je bitnije minimalna brzina bi trebala biti barem 70 ili 80 , i tu onda treba kaznjavati ove koji voze sporo i prave guzve

Evo crtica od Danas ;

Vozio sam NK-Vilusi-Risan -Kotor i nazad

Ovo je zaista nevjerovatno koliki je broj kamiona preko danaa u špicu sezone.
    Ovo je fatamorgana !! i Zona sumraka

Pa još kad se spuste dolje kroz Boku !!

To je bio najveći problem u putu i normalnom odvijanju saobraćaja

I naravno opet Bosanci sa malim vozilima ili putničkim kombijima.

Ako znam šta je tim ljudima u glavu .meni nije jasno ,ali
    da sam saobracajna policija svkog bih zaustavljao i radio psiho test

Nisam imao kad da vozim iza njih i snimam ,...ali to su madjije u tim ljudima, kunem se !!
    Last edited by Dimitris; Yesterday at 17:34.

Thanks Thanks Given 
    24,547
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Evo dao sam svoju opservaciju juče o problemima u saobraćaju.

Za Blue - sve što doživljavaš vozeći po ograničenju 80 km je sasvim normalno .
    Ogranicenja su postavljena pogresno !!

Recimo tvoja dionica PG-NK,..na dijelu PG -DG ogranicenje bi trebalo biti 100 ili 110 , tuda se može voziti 90-140

Dalje DG-skretanje Ostrog se vozi realno 90-130 osim u 2 krivine ,dakle ogreniacenje takodje treba promjeniti na 100

Zatim-Skretanje Ostrog-Nk, tu su treće trake i 100- 130 se realno ide , a ogranicenje moze ici na 120

Kad sve to ispeglas , podijelis , pomnozis - realno ogranicenje na cijelom putu treba biti 100km/h

No, ono sto je bitnije minimalna brzina bi trebala biti barem 70 ili 80 , i tu onda treba kaznjavati ove koji voze sporo i prave guzve

Evo crtica od Danas ;

Vozio sam NK-Vilusi-Risan -Kotor i nazad

Ovo je zaista nevjerovatno koliki je broj kamiona preko danaa u špicu sezone.
    Ovo je fatamorgana !! i Zona sumraka

Pa još kad se spuste dolje kroz Boku !!

To je bio najveći problem u putu i normalnom odvijanju saobraćaja

I naravno opet Bosanci sa malim vozilima ili putničkim kombijima.
    Ako znam šta je tim ljudima uj glavu .meni nij ejasno ,ali
    da sam saobracajna policija svkog bih zaustavljao i radio psiho test

Nisam imao kad da vozim iza njih i snimam ,...ali to su madjije u tim ljudima, kunem se !!
    Okey super ograničenja su postavljena "pogrešno" ajde da ne ulazim u analizu može neđe logike da ima vozila se zastava i lada drugi putevi itd.No aj ti reci đe komisija stručnjaka da to ono baš stručno ispravi?Ako se već ima što ispravljati.Ja znam da preko 80 niko nema apsolutnu moć nad vozilom da reaguje a ođe ima podosta "nepredvidivih" situacija tako da ja tu lično ništa ne bi dirala.

Last edited by Bluemoon; Yesterday at 17:37.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,556
    Thanked in
    2,686 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Jes ovo ti napisa ili odnekle prepisa'?
    Da te glasam za trinaestojulku.

Podsjeti me Milena neđe prije neki dan na Majakovskog i njegovu satiru na račun novog sistema, administrativnog apsurda i kolektivnog zaborava pa hajde da napišem poemu koja se sprda sa birokratijom, zakonima i političkim previranjima.

Living on the EDGE side

Last edited by Bugi; Yesterday at 17:38.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

28. The Following User Says Thank You to Bugi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,687
    Thanks Thanks Received 
    6,859
    Thanked in
    4,111 Posts

Dalje DG-skretanje Ostrog se vozi realno 90-130 osim u 2 krivine ,dakle ogranicenje takodje treba promjeniti na 100

30. The Following User Says Thank You to TAKUMI For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,411
    Thanks Thanks Received 
    5,988
    Thanked in
    3,483 Posts

Uh kad imam brze vrijeme od predvidjenog na navigaciji dostojan...

Thanks Thanks Given 
    24,547
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Pa E u to spada da ne moš iznad 80 da reaguješ kako treba na "nepredvidive" situacije a put NK-PG je baš neđe takav.

Samo se pitam na koji to sigurno dionice NK PG može da se vozi preko 100 na sat a da je neko siguran dok vozi.Da ne velim da tuda prolaze i šleperi put Bosne i svašta nešto.I.traktor se nekad ukljiči.
    A na kraju krajeva koja je frka na put od jedva 50 km dodati veću brzinu o čem se radi.

Thanks Thanks Given 
    658
    Thanks Thanks Received 
    1,281
    Thanked in
    937 Posts

Jeste li primijetili mozda da koje god auto vozili, ta kola "uzivaju" (i najmanje trose) u odredjenoj brzini (gear) i na 50 i na 80 i na 120/130? Jeste li kad pomislili na to i zasto vecina ne?
    Last edited by zubizaretta; Yesterday at 18:35.

Page 833 of 834 FirstFirst ... 333733783823829830831832833834 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 164 users browsing this thread. (3 members and 161 guests)

1. LuTheDuck,
  2. Tica,
  3. JigSaw