Page 137 of 137 FirstFirst ... 3787127133134135136137
Results 3,401 to 3,407 of 3407

Thread: O motociklu...

Thanks Thanks Given 
    55
    Thanks Thanks Received 
    25
    Thanked in
    15 Posts

uzeo bih najradije ovaj zontes 368g NOV no dok stigne proci ce sezona...
    tutti quanti cantano e bevono per te!

Thanks Thanks Given 
    624
    Thanks Thanks Received 
    1,233
    Thanked in
    903 Posts

Quote Originally Posted by bole_pfc View Post
    pozdrav zanima me ako neko ima iskustva sa ovim motorom Honda - NC750XD automatik

moze li kod nas u cg da se ``spusti`` na 35kw da bude po jacini za a2 kategoriju. do sad sam samo skutere vozio i vidjeh da postoji ova masina pa bi je mozda probao ako je nadjem jer je rijetka po nasim oglasima....

P.S. dignete li 2 prsta likovima sto to voze
    Nemam licna iskustva ali sudeci po tome sto sam vidio i procitao o istom ako ti takva vrsta motora treba, mislim da je ozbiljna opcija

Thanks Thanks Given 
    931
    Thanks Thanks Received 
    1,312
    Thanked in
    624 Posts

uzeo bih najradije ovaj zontes 368g NOV no dok stigne proci ce sezona...
    Jesi li provjeravao u PG kod Acimica i u Tutomoto ? Vidim da in reklamiraju na sponzorisano i jedni i drugi , racunam da imaju na lager cim reklamiraju

Sent from my iPhone using Tapatalk
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    55
    Thanks Thanks Received 
    25
    Thanked in
    15 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    Jesi li provjeravao u PG kod Acimica i u Tutomoto ? Vidim da in reklamiraju na sponzorisano i jedni i drugi , racunam da imaju na lager cim reklamiraju

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ma oni to reklamiraju preko citave godine kad sam ih zvao kaze bice 2,3 krajem jula...

no uzgred evo da vas pitam mozda je neko imao slican slucaj.

Prosle godine sam imao udes udario me lik sa strane ja kako sam se nesto iscimao tamo vamo ne znam ni sam dislocirao sam zglob 2 sarafa imam 6 mjeseci lezao doma... pocetkom maja sam tek otisao u njegovo osiguranje uniqu da naplatim stetu, sad to se otegnu cekam iduce sedmice od suda da dobijem rijesenje da je covjek sto me udario kriv i to predam u osiguranje. na motor po nekoj slobodnoj procjeni ima oko 2000 stete a on mozda ni ne vrijedi toliko ako cemo sve realno, vrijedi mozda 2000 2500

sad me zanima posto trebam da naplatim materijalnu i nematerijalnu stetu da li je neko imao slicnih iskustava i koji iznos da ocekujem?
    tutti quanti cantano e bevono per te!

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    568
    Thanked in
    286 Posts

Naplatis svu tu popravku + svoje lomove operacije i to što te zadesilo.

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    189
    Thanks Thanks Received 
    662
    Thanked in
    355 Posts

Nadji na instagram stranicu Spasenje.me ima odlicnih savjeta

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,234
    Thanked in
    2,903 Posts

pozdrav zanima me ako neko ima iskustva sa ovim motorom Honda - NC750XD automatik

moze li kod nas u cg da se ``spusti`` na 35kw da bude po jacini za a2 kategoriju. do sad sam samo skutere vozio i vidjeh da postoji ova masina pa bi je mozda probao ako je nadjem jer je rijetka po nasim oglasima....

P.S. dignete li 2 prsta likovima sto to voze
    Vozio, ima je moj kum (nije na prodaju), e, sad... trebalo mi je malo navike da nema ručke kvačila. Kada se taj ,,problem'' prevaziđe sledeći ,,problem'' mi je bilo da vjerujem motociku da će šaltati kako treba, što je u večini slučajeva i odradio, ali za neki ,,žus'' ili kritičnu ili neplaniranu (iznenadna kratka kiša koja iza sebe ostavi klizav kolovoz od uljnih fleki) situaciju bolje da se pouzdaš u sebe, a to se lako radi jer šaltaš kao na klasičnom motociklu, ali bez ručice kvačila. Zanimljiva mašina, ali... što reće jedan kolega prije, kada se voziš negdje pa staneš da se odmoriš, pa gledaš okolo, ali i gledaš svoju mašinu onako povremeno, e, tu, fali taj ,,žmarci'' efekat (isto i sa klasičnim mjenjačem, ali sam vozio manjeg brata od 500 kubika). Moj kum je ima nekoliko godina, osim Crne Gore vozio je po Srbiji, Albaniji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, prezadovoljan je.

Page 137 of 137 FirstFirst ... 3787127133134135136137

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks