...
Last edited by Bluemoon; 24-06-26 at 23:56.
A čuš, dva funkcionalna alkosa sjeli na kafu a naručili po pivo i motali svak svoj duvan![]()
...moram samo da priznam da ti bolje motsš.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Spava ti on jos
nothing comes from violence and nothing ever could
E kako volim mog kolegu sa Zabjela...ahahh veli vratila se moja sreća da ti pričam priču kako je baba Lacmanka odžeparila Zabjelčanina u hotel all inkluzive..ahahha ja bi takve priče na onu temu pričica dana.
A od izvještaja mi traži pričaj kakve su krčme tamo i što si pila..eeeee.
Znači pratim parolu u raju je raj ali u pakao je dobro društvo. @Tica ovo nešto ahahahah što su reka otišli na kafu naručili Pivo.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
I meni drug, i meni drug.U srži su svi neđe Virdžinija sorta uzeh u Srbiji nije bio Pueblo..Marlboro Rolling tobacco..jedino mi je plus što se nikad na cigarete ne bi vratila ali taj miris kesice...a to je zajebano bukvalno kolega koji je ostavio mi veli molim te samo da pomirišem taj iz Srbije..hahahha mislim se samo još da ga vrnem na to blago meni a ja bi da batalim.No nije samo to duvan no cio jebeni ritual znaš i sam.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 14:14.
Ajmo curice,ajmo dječaci...studenti,djaci,milicajci...
...
Zna li ko koja je budala zadužena za reklame na rtcg???
Kumare i ova što lovi signal,pa--- u 300 pm više
...
Tačno mi dođe da položim državni ispit i infiltriram se među ološ i s***** ih iznutra.
Ovo je više postalo nepodnošljivo.
Tacno ce Andrijevica postati grad ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakva priroda dah oduzima.
E podsjeti me jutros ono Bugijevo na EU integracije kako ja sve nešto specijalno e..reci Network jel ovo specijalno..bolje se družiti sa nekim ko svinje ima no sa funkcionerima ahahha
Domaća.
Uz kaficu i rakijicu.
Ful.Nema to u EU.
Auu a ti si bogata ako imas "siroko" drustvo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by Mylene; Today at 10:23.
Haha
Ja bi nekog ubila kad upaljač ne mogu da nađem bolan.Tačno bi pećinski vatru zapalila kamen o kamen.Ili preko lupe na sunce.
@NetworkMaster nađoh sir od krava koje pasu po pašnjacima između Mojkovca po recepturi pljevaljskog bruka dobar.Veli kolega neće ti moj zet dati moraš u red da staneš reko jel voli tvoj zet rakiju?Veli, voli i peče.Reko ne brini ti druže idem ja vazda preko reda.
Last edited by Bluemoon; Today at 11:25.
Bih,ali neću,uživam u njemu,a kako vidim nakon 9 godina punih nimalo mi ne smeta,valja imati neki porok,nikotin jeste narkotik kojeg je najteže ostaviti,ali valja i imati neki porok,bitno je da u tečnosti za el.cig.-parilicu,nema katrana i još hiljade otrovnoh sastojaka,kojih ima u običnim smrdušama,ima svega 4,slovima četiri sastojka.
Akoćeš da probaš,vazda sam tu za tebe!
@Myki,tako je![]()
...
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks