Quote Originally Posted by Gagarin View Post
# Datum & mesto Državljanin Srbije Delo Status
1 24–25. april 2025, Cetinje, Crna Gora Mihailo Čolović (48) i Dragan Ilić (45) Ubistvo Ilija Bogdanović (39) – ubijen dok je sa suprugom bio u automobilu. vijesti.me Osumnjičeni; pritvor određen. vijesti.me
2 17. maj 2025, Kotor, Crna Gora Trojica državljana Srbije (imena: Miljan Jovanović (21), Aleksandar Stefanović (22), Dušan Trkulja (20)) Planirano ubistvo – pokušaj atentata na jednu osobu iz Kotora. Telegrafi+1 Uhapšeni, delo sprečeno. N1 Info RS
3 6. juni 2025, Ulcinj, Crna Gora Tarik Mujković, Emir Crnovršanin i Admir Kačar (državljani Srbije) Pokušaj teškog ubistva – ubod nožem, jedna osoba je preminula, druga teško povređena. vijesti.me Detention produžen do 7. novembra 2025. vijesti.me
4 18. jul (uglavnom) – bar datum prijave, područje Bar i okolina, Crna Gora Nikola Jovanović (54) iz Zaječara, Srbija Sumnja za ubistvo Igor Mitrović (39) kod kuće u susanju-Crvanj. CdM Izdana međunarodna poternica; Jovanović nije pronađen. CdM

Ovo je ChatGPT izbacio ubistva i pokašuje ubistva koje su u Crnoj Gori napravili državljani Srbije tokom 2025. godine.

Nego, što bi bilo da se skupe neki momci i krenu skandirat "Ubij Srbina" zbog ovih ubistava.
Što ne ukinemo bezvizni režim sa Srbijom zbog ovoga ka sa Turskom?
jbg... manje su tamni, ista je vjera, manje su kulturološke razlike. Dostina bi htjela ne samo bezvizni režim no i jednu državu.
Da se ne lažemo. Zato od mene na ovo lelekanje, kada je neselektivno imate jednu duboku misao koja glasi: ne prdite da vas zamolim.
Opet ti o Srbia, kako kako ti ne dosadi? Moze li ista da se desi u ovoj zemlji, a da se tebi ne prividjaju brade i krstovi, bombe i anateme?

Glede te GPT bljuvotine:
1. Skaljarci ili Kavcani, ne zanima me ko su, uglavnom mafijaska egzekucija u reziji domacih klanova
2. Nalogodavac Niksicanin, meta Kotoranin, opet domaca rezija
3. Meta nisu bili drzavljani CG
4. Vijest je iz 2017.

A, posto je sve u zivotu dvosmjerna ulica:

25.04.2025 - Crnogorac D.L. pucao na novosadjanina u basti NS kafica + isti dan uhapsen CG drzavljanin A.O. po potjernici za pokusaj ubistva
02.07.2025 - crnogorski drzavljani A.P. i M.K. uhapseni u BG po potjernici zbog otmice i dvostrukog ubistva
25.07.2025 - P.Dz. drzavljanin CG uhapsen zbog pokusaja ubistva na Zlatiboru

Nije da ovdavdje saljemo samo cvijecke gore