Debilna nam je ovo priča za stanove, skrećemo sa teme.
A tema bješe da imamo dovoljno problema sa domaćim kriminalcima, sitnim i velikim. Ne trebamo dodatne.
OGRANIČIMO MIGRANTE DOK SMO NA VRIJEME! Ne dozvolite da postanemo Engleska.
Jeste ovo se nocas sve izdesavalo zbog vucica. A skalajte ljudi vise.
Fejzić: Da li Beograd kažnjava Tursku preko Crne Gore?
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...reko-crne-gore
Sent from my iPhone using Tapatalk
A nije bas tako. Moj stari veli lakse je kupit stan no nac stanara. Bio je onaj mislim Rus iz Donje Gorice sto je u iznajmljenoj kuci drzao 60 pasa. Eto to znamo iz medija, a jes nadrealno. A sto se sve desi sto ne podje u medije i sto ljudi nece da reklamiraju. Do duse ima preko mreza objava o prevarantima. Treba rec i da dok se nije desila poplava stranaca ni crnogorski `stanari` nisu bili na nimalo dobrom glasu. I sad imas ljudi koji izdaju relativno pristupacno ali samo preko jake preporuke. Nista oglasi.
Last edited by biljaneta; 26-10-25 at 23:02.
Polinezija gospodo.
Demolirali mu stan, pa što? Rizik poslovanja druže. Bavi se najparazitskijom djelatnošću na svijetu đe kupiš stan i čekaš da ti od njega kapa svaki mjesec i da nemaš ni jedan zayeb godinama.
Kako da ne. Nebo, Bogati, da li ti je drug sa tim zakupcem zaključio ugovor, ovjerio kod notara, plaćao porez na dohodak od kirije, ka što mene država dere za pare koje na posa zaradim đe se baš i ne leži.Da li je kod notara ostavljen depozit koji se vraće kad se izlazi iz stana i napravi zapisnik o zatečenom stanja (može i garancija banke).
Jes ka uprkno. A tako se rentira na trulom zapadu, i plati 20-50% porez. No je zveknuo cifru, Mustafa prihvatio i drug odma pomislio da je genije facility menadžmenta.
A nije mi sekund krivo.
Tko leti, vrijedi...
Kod mene u naselje postoji neki malo veci smjestaj za radnike...Kunem vam se naselje je postalo Ghetto.
Uvece je svaka klupa, i svaki cosak okupiran sa njima...Na svaki su cosak, piju, pricaju, puse vutru...u grupe po 5-6
Srecom, mislim da su ovo stvarno kukavci koji se muce, rade po gradjevini i cudima, ne diraju nikoga za sad, pa se vjerovatno relaksiraju uvece...
Ali me zabrinjava cinjenica koliko ih je...Ne samo Turaka, nego generalno nekakvih izbjeglica kroz grad...Mislim da brojke koje kace nemaju mnogo veze, pata pata ih ima koliko i nas...U PG barem
# Datum & mesto Državljanin Srbije Delo Status 1 24–25. april 2025, Cetinje, Crna Gora Mihailo Čolović (48) i Dragan Ilić (45) Ubistvo Ilija Bogdanović (39) – ubijen dok je sa suprugom bio u automobilu. vijesti.me Osumnjičeni; pritvor određen. vijesti.me 2 17. maj 2025, Kotor, Crna Gora Trojica državljana Srbije (imena: Miljan Jovanović (21), Aleksandar Stefanović (22), Dušan Trkulja (20)) Planirano ubistvo – pokušaj atentata na jednu osobu iz Kotora. Telegrafi+1 Uhapšeni, delo sprečeno. N1 Info RS 3 6. juni 2025, Ulcinj, Crna Gora Tarik Mujković, Emir Crnovršanin i Admir Kačar (državljani Srbije) Pokušaj teškog ubistva – ubod nožem, jedna osoba je preminula, druga teško povređena. vijesti.me Detention produžen do 7. novembra 2025. vijesti.me 4 18. jul (uglavnom) – bar datum prijave, područje Bar i okolina, Crna Gora Nikola Jovanović (54) iz Zaječara, Srbija Sumnja za ubistvo Igor Mitrović (39) kod kuće u susanju-Crvanj. CdM Izdana međunarodna poternica; Jovanović nije pronađen. CdM
Ovo je ChatGPT izbacio ubistva i pokašuje ubistva koje su u Crnoj Gori napravili državljani Srbije tokom 2025. godine.
Nego, što bi bilo da se skupe neki momci i krenu skandirat "Ubij Srbina" zbog ovih ubistava.
Što ne ukinemo bezvizni režim sa Srbijom zbog ovoga ka sa Turskom?
jbg... manje su tamni, ista je vjera, manje su kulturološke razlike. Dostina bi htjela ne samo bezvizni režim no i jednu državu.
Da se ne lažemo. Zato od mene na ovo lelekanje, kada je neselektivno imate jednu duboku misao koja glasi: ne prdite da vas zamolim.
Tko leti, vrijedi...
Petina stanovnistva u CG su stranci. A nas svega pola miliona...i to ocigledno nikoga ne brine bez obicne smrtnike. Ajde, nocas su turci aktuelni, pa se preko njih koplja lome. Ali generalno, meni je nebitno ko su i odakle su. Pogotovo kad n epostuju zakone nase drzave. Rusi pokupovali stanove i kuce, izadju preko ljeta, ali oglasavaju po rusiji a drzava centa ne gleda od toga, jes da ne divljaju i da su kulturniji..al ajd...da ne bude da su sve turci krivi. Sve to treba ispratit okle su dosli.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sjutra po hitnoj proceduri donosimo odluku o privremenom ukidanju bezviznog režima za državljane Turske, saopštio je večeras predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić.
Prema tome, šta da ti kažem?
Gagarine, ajde ne ... A znaš i sam zašto ...
Vučićevski patetični spinovi, nema što.
OGRANIČIMO MIGRANTE
Last edited by hercules; 27-10-25 at 08:03. Reason: editovanje psovki
У свој овој мучној ситуацији, Љубо Филиповић је (опет?) успио да буде најјаднији.
https://x.com/ljubofil/status/198257...UkV2AypcA&s=19
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ako su pocinili negdje drugo veca je vjerovatnoca da ce pociniti I ovdje. Ljudi ne zelite da vidite u sta se pretvaraju sanctuary cities u americi gdje primaju veliku kolicinu migranata daju im licne karte, vozacke, hotele I tako dalje
Jos gore je sigurno u Londonu Parizu I Briselu itd. Ostavite po strani sve te liberalne price, sjutra ce vam ovakvi lomiti stakla, silovati, krasti I sl.
Ufff. Englesku su izgradili Irci, ratovali za njih Velsani, Skoti i Gurke. Lijece ih Indusi. Snadbijevaju Pakistanci. Kraljevska porodica im je iz Njemacke. Vodoinstalateri iz Poljske. Ako se ko okoristio tudjom krvlju to su `pirgavi`. Ali oni to umiju da kontrolisu i navode na svoju vodenicu, vjekovima. Mi, ne. Citav svijet su nacerali da govori engleski, ovdje se na oglase trazi turski.
A nije ni cudo. Sto se nas tice eno ti ono pola ulice od polovine ulice u centar Podgorice. Probijen rok kao da grade piramidu. A ne valja nam Izmir. Prije Kinezi naprave autoput kroz one gudure no Crnogorci ulicu na Stari Aerodrom. Kao sto se nekoliko puta naglasavalo po forumu nije doseljavanje toliko zbog njih koliko zbog nas. Bas tuzna istina. I naravno od 100 miliona Turaka nas su izabrali oni spremni na sve. Spram sveca i tropar.
Polinezija gospodo.
Po čemu se razlikuju ubistva koja su napravili državljani Srbije od ubadanja nožem koje su uradili Turski državljani, izuzev što su teži zločini?
Zašto može jednima bezvizni, a drugima ne?
Turizam? OK.
Državljani Srbije su u Šengenu, i to mi je OK.
Ali ajde da ne pričamo o ugroženosti i kriminalu.
I ajde onda da je Ubij Srbina isto što i Ubij Turčina.
Last edited by hercules; 27-10-25 at 08:04.
Tko leti, vrijedi...
Po tome sto su zrtva ubistava srpskih drzavljana 80% slucajeva kriminalci (dobrim dijelom srpski drzavljani) ono pokoj im dusi ali ciste se medjusobno.
Zrtve ovih monstruma iz pripizdine su neduzni ljudi.
Tko leti, vrijedi...
Nedužnih pet momaka koji su se iz kafane zalećeli na tri Turčina?
To je ka ono "goloruki seljaci uzvratili su sa svojih traktora i likvidirali deset ustaških bojovnika".
Zayebani montstrumi iz pripizdine. Umjesto da mirno prime porciju batina pet na tri, povadili čakije. Sram ih bilo!
Last edited by Gagarin; 26-10-25 at 23:47.
Tko leti, vrijedi...
problem sa njima je nastao i prije ovog incidenta
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks