Riblji paprikas u Zlatibor lijep nema sto ali 10€ mozda ipak su ga malo precerali.
Otvoreno je sve bilo, nisam dim osjetio. Inace je bio prelijep dan. Tortilja je bila dobra, pojedoh parce jer ne moga sve prijatelj pojesti. Palacinke ne probah I necu kad velis
Riblji paprikas u Zlatibor lijep nema sto ali 10€ mozda ipak su ga malo precerali.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Svaki put me corto podsjeti na sve lokale koji "valjaju" kucne palacinke
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Podvarak s koljenicom @ Akademija - dobraa
Ova kobaja onako, mada nisam ni očekiva ništa ni gore ni bolje
![]()
Last edited by BiTrAtE; 04-10-25 at 10:01.
Na preporuku konobara batalismo se gledanja u meni u uzesmo gulaš koji je tek bio spreman, fantazija bješe.
Lanterna
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sramno mi je kad gulas ukrkaju sa makaronama
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Imaš da biraš, sa krtolom zapečenom, pireom ili makaronama, ja nešto sa makaronama najviše volim
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja ga volim čistog.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovo je skoro pa čist, baš malo su i stavili makarona. Zaboravih da dodam da dođe njihov vreli domaći somun koji se puši dok se servira gulaš. Bukvalno spremaju somun dok se sprema i jelo, predobro bi.
Uhhh onda definitivno ne treba ništa uz njega
Mrtva trka između kuvanog krompira i makarona koje se ubace al dente u gulaš da pokupe ukuse.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Možda da se "pomire" obije strane (i krtola i makaroni) pa da se ubace njoke?
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ko voli makarone i pire, ne moze da ne voli njoke
Njoke i gulaš?Nikako.Meni barem u suštini se slažem sa extrom mesožderom.![]()
Ju, zaboravila sam i specle 🤍
Kad je gulaš (meso) onako, kad mu se ne posvetiš previše, onda ide uz sve varijante. Meni konkretno uz pire najljepše. Ali kad kupiš dobro meso, zapališ vatru, kotlić na vatru i posvetiš se tome dosta vremana, onda je stvarno grehota miješati ga sa bilo čim osim sa ovim somunom toplim što pomenu Bit
Jedne prilike pekli rakiju kod kuma u Berane. I okupilo se tu jedno 10ak ljudi. Kupili mi na provjereno mjesto junećeg I malo jagnjeće buta, vatra, kotlić, sve kako bog zapovijeda, on se dao u spremanje dok sam ja ovamo oko kazana. I ide sve to odlično, gulaš pri kraju, ja ogladnio, ona rakija prostrugala, radujem se gulašu kao banani 92uge.Ali nisam primijetio da je on na šporet stavio punu šerpu makarona I kad je gulaš bio gotov samo ti je onu šerpu sa makaronama sručio u kotlić. Još da ih je bar ostavio da se malo tu kuvaju, da poprime što kažete, nego ih samo promiješao i na sto. E mog razočarenja. Nikad mu to neću zaboraviti
Iha... to ti je za prekid kumstva
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks