Kad podjem na sjever i ne valja im rakija. A jos ti preporuce ono kao domaca. Znaci tako me to iznervira
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bio nešto do Mojkovca, prije toga pretražih topic da vidim đe bi se moglo pojesti nešto, viđeh da se pominjao "Krstac". Kako sam u Kozak već bio, aj reko do Krstaca da svratimo. Meza prva liga, ne pamtim ljepšu goveđu pršutu da sam jeo, htio sam pitat prodaju li je ovako za ponijeti no zaboravih. Kajmak takođe super, za namazat za svježi domaći leb dušu dao + i svinjska pršuta, deblje onako nacijepana, može.
Za glavno jelo nam konobarica preporuči specijalitet Krstac, kaže za dvije je osobe ali kao komotno može i troje četvoro da jede. Sreća pa nas bi taman dvojica jer tu za 4 osobe ima kad bi dvojica gledala, eventualno se skoncetrisala na pomfrit domaći kojeg bješe u izobilju stvarno.Uglavnom, neka pohovana varijanta miješanog mesa, tj. pola bude pohovano (bečke, pileće šnicle, pohovani sir, prženice...) dok je pola klasika (las kare, kobasice...). Nisam nešto bio oduševljen ali ok, nije ni bilo loše.
PS: Domaća šljiva nikakva, to me malo razočaralo jer uglavnom sam po sjeveru pio odličnu šljivu, đe se god sjedne.
![]()
Kad podjem na sjever i ne valja im rakija. A jos ti preporuce ono kao domaca. Znaci tako me to iznervira
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ovo taman za dva momka, kanp da im bude.
Etno selo Montenegro na Brezna, kacamak solidan, ja probah zapeceno povrce, top, stvarno se ceka 50min, djeca neku piletinu, za njih dvije nijesu mogle pojesti jednu porciju. Cijene skroz ok. Ja jabukovace pih, ok je, zena neki liker od malina, odusevljena.
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Podjemo tamo cesto, odmor, ali vec ladno
Najjaci detalj na racun: Fanta otrov zivi
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Spageti na rimski trg, odlicna pica..
Šalim se,to mu je pravo ime. Po đedu ga dobio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Eto,čovjek se uči dok je živ
Bogomi sam mislio da je Dalibor ili tako nešto.Praštajte na off-u...neću više
Što se tiče restorana Most...od mene potvrda da su dobri,mada nisam nešto prečesto i preraznovrsno jeo.Domaća pita,sendvič...i kad stigne u PG...ostane svježe.Čista 5-ca
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 22-09-25 at 22:07.
Ja sam imao druga Đuzu. Umro je.
Mislim, živ je on, al je umro kao drug.
Corto Maltese bastion pica i palacinki...sve top a cijene vise nego ok
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Dobru domaću šljivu sam zadnji put pio prošlog mjeseca u Lovačkom domu, Trebaljevo. Nekako se ispijanje domaće rakije uklapa u onaj ambijent. Hrana je isto bila dobra, debeli hlad.. stvarno je bilo uživanje.
Eko kamp Luke. Na Lukavicu. 5 km prije Kapetanovog. Nisam bolju hranu na brke meća'.
Tako sam se razvalio da smo ostali neplanirano da spavamo jer nisam bio sposoban da vozim nazad za Pg.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Restoran Obala u DG casti mi odlicna hrana. Sve fresko popeci sjajni ova dva prijatelja uzese tortilju sa piletinom I slane palacinke. Prosli vikend bilo ne stigoh da slikam. Pivo toceno nk odlicno isto. A šćeli smo kod śaje na pastrvu, no kasno dodjosmo nestala mu bjese
Last edited by Giile; 28-09-25 at 14:42.
Puši li se i dalje unutra (u Obalu)? Zadnji put je bila komora
Samo nemojte slane pohovane jesti, bez ako inace volite neku salamu izrendanu na kasiku da jedete.
meni tamo nista spec, pusi se
inace, lignje u plantaze uopste nisu lose
Last edited by goozica; 28-09-25 at 20:30.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks