E kako finu riblju čorbu i riblju salatu pojedoh u Plantaže, nije mi jasno zašto nikad do sad nisam bila tamo na ručak. Posle toga uzeh mak kolač sa malinama u bijeloj čokoladi jer se ponadah da je isti kao u Kalamper hotelu, ali nije. Ukusan je, ali ni blizu ovom drugom.
Meni je baš nešto fina bila, možda je bio dan ili njima ili meni, hah.
Što bi rekao Del Boy, " fancy a curry?! " Masala art - naan sa bijelim lukom, samose ( tijesto punjeno krompirom i graškom ), khanda bhaija ( prženi uštpici od luka ) i butter chicken, uvijek isto i preukusno.
Amber restoran na Toplu (HN), iza teniskih terena. Gruzijska hrana. Ponuda raznovrsna, kvalitet odlican. Preukusno. Ja uzeo ljutu govedju supu, ostali bijelu riblju corbu sa lososom, krtolom i vodkom. Uzeli tradicionalne punjene knedle (Khinkali) - sir, jagnjetina, govedina+svinjtina, Megreljsku salatu (preukusno) i Adjarian Khachapuri (ispeceno otvoreno tijesto, donesu sa sirom i jajetom pa sam ispomijesas). Definitivno ce se i ostatak menija morat probat.
https://amber-rest.com/menu
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Da se ne zezne neko ako ode u Studenac da uzme mesnu platu koja kosta 40e. Znaci najveca bruka koju sam u zivotu vidio. Dvije kobasice, dvije minijaturne snicle koje bi trebale da budu karadjordjeve, malena pljeskavica, dva parceta pecenog mesa i dva parcica vrata. Uzas nad uzasima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Buva+gacce, Dutch, joni, jooly, marcopolo990, mrgo
Paelja sa morskim plodovima u Babi, preporucise da se proba i bijase ukusno i taman kako treba, porcija vele za dvoje ali to ima cetvoro komotno da ruca.
To je jeftino ako je tolika kao sto kazes.
Akademija piva me prijatno iznenadi sa specijal burgerom, baaas dobar (kod vektre)
U meniju im pise 900 grama, cetvoro da lijepo ruca i po casa vina, bas pristojno
Prvi Street Food Festival u Podgorici počinje večeras u 18h u Podgoričkom parku.
Ima li @Pasha te tamo?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ali vele ulaz besplatan i to boldovano, ka da će da ti centriraju sa pljeskavicama i burgerima, u šesnaesterac direktno...Bio sam na isti event u BG, skuplje je bilo tu no da si pošao bilo kojim danom kod istih tih izlagača privatno.
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Interesantan restoran na Ct, Room 8. Kazahstanac i Letonka otvorili. Probah marinirane lisicarke, french onion soup, sumska harmonija (divlji vepar, povrce) i neko saksonsko vino. Bi lijepo bas. I jedno jutro benedict eggs sa lososom. I to fino bi
Da, lisicarke kao specijalitet kuce tako nesto rece ovaj. E da, zaboravih i salatu. Rukola, prsuta, orasi, smokve i rekao bih da je rikota
Evo nađoh sajt izgleda odlično još imaju i jazz uz sve.Mora se posjetiti,definitivno.
https://www.room-8.me
Ja cu opet ici. Lokacija nije neka, ali ne smeta. I dobro bi bilo da je gazda tu jer je dobar lik
@kurogane Upravo.U red Mimi-a i Bite-a. Da ne otkrivamo detalje.
Da sacekamo ove licitacije u novembru.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks