Results 1 to 25 of 383

Thread: [ŠALTER] Potvrde | izvodi | lične isprave

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,839
    Thanked in
    2,799 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    Zasto prazna prica, ajde objasni argumentovano.

1. Moze li zakonski da se uredi, moze, pa zasto se ne uredi, cemu sluze ti zaposleni u vladi, skupstini, javnoj upravi, ministarstvima, itd. Za koga oni rade, jer za gradjane ne rade ocigledno. Koliko treba vremena da se izmijeni zakon, mjesec, dva, tri ili im treba mozda 5 god. dok se pomjere sa fotelje i pocnu da rade svoj posao.

2. Ja ne znam je li se otisci prstiju mijenjaju svakih 5 min. Ako imaju vec otisak prsta u sistemu, u cemu je problem?

3. Banke pitale MUP, pa dobro sto ne pitaju opet, sto ne pokrene centralna banka to pitanje, i sto se to pitanje ne dovede na veci nivo? Nisu banke takva nevinasca kakvim ih ti predstavljas. A ovo blokiranje racuna mi je tek slag na torti, zamisli te mozgove iz te banke koja ljudima blokira racune jer im nisu donijeli novu licnu kartu. Zamisli da ti trebaju pare za neku ne daj boze situaciju, nepredvidjenu i sl. i oni to blokiraju racun/kartice?

4. O kakvom hejtu pricas, ovo je sasvim normalno pitanje, i diskusija. To sto ti smatras da je bilo kakva vrsta kritike hejt, i zabranjena, to meni djeluje kao zaostavstina iz nekog Titoidnog sistema, dje nisi smio nista da kritikujes jer te 'pojede mrak'.

Da sumiram, u CG vlasti (da ne nazovem stvari nekim boljim imenom) znaju samo da klape praznu pricu, da nista ne rade, da filozofiraju, i na kraju kad nastane haos (zbog njihovog nerada, necinjenja, i neznanja) da svale krivicu na narod. Narod je kriv sto je ziv, izgleda

1. Moze zakonski sve da se uredi. Ovo sto ti mastas nije uredjeno. Pitaj Skupstinu i Vladu zasto nije.

2. Otiaci se ne mijenjaju, ali mozda traze da te identifikuju. Nikad se ne zna. Nego i dalje ne znam kako ai zamislio prvu licnu kartu preko telefona. Je li to hiperbola, iluzija?

3. Pa e najbolje svaki dan da pitaju i da ne blokiraju racune i placaju kazne. Evo trce sve to da urade. Nego evo ne odgovsra ti ni kad banke postuju zamon centralne banke.

4. Sve sto pises je besmisleni hejt. I to gdje ima smisla izgubi ga jer piskaras svasta sto nema nikakvog utemeljenja.

Kritika bez alternative je nista.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

2. The Following 3 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)