Zasto prazna prica, ajde objasni argumentovano.
1. Moze li zakonski da se uredi, moze, pa zasto se ne uredi, cemu sluze ti zaposleni u vladi, skupstini, javnoj upravi, ministarstvima, itd. Za koga oni rade, jer za gradjane ne rade ocigledno. Koliko treba vremena da se izmijeni zakon, mjesec, dva, tri ili im treba mozda 5 god. dok se pomjere sa fotelje i pocnu da rade svoj posao.
2. Ja ne znam je li se otisci prstiju mijenjaju svakih 5 min. Ako vec imaju otisak prsta u sistemu, u cemu je problem?
3. Banke pitale MUP, pa dobro sto ne pitaju opet, sto ne pokrene centralna banka to pitanje, i sto se to pitanje ne dovede na veci nivo? Nisu banke takva nevinasca kakvim ih ti predstavljas. A ovo blokiranje racuna mi je tek slag na torti, zamisli te mozgove iz te banke koja ljudima blokira racune jer im nisu donijeli novu licnu kartu. Zamisli da ti trebaju pare za neku ne daj boze situaciju, nepredvidjenu i sl. i oni ti blokiraju racun/kartice?
4. O kakvom hejtu pricas, ovo je sasvim normalno pitanje, i diskusija. To sto ti smatras da je bilo kakva vrsta kritike hejt, i zabranjena, to meni djeluje kao zaostavstina iz nekog Titoidnog sistema, dje nisi smio nista da kritikujes jer te 'pojede mrak'.
Da sumiram, u CG vlasti (da ne nazovem stvari nekim boljim imenom) znaju samo da klape praznu pricu, da nista ne rade, da filozofiraju, i na kraju kad nastane haos (zbog njihovog nerada, necinjenja, i neznanja) da svale krivicu na narod. Narod je kriv sto je ziv, izgleda![]()

Reply With Quote
Bookmarks