Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
Tebi je svejedno meni nije.

Oni su nedavno ustašku orgiju napravili sa majicama HOS-ovaca i Tina Ujevića ogrnuli zastava HOS-a.

Zabolje me za EU.Oni su srušili 700 grobova partizana nedavno u Mostar.

Koji Q će mi EU koja na sve to žmuri?

A ovaj laže masno:

A da masno laže imam zamisli u RL osobu kojoj su HOS-ovci samo ušli u dom i rekli marš napolje ovo je sad naša kuća.

Sa puškama su ispraćali domicilno stanovništvo tamo samo zato što su eto,Srbi a ne Slobodan Milošević.Niti njegove pristalice.Iz kuće su ljude ispraćali a to davno bilo nije i u njihove kuće su se uselili ka da su njihove.Što zna EU o tome?Jel se njima kad to desilo?Uprkos tome Hrvatsku su po kratkom postupku primili u EU.

Toliko.O tome.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Znaš kako je. Akcija-reakcija i yebeni rat. Ti iz HOS-a su radili isto ono što su Srbi radili Hrvatima po raznim Krajinama dok nisu izgubili rat. Nisu im Srbi pjevali "ostajte ovdje" no isto "mrš napolje".
Ili Dučićevo Trebinje Muslimanima sa čuvenim "imate 24 sata da odete, posle toga vam ne garantujemo život".

Ono što je dobra stvar od ulaska u EU je da je preduslov bio da se vrati sva oduzeta imovina raseljenima. I vraćena je. Eto toliko EU zna o tome.

Kad smo kod nacionalizma, danas u Hrvatskoj nema gradonačelnika koji se slikao sa ustaškim obilježjima. U tvom slobodarskom Nikšiću nije problem da gradonačelnik bude neko ko se slikao sa četničkim obilježjima.
A što se pijeteta prema partizanskim spomenicima tiče, bješe li neki što je neđe pišao po Ljubu?