Pa nije ovo samo otkaz nego i krivicna odgovornost.
Ovo je debelo krsenje zakona o zastiti licnih podataka.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Žena je greškom zakačila ovaj papir sa svim podacima, a trebala je papir na kojrm su samo imena i prezimena.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne pametuj Fidel majka mu. Naravno da treba da snosi odgovornost. Ali otkaz, krivična odgovornost, za neku ženu koja je greškom papire zamijenila. Nemojte bezgrešnici. Nemojte majku mu. Što se sve u ovoj državi radi vi bi gonili krivično i ostavili bez posla ženu koja je pogriješila papire.
Last edited by Bluemoon; 01-09-24 at 21:00.
Ko je od vas bezgrešan - neka prvi baci kamen...
Savremeno društvo, makar u teoriji, počiva na skupu utvrđenih pravila. Nepoštovanje istih povlači odgovornost.
Svako ko obrađuje lične podatke dužan je da se pridržava pravila koja se odnose na zaštitu ličnih podataka.
Loša organizacija, nekompetentnost i neznanje ne aboliraju od odgovornosti.
https://www.antenam.net/politika/336...jske-crne-gore
Zli jezici bi rekli da ovo ima veze sa nedavno uavojenom rezolucijom.
Oni manje zli jezici bi rekli da preCednik moze da uci od Hrvata kako se brani dignitet drzave kad je neko podriva.
Gledni forumasi ce reci da su ih odbili jer su Srbi a ne DPSovski placenici koje smo slali do sad.
Sve u svemu najvise ispastaju ova djeca koja bi da uce. A nesto mi se ne cini da je tu kraj nasih patnji.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dosadno mi je bilo da ispišem ovo prethodno, jer je nešto što se podrazumijeva i čega smo, valjda, svi svjesni.
Ali zbog ovakvog načina razmišljanja smo kao društvo tu đe jesmo.
Valjalo bi čitati što je napisano. Odgovornost svakako DA, ali krivična i ostanak bez posla, NE. I siguran sam da ne bi tako pričali da vam je kojim slučajem ovo neko iz kuće. Outline produži jbt i umiješa i državu u sve ovo. Nevjerovatno.
A siguran sam da je ovaj neko ko je poslao sliku redakciji to uradio sa sve matičnim i i ostalim podacima. Ono da spasi situaciju.
jesu li stvarno ovo ugledne i prestizne hrvatske vojne skole i skole ratovanja?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nek apliciraju za Njemačku primit će ih u roku odma nema međunacionalnog trvenja i to.
JBT nema gore od Balkana kako ova priča to savršeno potvrđuje.
Neka su oni u NATO njima je na vlasti HDZ.
Ovo izvini,nema opravdanja to je politika HDZ-a ja Hrvatsku ne ravnam sa tom partijom zato što su isti Hrvatsku zavili u crno ka SNS Srbiju.
Poenta ne opravdavam ovaj potez da tri momka odbiju jer su iz Crne Gore baš zato što su obje države u NATO.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Meni se cini da ova tri duduka ne znaju engleski ili francuski i zato su konkurisali za hrvatsko uciliste
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Moguće sa hrvatske vojne škole imaju neku referencu.
Dobiše Hrvati neki rat relativno nedavno.
Mada bi po tome ta akademija u Beograd bila dosta tanka.
Eto, pade mi na um. Ne razmijem se nešto u materiju, no tako…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Dobiše,uz HOS.
Sad im je HOS izašao na nos.
Jer im državu drma sa proslavama Oluje pa umjesto domobrana tu su U(staše).
JBG ko s đavolom.
Imam nekoga bliskog kojeg su HOS-ovci ispratili iz sopstvene kuće a glavni se HOS-ovac tamo uselio ka da je njegova.
Tako da nemojte mi revitalizovati politiku HDZ-a koja pleše sa HOS-ovcima valcer ovija dana.
Last edited by Bluemoon; 01-09-24 at 21:56.
A što znam. Ne bih imao ništa protiv da je zemlja u kojoj živim članica EU već 12 godina, premrežena auto putevima, članica euro zone, sa kreditnim rejtingom BBB (naša vlast se juče falila što je vratila B+, koji je tačno pet stepeni niži).
I da imaš pasoš da se može bez vize u USA, npr... A ne da ti se na mala vrata vraću vize za EU.
Pa neka pleše valcer ko god oće.
Tko leti, vrijedi...
Tebi je svejedno meni nije.
Oni su nedavno ustašku orgiju napravili sa majicama HOS-ovaca i Tina Ujevića ogrnuli zastavom HOS-a.
Zabolje me za EU.Oni su srušili 700 grobova partizana nedavno u Mostar.
Koji Q će mi EU koja na sve to žmuri?
A ovaj laže masno:
A da masno laže imam zamisli u RL osobu kojoj su HOS-ovci samo ušli u dom i rekli marš napolje ovo je sad naša kuća.
Sa puškama su ispraćali domicilno stanovništvo tamo samo zato što su eto,Srbi a ne Slobodan Milošević.Niti njegove pristalice.Iz kuće su ljude ispraćali a to davno bilo nije i u njihove kuće su se uselili ka da su njihove.Što zna EU o tome?Jel se njima kad to desilo?Uprkos tome Hrvatsku su po kratkom postupku primili u EU.
Toliko.O tome.
Last edited by Bluemoon; 01-09-24 at 22:32.
Treba ih pozdravit po Galebu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks