Results 1 to 25 of 1741

Thread: Predsjednički izbori - drugi krug - 02.04.2023.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Prijeki, jedan od vasih argumenata je bio "zasto su posli da rade vani kad im je ovdje bilo toliko dobro"?! Pa te ja sad pitam a što ides na brod da radis kad je ovdje dobro?! Kontas li koliko je bezvezno i glupavo koristiti ovaj gornji argument i ljude prozivati sto su posli OD MUKE, kao i ti uostalom, da rade u Njemacku!? Ti na brod on u Njemacku! Ti zivis na brodu 8 mjeseci pa dodjes odje mjesec dva, a on ide na posao od 8 do 4 ili od 9 do 5 pa ne moze dolaziti ovdje na mjesec dva, ali vjerovao ili ne provede u Crnoj Gori vremena skoro kao i ti, ako ne i više! Ja pominjem one koje poznajem! Pa i Jaki ti je živio nedje u inostranstvu već godinama?! Zar mu to nije bio plus do danas? I njemu i Spajkiju?! Kako sad ne valja da ides trbuhom za kruhom! Nemoj da si kontradiktoran!
    A o ovima koji se prodaju i samo radi karte dodju da glasaju, vec sam rekla sto mislim!

Onda, moja generacija nije očerupala Crnu Goru jer ja sam mladost provela i počela svoj radni vijek u ratom pogodjenoj Jugoslaviji i hvala bogu u nezavisnoj Crnoj Gori ovo zrelo doba života! I Nijesam ja čerupala nikoga, dali mi nijesu nista, samo ako su mi uzeli! Tako da splet okolnosti i bolesne ratove koje su nacionalisti izazvali na ovim prostorima ne ja, bila sam premlada da rat izazivam, i koji su nas doveli dovde nemoj da stavljas ni na moj ni na račun tvojih roditelja! Obrati se ovima koje sad želis na vlast da dovedes, nacionalistima...krijete se iza gradjanske ideje i ka tobož nekakvu budućnost krojite a idete sa nacionalistima ka prošlosti (ne nuzno Jakov i Spajki, oni su jos na posmatranju i djeluju regularno nego ovi koji su im neophodni da bi vlast vršili) ...moje misljenje na koje imam pravo!

Uostalom tvoje misljenje je vrlo nazadno za omladinu koja danas stasava, kao što smjesti mene i svoje roditelje u kreatore tvojih današnjih problema....veeeruj mi...isto bi bilo i da ti med i mlijeko cure na sve strane...samo što ti to nesto sporo kapiras mislis da si IN jer držiš slovo po tviteru i forumu, savremeni "disident"...

Sramota je da ljude zoves govnima samo zato sto i oni zele pravo glasa! I odakle ti ideja da svi glasaju Mila? A i što se bojis i da glasaju Mila kad ti je racunica prosta, Milu treba 70000 glasova, pa nece doci njih 70 hiljada...ne boj se! Jaki će ti pobijediti sigurno
    Ne moze to tako, ne mozemo se kriti iza slobodarskih ideja a braniti ljudima da imaju pravo glasa? eheeej!
    Ko prica o ljudima sto idu tamo po 8 mjeseci a 4 odje. Broj tih ljudi je marginalan. Radi se o najvecem broju ljudi koji tamo zive decenijama. Eno ih danas slike i snimci fosili se vracaju da odluce. I potpuno nije bitno oce li oni glasat Jakova ili Mila bitno je da nije normalno da ti ljudi odlucuju o procesima u CG a svoje zivote organizuju u drugim zemljama. Sto se tice vasih generacija vi ste krivi naravno i ja tesko da bih mogao oka da sklopim na mjesto pripadnika tih generacija. Ostavili ste potomcima pepeo. Sve mogu da razumijem do 2010 ali ovo je 2023 i pricate o nekakvim glupostima ratovima odbrani. Da ste ranije uradili ovo sto rade mladji od mene sad ne bi bili ovakav jad. Mozete li zaspat uvece kad gledate one slike maltretiranja ljudi od strane policije. Kako ce vam san na oci kad znate da su ti ljudi bili na najvisocijim pozicijama. Nisu ti ljudi pali s marsa tu nego su ih postavljali oni kojima ste vi davali povjerenje. A sto se tice ovih sto mi hocemo da ih dovedemo ili neko treci. Bice da su nacionalisti Luka Rakcevic, Jakov Milatovic, Mickej, Dritan i ta ekipa. Glasate partiju koja u svojim redovima ima glavnog donosioca odluka iz tih nesretnih godina i na desetine belih orlova u partiji. Godine 2023 ti su ljudi tu. DPS se reformisao nula%. Vi nama da odlucite i da nas naucite ko je nacionalista doveli ste najvece koljace na vlast a ocete da ih jos drzite. E nema vise to je vrijeme proslo to je vrijeme pregazilo vase lidere a djeci je pun ***** branjenja drzave od Seselja koji ka ikebana visi u Happy tv.
    Ovi sad neka glasaju i sto se mene tice moje misljenje volio bih nikad odje da ne dodju. Ako se odlucim na isto sto su oni nikad odje doc da glasam necu jer nemam to pravo. Nije ljudski ja nisam splacina.
    Sto se tvitera tice obozavam. Bukvalno 30 sati nisam spavao uzivam kako ljudi cvile to me hrani i volim da ih mecim. Hrani me patnja tih nesoja koji cvile jer ode otac nacije koji je zaplaka mnoge familije. Koji je rascera dostinu sinova po zapadu i po brodovima i cije majke obraza ne suse. Zasluzuju da pate i da se gaze. I jedva cekam taj poslednji zvizduk da im svima stanem na zivac. Interesdzije i placenici.
    Last edited by PrijekiLijek; 02-04-23 at 01:49.

2. The Following 7 Users Say Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)