Pašalić od starta kao i Kramarić. Sosa se vratio u startnu postavu. kako li će Juranović čuvati Vinicusa baš je veliko pitanje
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Samo mala ispravka za mlađe holandske selekcije, više nego dobri su. Pogotovo kad je U17 u pitanju i tu su aktuelni vicešampioni a prije toga 2018. i 2019. šampioni (2020. i 2021. zbog pandemije je otkazano prvenstvo), dok kod u19 imaju problem što jači klubovi ne puštaju igrače pa se ne kvalifikuju za EP, no briga ih, već u u21 to bude kako treba. Prošli put su ispali u polufinalu od Njemačke, sad ćemo viđet u kakvom će bit sastavu iduće godine jer je to prvenstvo prije final 4 Lige nacija pa . Ovo bi bio idealan sastav, po meni:
Samo pogledaj đe igraju i minutažu. 7 igrača su nekad igrali u Jong Ajaxu, inače. A ovđe nema mjesta za štopera van der Berga koji otkako je prešao za Schalke (pozajmica iz Liverpoola) odigrao svaki minut dok se nije teže povrijedio, ali vratiće se poslije pauze. Ili Geertruida i Quinten Timber (brat blizanac Jurrienov) iz Feyenoorda, pa Rensch iz Ajaxa koji je otpao sa šireg spiska za A reprezentaciju, Meijer iz Bruggea, Zirkzee iz Bologne koga sam "izbacio" samo zbog trenutne minutaže iako je odigrao sve mečeve u tandemu sa Brobbeyem, ima još igrača koji su višak. I ovđe kao u A reprezentaciji gužva u odbrani i ne tolika na sredini ali to što ima je kvalitetno. Ljevonogo desno krilo i ljevonoga desetka ni za lijek (ni u U15) i to će ih spriječiti da se vrate na 4-3-3, po meni. Ihattarena ne računam u aktivne igrače više, nažalost. Inače je užasno teško doći do informacija o mlađim selekcijama niže od u21, jedino na zvaničnom sajtu onsoranje. Samo kad uđu u finale sportski portali pišu ponešto.
Praštajte na OFF-u. Četvrtfinala Mundijala nas čekaju.
Dick Laurent is dead!
Pašalić od starta kao i Kramarić. Sosa se vratio u startnu postavu. kako li će Juranović čuvati Vinicusa baš je veliko pitanje
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bog i hrvati!
Idemo…
Huntelaar je bio drvo i u PES
Sent from my phone
odlična Hrvatska. možda i najbolja igra za sada njihova. sredina odrađuje strašan posao i pokazuju koliki su kvalitetni, jedan od najboljih veznih linija na svijetu. Juranović se odlično nosi sa Viniciusom, čak ga je par puta u direktnom duelu dobio. Pašalić mu tu pomaže. Kramarić ne znam dal je više od pet puta takao loptu
Hrvatska radi ono što najbolje umije.
Igra na rezultat.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Par glupih gresaka u napadu ali odlicno igraju
Sent from my phone
Ovo nije penal?
Hrvati možda i osvoje ovo SP na penale.
Rade ono što jedino i mogu, gledaju da drže loptu što duže, da puknu kakvu kontru ili iz prekida, igraju na rezultat i za sad im dobro ide
Forever young, i want to be forever young
Neymar se ispromašivao. Zreo je za klupu ali ovaj izveo Rafinju i Viniciusa...
Hrvatska ne zna sta ce u napadu, Brazil napada krvnicki.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Nije se ispromašiva' toliko koliko mu se Livaković svaki put vrhunski pozicionira'.
Bogami Brazilu je bolje da zapne umjesto sto se pozicionira u strahu od kontre jer na penale vise dajem sanse hrvatima. Naravno i ako mislis da si bolji i zreo za titulu rijesi to u igri jer penali su cista sreca a i golman koji ima bolji dan a nesto mi se cini da je Livakovic pun samopouzdanja.
Ne znam sto Djoko Kustudic ne prenosi utakmice. Ovi ostali su bas smorni osim naravno Sofra.
Last edited by Rodion Romanovich; 09-12-22 at 16:49.
Uzdam se u produzetke, kontru Hrvata i gresku Brazila![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Hrvati bi mogli u polufinale sa jednom pobjedom (Kanada).
Toooooooooo
odlična akcija nema šta. otresa je Neymar Sosu u duelu lagano. teško će ođe Hrvati išta uraditi, prije će primiti još jedan
Ovog Nejmara gledat ne mogu, jedan mi je od najmrznijih vrhunskih fudbalera ikada ali kakva je majstorija ovaj gol protiv Hrvatske. Nestvarno.
Baš golčina, jbg dugo su izdržali, ali ovo je masterpiece od začetka akvije do gola
Imali su sansu i onaj sutirao uvis i prejako, posle obicno ide kazna
Sent from my phone
E moj Brozovicu
Kao na Playstation. Fenomenalno.
Cim je Gvardiol malo iskoracio, Lovren i Sosa nisu kadar da svaki put pokriju. Ali dobro, jbg, tesko se ovo brani.
Sad sve ili nista. Neka ide centarsut s desna i onda Ivan Grozni da zabije jedan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hrvati se bas smorili, ajd daj gol sad majcin sine i ko da ga da uopste. Na iskustvo su otresli Kanadu i to je to sto je bilo od njih ovo prvenstvo ovo ostalo je bas bilo mucenje. Mada dosta je i uradila Hrvatska u fudbalu tako da i ovaj plasman nije neuspjeh. Inace mi je jedna od besmislenijih izjava njihovih bila kad je Dalic slavodobitno rekao da su ih japanci potcijenili lol![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks