Eriksen 🤞🤞🤞
Zrijeb je uskoro pa evo tema za dalje...
Sent from my P40+ plus using Tapatalk
![]()
Last edited by darko cfc; 31-03-22 at 21:19.
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Eriksen 🤞🤞🤞
Moja zelja
Engleska
USA
Srbija
Ghana
Njemačka
Srbija
USA
IRAN
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Katar - Hrvatska - Srbija - Saudijska Arabija![]()
Za sad Eng i usa, jos Srbija ajde
Sprema se grupa smrti za Srbiju
c.c.c
Ili ipak ne ?
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Last edited by cardozo; 01-04-22 at 18:04.
Aooooo
Ponovo
Tesko tesko
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
kakva glupost, opet ista grupa. zicer za Katar da prođu iz ove grupe
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
24 novembar brazil-srbija
Ajde sto Brazil-Srbija-Svajcarska u istu grupu, a taman zamalo i Kostarika opet, nego i Francuska-Danska-Peru-Australija su bili grupa na proslo SP, samo ovaj put ce moc sam ojedan od Peru/Australija u grupu... pakao, daj opet zrijebanje.
pa radi vremenskih uslova. tad je koliko toliko, okej. jeste pauziraju lige, dvije nedelje pred SP je neki okvirni dogovor bio, ne znam da li se će se mijenjati
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
odličan žrijeb,predviđam potpuni brodolom brazila,a švajcarci nikad gori.
Ne...24 novembar i to ja mislim u 11 h
24 novembar Brazil-Srbija 20:00
28 novembar Kamerun-Srbija 11:00
02 decembar Švajcarska-Srbija 20:00
Mislim da komšije (serbi) imaju šansi u ovoj grupi.
Brazil će im "očistit" put.
sticajem okolnosti malo podrobnije pratih južnoameričke kvalifikacije,potpuna opsjena sve,u suštini se ne zna ko je bio grđi,tj brazil je imao neku viziju i nekih 20tak imena u opticaju ostali svi ni glave ni repa,otud oni rezultati...mnogo su evropljani listom otišli,moraš da se pomučiš da nađeš ekipu bez vrlo konciznog plana i sastava (donekle portugal samo).švajcarci imaju samo to,što im je petković ostavio u amanet a i to polako isčezava.
srbadija može standardno da implodira pod pritiskom,to se naravno nikad ne može otpisati,i tu sve zavisi od piksija koliko može da primi dalićev model da primi komplet težinu pritiska na svoja pleća,za sad mu samo tako ide.
meni je najzanimljivije dal će uspjeti nekako da uklopi i duću i sms-a i bukvu i vlahovića.na papiru ima bombu u toj vezi,i onih 15tak min protiv portugala je to jako potentno izgledalo ali za tako nešto lukić do tad mora još klasu ili dvije da poraste.na mahove djeluje da može,ali nije konstantan.
Da li neko zna ima li grupa koja razmjenjuje Panini slicice za SP? Ako neko zna molim za poruku u DM. Hvala.
samo novi thread ovog puta? nista novi pod-forum, kao nekoc?
za koga navijate, ocekivanja, favoriti? sto se mene tice, crveni tepih na otvaranju...
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Sastav Holandije:
Justin Bijlow Feyenoord Remko Pasveer Ajax Andries Noppert sc Heerenveen Virgil van Dijk Liverpool Nathan Aké Manchester City Daley Blind Ajax Jurriën Timber Ajax Denzel Dumfries Internazionale Stefan de Vrij Internazionale Matthijs de Ligt Bayern München Tyrell Malacia Manchester United Jeremie Frimpong Bayer Leverkusen Frenkie de Jong FC Barcelona Steven Berghuis Ajax Davy Klaassen Ajax Teun Koopmeiners Atalanta Bergamo Cody Gakpo PSV Marten de Roon Atalanta Bergamo Kenneth Taylor Ajax Xavi Simons PSV Memphis Depay FC Barcelona Steven Bergwijn Ajax Vincent Janssen Royal Antwerp FC Luuk de Jong PSV Noa Lang Club Brugge
Apsolutno iznenađenje su golmani. Otpali Cillessen i Flekken, a Pasveer koji je u očajnoj formi upao. Takođe, očekivao sam još jednog ljevaka na poziciji štopera (Botman, Struijk, van de Veen), ali se van Gaal odlučio za jednog napadača više. Debi za Frimponga i Simonsa je očekivan s obzirom na odlične sezone. Gravenberchu se obilo o glavu to što je prešao u Bayern i grije klupu, a njegovo mjesto u Aajaxu je pokrio Taylor koji ide na SP. Sam pao, sam se ubio. Pozicija LWB (budući da je trenutna formacija Holandije 3-5-2) je trenutno kritična jer Blind i Malacia gotovo da ne igraju u klubovima. Memphis Depay neće biti spreman za meč protiv Senegala i ostaje pitanje njegove forme. Uz dodatnu nedoumicu ko će biti prvi golman, ostalo je na visokom nivou.
I da. Nikad neću shvatiti igrače poput Nousa Mazraouija i Orkuna Kökçüa. Obojica bi bili na prvenstvu da su svojevremeno izabrali Holandiju umjesto Maroka odnosno Turske i bili u trci za osvajanje Mundijala. Ovako će se jedan zadovoljiti grijanjem klupe i vjerovatno otići doma poslije grupne faze, a drugi je već doma i zadovoljiće se grijanjem kauča ispred televizora. Glupani.
Dick Laurent is dead!
Najjace bi bilo da je odbio Bayern, ima vremena za njega.. ne vjerujem da se isjekirao previse.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks