Page 93 of 139 FirstFirst ... 4383899091929394959697103 ... LastLast
Results 2,301 to 2,325 of 3468

Thread: Buducnost parlamentarnog zivota u CG 2020-2024

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Pa u pravu su ljudi. Samo će svaku vladu u kojoj njih ne bude da zovu "neozbiljna vlada" i čekaće strpljivo tu deceniju-dvije dok se ne uozbilji.

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Quote Originally Posted by Zuma View Post
    Možeš ti i bolje.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
    Bolje od tebe batice, pošto ti priča ne pije vodu.

Thanks Thanks Given 
    1,759
    Thanks Thanks Received 
    400
    Thanked in
    207 Posts

Hoćeš da kažeš kako Dritan nije najzaslužniji za ovo što sam nabrojao? Ajde da vidim kako to tebi dobro ide pa objasni.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    ...Koja je to "SDP desničarska priča"?
    Za 30 godina postojanja imaju Draginju koja proziva "po*srbice" i poslije nešto truća da je nije mislila na sve crnogorske Srbe, ali nebtno, žena je hajvan.
    I fakat da u SDP-u ima nacionalista, ali niti su svi nacionalisti niti partija ima neki nacionalistički program...
    Ti taman kao da je Draginja slučajno sa ulice navratila u SDP pa ovi ne mogu da je izbace jer je gost zaboga. Žena predstavlja politiku SDP, bila je predsjednica, sad je poslanica, nikad se partija nije ogradila od onoga što lupeta. Kraj priče.

SDP nema nikakvog programa sem nacionalističkog, zadnje tri godine ni o čemu ne pričaju sem o naciji, identitetu, religiji i kako se sve to mora braniti. Taman su onoliko socijaldemokrate koliko su nacionalsocijalisti socijalisti.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Nije Abazović crkvu držao u fokusu, nego svi oni koji su ukapirali da se dobijaju glasovi na račun pljuvanja ili branjenja crkve. Ebi ga, naši maloumni političari koji ne vide dalje od par % glasova.

Potpisivanje TU je bila velika greška u koracima, objasnio sam i zašto.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    vrati brate skupstinu. Lik je deset puta pomenuo vrh SPC kako njih postuje i kako je sramota da se napada vrh SPC, da su to divni ljudi. Onda je opet krenuo da prica deset puta o temeljnom ugovoru i spc.
    lik je premijer i predsjednik gradjanske partije. Vise je pricao o spc i TU nego iko u crnoj gori. I hvalio se kako je ucinio dosta za SPC i kako ga to cini srecnim i zadovoljnim. Nidje price o gradjanima.
    cio govor mu se sveo na mimovanje, traceve i huskanje i crtanje meta sa govornickog mjesta premijera. Ono je zastidje bilo
    Podgorica Podgoricanima!

6. The Following User Says Thank You to .Bole For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Pa izdajnici su izdajnici. Četnici su četnici itd. nastavite sami krug.

Ništa ja tu ne bih dirao, sem što su ove dvije Vlade "ubijale" građansko društvo zbog takvih tema kao što su nacije, identiteti, religije i sl. To sigurno SDP i Draginja nisu radile nego ove dvije anti građanske Vlade.

Potpuno su ugasili kurs CG prema EU zbog toga.
    Last edited by mneonly; 21-08-22 at 14:44.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ti taman kao da je Draginja slučajno sa ulice navratila u SDP pa ovi ne mogu da je izbace jer je gost zaboga. Žena predstavlja politiku SDP, bila je predsjednica, sad je poslanica, nikad se partija nije ogradila od onoga što lupeta. Kraj priče.

SDP nema nikakvog programa sem nacionalističkog, zadnje tri godine ni o čemu ne pričaju sem o naciji, identitetu, religiji i kako se sve to mora braniti. Taman su onoliko socijaldemokrate koliko su nacionalsocijalisti socijalisti.
    I?
    Ako se crkvena imovina Crne Gore predaje u ruke crkvi susjedne države koja ne priznaje crnogorsku naciju, ako se Srbija direktno pleka u izbore u Nikšiću, ako njihov ambasador priča da je Podgorička skupština "slobodan izraz narodne volje", ako njihov ministar MUP-a priča opet o ujedinjenju Srba u jednu državu, o tome ima da se priča, a ne da se ćutke prihvata iako bi neki to rado voljeli.

I ne, žena nije personifikacija SDP-a, znam ih iz partije koji se za glavu hvataju od njenih istupa, ali pretpostavljam da su računali kad su je isturili u prvi plan da lakše da kupe ženske glasove. (jedina žena na čelu partije, feminizam i te fore)

I da sumiramo, SDP su nacisti?
    Hvala SKOJ.
    Nema druge no da krenete u denacifikaciju.
    Last edited by ASC; 21-08-22 at 14:44.

9. The Following 4 Users Say Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    I?
    Ako se crkvena imovina Crne Gore predaje u ruke crkvi susjedne države koja ne priznaje crnogorsku naciju, ako se Srbija direktno pleka u izbore u Nikšiću, ako njihov ambasador priča da je Podgorička skupština "slobodan izraz narodne volje", ako njihov ministar MUP-a priča opet o ujedinjenju Srba u jednu državu, o tome ima da se priča, a ne da se ćutke prihvata iako bi neki to rado voljeli.

I ne, žena nije personifikacija SDP-a, znam ih iz partije koji se za glavu hvataju od njenih istupa, ali pretpostavljam da su računali kad su je isturili u prvi plan da lakše da kupe ženske glasove. (jedina žena na čelu partije, feminizam i te fore)
    Ja sam Draginju glasao na predsjedničkim u prvom krugu, jer je bilo svejedno a htio sam ppdržati ženskog kandidata. Fakat nije pokazivala znake ludila kao sad.

Druže, samo pokušavam da objasnim, da to što imamo desničare sa jedne ne znali da greba da uzvračamo desnom pričom.

Treba uzvraćati emancipatorskom.

Mi u CG imamo dvije desne priče, sa različitim nijansama, koje hrane jedna drugu.

SDP se odlučio da, zarad glasova, uzvrati sa Draginjom i svim onim što ona predstavlja.

Kažem ti, zamisli Borisa Mugošu umjesto nje...slika potpuno drugačija.

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Ja sam Draginju glasao na predsjedničkim u prvom krugu, jer je bilo svejedno a htio sam ppdržati ženskog kandidata. Fakat nije pokazivala znake ludila kao sad.
    Evo sam pogodio. Upravo im je to bio cilj.
    Mislim da je donekle i upalilo jer je namakla 8,2% glasova što je solidno više od samog SDP-a.

Ja je nisam glasao jer sam i tada mislio da je prskotina.
    2018. sam preskočio predsjedničke izbore.
    Last edited by ASC; 21-08-22 at 14:49.

12. The Following User Says Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    330
    Thanked in
    205 Posts

...Potpisivanje TU je bila velika greška u koracima...
    Da se zadrzim kosarkaske terminologije, 5 faulova (iz mojeg davnasnjeg skromong amaterskog igrackog ugla) koje je napravio CnB/Dritan (ne hronoloskim redom):

1. Nacin na koji je potpisan TU - Ovo mi je mozda i flagrant faul. Ne ulazim u to da li je trebalo da se potpise ili ne, kakvi su stavovi u njemu i kako se tumace, ko ih je diktirao i sta oni znace, sam nacin potpisivanja sam dozivio kao izraz brutalne sile. Potpisacu ga a vas ostale ko j**e, JA sam taj koji donosi teske odluke, JA sam taj koji cu da vas silom pomirim, JA sam taj koji ce staviti tacku na to pitanje - u sustini za stranku koja se "drzi centra" (o ovome slijede drugi faulovi), odsustvo bilo kakve zelje za kompromisom i uvazavanjem druge strane (a jedna je maksimalno uvazena), nesto je sto podsjeca na plejadu apsolutista i nametanje svoje (ili tudje) volje silom a ne na demokratski princip koji bi centar trebalo da drzi.

2. Nacionalisti i fasisti - slicno prvom ali mi je upadljivo bilo da se samo jedna strana proziva za nemire, izlive nacionalizma (i fasizma sta god on vise bio) a drugoj se cuti i trpi i kao da ne postoji. Politika centra prilicno ogoljena, pravimo se gluvi i nijemi za jednu stranu a u sustini jasno je da postoji neki dil sa drugom. Prodata utakmica (bilo kakva analogija sa amaterskom kosarkom u CG je sasvim slucajna i nenamjerna).

3. Odbrana tipa "ubise me protivnicki igraci" - svi su protiv mene. Cim se pocelo sa prozivkom medija i novinara, pompeznim objasnjavanjem teorija zavjere, cak i prijetnjama, jasno je da se koncepcija igre gubi i da ce tenzija porasti i doci do prekida. Ovo bih potpisao kao danak neiskustvu, mlad si usao sa klupe, nemas dovoljno utakmica i rutine, ne umijes da usporis napad, zadrzis vrijeme i odigras "na sigurno". Mozda ne toliko faul koliko greska u vodjenju ali eto ako je ono prvo bilo skoro nesportski faul neka ovo bude vise faul nego dupla.

4. B**ch talk sa Demokratama - Valjanje u blatu je bila karakteristika jednog dugog perioda a ono se i dalje nastavlja, iskreno ovo mi je u startu bio faul koji nisam razumio, uhvatili su se u semu Demokrata i populisticko demagoskog narativa i pljuvacina je krenula. Nigdje kocnice, nigdje tajm auta da se smire strasti, organizuje napad ili odigra odbrana, sve je cista kontra.

5. Kult licnosti - ovo mi je kao kad hoces da sutnes a odbrana ti gura prst u oci (Dzo f***in' Dumars). Ovo je vise Balkanska stvar jer su sve stranke sklone tome ali od stranke koja bti trebalo da se drzi centra ocekivao sam vise a ne da igru forsira na jednom igracu. Uz to neodoljivo kopiras neke prekaljene igrace (ne govorim o tome koliko su dobri ili se predstavljaju da su dobri) ali tvoja igra je, uz svu energiju i entuzijazam koje posjedujes, najblaze receno prosjecna. Ekipa te u saopstenjima stalno forsira a skoro da ne pominje tim (ne pamtim kad je Konatar npr rekao Cnb ali zato Dritana nije vadio iz usta) znaci interes da se igrac proda je ispred interesa tima. Nisam tako nikad ozivljavao kosarku...

Bilo je tu jos faulova koje sam podveo pod slobodno sudijsko uvjerenje, nasao neko opravdanje, progledao kroz prste da bi se igra kompenzovala jer je bilo slicnih stvari i sa strane protivnika sa obje strane (da ne kazem ubitacne kampanje i pritiska). Negdje i dalje mislim da ekipa ima potencijal (klasicna navijacka prica) pogotovo kad su svi drugi ovakvi kakvi su i za koje prakticno ne mogu da navijam a da je sunovrat nastao zbog toga sto "glavni igrac" nije procitao igru i nije se prilagodio. Ne znam kakvu ce igru igrati Preokret, mozda na lokalnom nivou oni budu opcija (ne bih volio Dajko ili Pipun da budu gradonacelnici), parlamentarne preskacim najvjerovatnije kad god da se oni dese, jedino ako taj Preokret nesto novo ne ponudi.

...I’ll always be that kid
    With the rolled up socks...

14. The Following User Says Thank You to ToJeMojBrat For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Da se zadrzim kosarkaske terminologije, 5 faulova (iz mojeg davnasnjeg skromong amaterskog igrackog ugla) koje je napravio CnB/Dritan (ne hronoloskim redom):

1. Nacin na koji je potpisan TU - Ovo mi je mozda i flagrant faul. Ne ulazim u to da li je trebalo da se potpise ili ne, kakvi su stavovi u njemu i kako se tumace, ko ih je diktirao i sta oni znace, sam nacin potpisivanja sam dozivio kao izraz brutalne sile. Potpisacu ga a vas ostale ko j**e, JA sam taj koji donosi teske odluke, JA sam taj koji cu da vas silom pomirim, JA sam taj koji ce staviti tacku na to pitanje - u sustini za stranku koja se "drzi centra" (o ovome slijede drugi faulovi), odsustvo bilo kakve zelje za kompromisom i uvazavanjem druge strane (a jedna je maksimalno uvazena), nesto je sto podsjeca na plejadu apsolutista i nametanje svoje (ili tudje) volje silom a ne na demokratski princip koji bi centar trebalo da drzi.

2. Nacionalisti i fasisti - slicno prvom ali mi je upadljivo bilo da se samo jedna strana proziva za nemire, izlive nacionalizma (i fasizma sta god on vise bio) a drugoj se cuti i trpi i kao da ne postoji. Politika centra prilicno ogoljena, pravimo se gluvi i nijemi za jednu stranu a u sustini jasno je da postoji neki dil sa drugom. Prodata utakmica (bilo kakva analogija sa amaterskom kosarkom u CG je sasvim slucajna i nenamjerna).

3. Odbrana tipa "ubise me protivnicki igraci" - svi su protiv mene. Cim se pocelo sa prozivkom medija i novinara, pompeznim objasnjavanjem teorija zavjere, cak i prijetnjama, jasno je da se koncepcija igre gubi i da ce tenzija porasti i doci do prekida. Ovo bih potpisao kao danak neiskustvu, mlad si usao sa klupe, nemas dovoljno utakmica i rutine, ne umijes da usporis napad, zadrzis vrijeme i odigras "na sigurno". Mozda ne toliko faul koliko greska u vodjenju ali eto ako je ono prvo bilo skoro nesportski faul neka ovo bude vise faul nego dupla.

4. B**ch talk sa Demokratama - Valjanje u blatu je bila karakteristika jednog dugog perioda a ono se i dalje nastavlja, iskreno ovo mi je u startu bio faul koji nisam razumio, uhvatili su se u semu Demokrata i populisticko demagoskog narativa i pljuvacina je krenula. Nigdje kocnice, nigdje tajm auta da se smire strasti, organizuje napad ili odigra odbrana, sve je cista kontra.

5. Kult licnosti - ovo mi je kao kad hoces da sutnes a odbrana ti gura prst u oci (Dzo f***in' Dumars). Ovo je vise Balkanska stvar jer su sve stranke sklone tome ali od stranke koja bti trebalo da se drzi centra ocekivao sam vise a ne da igru forsira na jednom igracu. Uz to neodoljivo kopiras neke prekaljene igrace (ne govorim o tome koliko su dobri ili se predstavljaju da su dobri) ali tvoja igra je, uz svu energiju i entuzijazam koje posjedujes, najblaze receno prosjecna. Ekipa te u saopstenjima stalno forsira a skoro da ne pominje tim (ne pamtim kad je Konatar npr rekao Cnb ali zato Dritana nije vadio iz usta) znaci interes da se igrac proda je ispred interesa tima. Nisam tako nikad ozivljavao kosarku...

Bilo je tu jos faulova koje sam podveo pod slobodno sudijsko uvjerenje, nasao neko opravdanje, progledao kroz prste da bi se igra kompenzovala jer je bilo slicnih stvari i sa strane protivnika sa obje strane (da ne kazem ubitacne kampanje i pritiska). Negdje i dalje mislim da ekipa ima potencijal (klasicna navijacka prica) pogotovo kad su svi drugi ovakvi kakvi su i za koje prakticno ne mogu da navijam a da je sunovrat nastao zbog toga sto "glavni igrac" nije procitao igru i nije se prilagodio. Ne znam kakvu ce igru igrati Preokret, mozda na lokalnom nivou oni budu opcija (ne bih volio Dajko ili Pipun da budu gradonacelnici), parlamentarne preskacim najvjerovatnije kad god da se oni dese, jedino ako taj Preokret nesto novo ne ponudi.
    A bogomi izgleda mrka kapa za Preokret, iako je ideja dobra.

Viđi im kadrove...(slika)

Ja bih priželjkivao neku koaliciju ES, URA, Preokret, zeleni sektor.

To je nemoguća misija, sve su prilike, sujete su ogromne u pitanju.

Mogle bi i Demokratu tu da upanu, i da se obavežu da neće praviti postizborne koalicije sa DPS/DF i da će insistirati na koritašenju, odnosno da će biti otvoreni i transparentni konkursi, provjera kvaliteta kadrova itd.

Ali to da BB prihvati...znači nikad.

Ako bi bile otvorene liste, onaj koji bi imao najviše glasova na listi bi bio premijer, tako da to bi bilo fer.

Last edited by kimmi; 21-08-22 at 16:35.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

A bogomi izgleda mrka kapa za Preokret, iako je ideja dobra.

Viđi im kadrove...(slika)

Ja bih priželjkivao neku koaliciju ES, URA, Preokret, zeleni sektor.

To je nemoguća misija, sve su prilike, sujete su ogromne u pitanju.

Mogle bi i Demokratu tu da upanu, i da se obavežu da neće praviti postizborne koalicije sa DPS/DF i da će insistirati na koritašenju, odnosno da će biti otvoreni i transparentni konkursi, provjera kvaliteta kadrova itd.

Ali to da BB prihvati...znači nikad.

Ako bi bile otvorene liste, onaj koji bi imao najviše glasova na listi bi bio premijer, tako da to bi bilo fer.

Ova je bila jedan od osnivaca CIVISa zajedno sa Dr. Pavicevicem. Presla kod Perica vec neko vrijeme.
    Zena je jedan od poznatijih crnogorskih sahista i jedna od rijetkih koja je sacuvala da sah ne umre potpuno u CG

17. The Following 4 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ova je bila jedan od osnivaca CIVISa zajedno sa Dr. Pavicevicem. Presla kod Perica vec neko vrijeme.
    Zena je jedan od poznatijih crnogorskih sahista i jedna od rijetkih koja je sacuvala da sah ne umre potpuno u CG
    Evo vidiš nisam znao.

Ja velim ideja je dobra, ali nema ljudi.

Guraju nekog Milačića iz Telekoma kao lice, ne znam što da kažem.

Generalno anonimusi, ne znam ko je čuo za nju. Evo neka bude da griješim, ali sem Perića i o og malog iz DG Vujisića, nema niko poznatog, a i za njih zna samo onaj ko prati dobro dešavanja u CG.

Da su animirali neke druge ljude, one koji su bili bliski Oduprise ili neki aktivisti, pa ajde.

Last edited by kimmi; 21-08-22 at 16:51.

Thanks Thanks Given 
    6,117
    Thanks Thanks Received 
    6,667
    Thanked in
    3,181 Posts

Valjda bi plus trebalo da bude da nema poznatih. Od SVIH poznatih mrka kapa. Poznati su zbog toga što su neđe u karijeri šurovali sa kancerima.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

20. The Following 3 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

A kako da bude poznat neko ko je novi? I šta uopšte znači poznat? Neko ko ima iza sebe respektabilnu biografiju ili neko koga redovno zovu na TV Vijesti?

A Odupri se su strašni likovi. Ljudi su svojim sujetama bukvalno ugušili proteste i energiju iz 2019.

@kimmi
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

22. The Following 2 Users Say Thank You to Viscount For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Evo vidiš nisam znao.

Ja velim ideja je dobra, ali nema ljudi.

Guraju nekog Milačića iz Telekoma kao lice, ne znam što da kažem.

Generalno anonimusi, ne znam ko je čuo za nju. Evo neka bude da griješim, ali sem Perića i o og malog iz DG Vujisića, nema niko poznatog, a i za njih zna samo onaj ko prati dobro dešavanja u CG.

Da su animirali neke druge ljude, one koji su bili bliski Oduprise ili neki aktivisti, pa ajde.

Naravno da su anonimusi, a za to postoji nekoliko razloga:
    1. Nisu skupštinska stranka te njihova saopštenja niko nije dužan da objavljuje. Privatni medij može ako mu se iz nekog razloga učini interesantno to saopštenje. Dakle, medijska prisutnost može biti samo uz novac (kojeg nemaju). Da, formalno je u istom stanju i ES, ali oni zbog učešća u predhonoj vladi su zanimljivi medijima.
    2. Kao i za predhodnu tačku, van Podgorice (odbori/članovi/podrška) praktično ne postoje jer nemaju mogućnosti.
    3. Tek kada počne predizborna kampanja (zvanično), a skupe dovoljno potpisa da učestvuju u istim mogu donekle eleminisati prve dvije tačke. Ipak, za razliku od drugih partija trebaju osmisliti kampanju koja će se čuti pored ostalih.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

24. The Following User Says Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Naravno da su anonimusi, a za to postoji nekoliko razloga:
    1. Nisu skupštinska stranka te njihova saopštenja niko nije dužan da objavljuje. Privatni medij može ako mu se iz nekog razloga učini interesantno to saopštenje. Dakle, medijska prisutnost može biti samo uz novac (kojeg nemaju). Da, formalno je u istom stanju i ES, ali oni zbog učešća u predhonoj vladi su zanimljivi medijima.
    2. Kao i za predhodnu tačku, van Podgorice (odbori/članovi/podrška) praktično ne postoje jer nemaju mogućnosti.
    3. Tek kada počne predizborna kampanja (zvanično), a skupe dovoljno potpisa da učestvuju u istim mogu donekle eleminisati prve dvije tačke. Ipak, za razliku od drugih partija trebaju osmisliti kampanju koja će se čuti pored ostalih.

Ok, prihvatam.

Meni su oni najvjerovatnija opcija za glasanje na lokalu u PG, ali evo da vidimo.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ok, prihvatam.

Meni su oni najvjerovatnija opcija za glasanje na lokalu u PG, ali evo da vidimo.

Sto se mene tice, glasacu za njih, ukoliko se pojave na PG izborima.
    Zasto bih glasao za manje los izbor, ako vec postoji normalan.
    Ukoliko predju cenzus, dobice zamah na drzavnom nivou. Opet su bolji izbor od URA.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Bogomi becic isturi ovu ideju o nekoj vladi nestranackih licnosti, nesto sto je baca pomenuo u onome sto je kimmi okacio
    Podgorica Podgoricanima!

28. The Following User Says Thank You to .Bole For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Naravno, imaju i moj glas. Ako nista bolji je Peric od svih opcija zajedno. + ocekujem da ce im partiju osvjeziti neke mladje generacije.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Ok, prihvatam.

Da se tu napraviti ,,solidna priča", ali bez mjerenja u izbornom ciklusu (sami ili u koaliciji) ostaće na ideji. Mislim da će na lokalnim probati da izađu samo u Podgorici, a prvi uslov je... koliko vidim dva glasa na forumu, nije loše.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Apsolutno tačno - zato i ne vjerujem da ne postoji neki dogovor, makar načelni. Iako mi ne bi bilo prvi put da potcijenim diletantski potencijal naših političara.
    Last edited by johnny bravo; 21-08-22 at 18:27.
    In vino veritas

32. The Following User Says Thank You to johnny bravo For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Bogomi becic isturi ovu ideju o nekoj vladi nestranackih licnosti, nesto sto je baca pomenuo u onome sto je kimmi okacio
    Zaskakaše na mene, vele ko je Baća...

P.A.K.A.O.

Thanks Thanks Given 
    6,117
    Thanks Thanks Received 
    6,667
    Thanked in
    3,181 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post

Apsolutno tačno - zato i ne vjerujem da ne postoji neki dogovor, makar načelni.
    Znaci Dzo, i dalje ti je Drile vrh. Ugasila si ga i ti Dzo. Dzabe bilo kakvo krecenje i prebacivanje lopte.
    Zemlja foteljasa. Pi.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

35. The Following 2 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Znači, od Džo saznasmo i da za rušenje Vlade moraš imat podršku da sastaviš iduću Vladu, inače bez toga je neodgovorno, ma kakve katastrofalne poteze vukla ta Vlada koja treba da se obali.
    Ništa izbori i to.
    Baš za ne vjerovat da su svi tako sujetni i ponašaju se ka' prevarena mlada, ka' da im je sastavljanje Vlade djedovina ostavljena u amanet
    Last edited by technus; 21-08-22 at 18:40.
    Forever young, i want to be forever young

37. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Page 93 of 139 FirstFirst ... 4383899091929394959697103 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)