Page 122 of 487 FirstFirst ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... LastLast
Results 3,026 to 3,050 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    3 Posts

To su mu dali 2 penzije. Jer je posle izbora neće gledat...

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

A na jesen...

Fidelity consulting:

"Važno je napomenuti da je u svakoj godini stopa rasta javnog duga bila veća od stope rasta BDP-a. Najdrastičniji primjer je pretprošla, 2018. godina: stopa rasta BDP je iznosila 5,1% a stopa rasta duga nevjerovatnih 15,61% što je tri puta veće od stope rasta BDP-a!

Zamislite udar korona virusa na ovakvu crnogorsku ekonomiju koja se se više ne može zaduživati a čije će se magnitude osjetiti već u septembru zbog katastrofalne ljetnje turističke sezone.
    Nemojte da nismo rekli na vrijeme što nas čeka, pripremite padobrane jer će biti teško prizemljenje kad se padne."

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

...
    Zna zna no se ukriva
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Quote Originally Posted by Babbo Natale View Post
    To je to.
    Apstinenti, koji inače većinom, tvrde za sebe da su jako inteligentni, više nemaju izgovor.

Ovo je partija i program koja te tjera na glasanje. Ukoliko izlaznost bude mala, apstinenti više neće moći da se kriju iza "nema se za koga glasat" nego ćemo znati da su to glasači DPS-a.

Dakle, onoliko koliko bude falilo do 100% izlaznosti dodajte na rezultat DPS-a i imaćete sliku toga koliku podršku imaju, bilo da su u pitanju glupi (oni koji glasaju) ili plašljivi (koji bi glasali, ali im unutrašnje JA ne dozvoljava, pa to obavljaju pasivnim ostankom kod kuće).

Naravno u ove glupe glasače ne računam uhljebe koji su se obogatili na račun naroda. Oni odlično znaju zašto glasaju.
    Ja ipak mislim da su apstinenti ili Milovi ljudi koji pricaju pricu ili jednostavno takvi da za sve u zivotu ne traze rjesenje nego izgovore.
    Ali stvarno nakon ovih izbora svima usta mogu biti zatvorena.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Ja ipak mislim da su apstinenti ili Milovi ljudi koji pricaju pricu ili jednostavno takvi da za sve u zivotu ne traze rjesenje nego izgovore.

A za koga da glasas? Za opoziciju koja je opozicija koliko i DPS na vlast? Sta ces promijenit? Ista lica su u skupstinu evo 15 20 godina. To da je O od Opozicije promijenili bi nesto. Tako da Apstinencija nije izgovor. NEMAS ZA KOGA DA GLASAS! DOK SE NE POJAVE NOVE PARTIJE!
    Ne moj mi sad solit pamet da je URA jedna od njih. Jeste jedna, ali kad ode DF i ostali opozicionari onda ce doc do promjene. Fala lepo

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by SOKO CG View Post
    A za koga da glasas? Za opoziciju koja je opozicija koliko i DPS na vlast? Sta ces promijenit? Ista lica su u skupstinu evo 15 20 godina. To da je O od Opozicije promijenili bi nesto. Tako da Apstinencija nije izgovor. NEMAS ZA KOGA DA GLASAS! DOK SE NE POJAVE NOVE PARTIJE!
    Ne moj mi sad solit pamet da je URA jedna od njih. Jeste jedna, ali kad ode DF i ostali opozicionari onda ce doc do promjene. Fala lepo
    Dajte mu sendvic velicine tornja na Dajbabskoj gori.

7. The Following 11 Users Say Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Moj sokole na dobrom si putu da te teren prepozna. Samo nastavi

9. The Following 9 Users Say Thank You to autoput For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Pa sta kazes ti, da im damo jos 20 godina mozda ipak uspiju da nesto poboljsaju?

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Nastavi da glasaš DPS, a od septembra:

Po samom ustajanju, odškrineš prozor i probesjediš "Niđe nebo nije plavo"

Doručak: mala zastavica i jedno krilo zlatnog sokola

Ručak: strofa himne (iz mozga) u sosu od Miraševe čestitke Vaskrsa za Božić

Užina: lična karta

Večera: pojeo si zastavu, ličnu kartu, himnu i crkvu, tako da sad mora biti nešto lagano, može šapat na jastuku: źenica, preśednik, daevječna, nikaviše 1918

sjutradan REPEAT

12. The Following 6 Users Say Thank You to Babbo Natale For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    3 Posts

Pa sta kazes ti, da im damo jos 20 godina mozda ipak uspiju da nesto poboljsaju?

Da glasamo za Dritana Abazovica ako pređe cenzus u koaliciju sa Mandicem Pipunom i Medojevicem jer ako oni ne spasu CG nece niko.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Potpuno sam saglasan. Oni su jedina i prava opcija sada. Da se smjeni vlast pa cemo dalje vidjeti napredak.

15. The Following User Says Thank You to bojankov For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Ima nesto u tome, ali ipak.. Ne znam. Ima svakakvih ljudi. Ono sto je precudno je cinjenica da skoro svi apstinenti sto ih poznajem su upoznati u nasu i globalnu politicku scenu bolje nego ja. Ne kazem da sam neki ekspert, ali oni sve zivo znaju, ni jedna aktuelnost im ne promice. Jedan mi je posebno zanimljiv, koji se toliko ponosi time sto je apstinent, da ne stedi rijeci kojima ce se posrati po svima nama koji glasanjem pokusavamo nesto promijeniti. Kao da mu iskustvo Albanije i Srbije sa bojkotom nije dovoljno da skapira koliko je 2+2. I isti taj lik je (to je bas simptomaticno) toliko srao po pokretu "Odupri se" za vrijeme onih protesta, da je bilo precudno. Svaki dan po 3-4 statusa pljuvanja po tom pokretu, jer on sve zna bolje, jer on bi sve to bolje... Sad mu je, gle cuda, Abazovic u fokusu. Izbaci status: "Nema ovdje nikakve filkozofije" i onda u cinican smijeh "ahahahaahaha" i onda posprdavanje zajedno sa istomisljenicima u komentarima. Ne kapiram.. A kao nema okorelijeg protivnika ove vlasti, ovog lopovluka i bezakonja od njega. Covjek je programer, radi od kuce, ne zavisi od sistema... nista mi nije jasno...
    Last edited by ovizionizi; 20-08-20 at 13:49.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Smijem da se kladim da je samotnjak, nema zenu i dijete, vrlo moguce da nema ni djevojku ili makar neku iole ozbiljniju vezu, to je taj profil ljudi.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Sve suprotno, brate. Idila porodicna, lijepa zena, djeca.. On faca, da se ne lazemo. Ne znam...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    3 Posts

Vlast ovu ne mozes mac izborima NIKAKO. Kako vam to nije jasno? Dokle god Milo ima para, on će da štancuje lk i da kupuje glasove, tako da glasanjem nista dobit ne mozete.
    Jel na izbore Filip izgubio od Lekica pa zataskase situaciju i Filip bio preśednik?
    Zapamtite ovaj komentar pa cu ga ponovit posle izbora, DPS ovo dobija, jer nije pitanje vlasti. Nego je pitanje raznih korupcija, a klupko bi počelo da se odmotava, a zna se da im to nije u interesu. Tako da ni po koju cijenu nece pustit da izgube izbore.

Thanks Thanks Given 
    8,786
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Sve suprotno, brate. Idila porodicna, lijepa zena, djeca.. On faca, da se ne lazemo. Ne znam...
    Vjerovatno mu je žena ili neko iz familije uhlebljen i onda ide ona ...1 zaposhljeni...
    ...

21. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    330
    Thanked in
    205 Posts

CDM i dnevne toliko spinuju Uru (i demokrate,mada njih manje,čini mi se) da stvarno ne mogu da se sjetim kad je skorije kampanja protiv jedne opozicione stranke bila ovako medijski agresivna. Svakoga dana se pominje koalicija sa DF-om,napominje se da su bili susreti sa GP, ponavlja se u skoro svakom članku da ih je napustilo više članova... Kao da je na stolu bila neka ponuda kao za pozitivnu i da je odbijena pa sad mašinerija kreće. Ili je neka žešća frka od Dritana i rezultata izbora (u ovo baš i ne vjerujem mnogo). Kako ja vidim stvari ako Ura bude tas na vagi ponudiće tehničku vladu koju će komplet opozicija morati da prihvati ako žele da svrgnu DPS. Ali lakše je spinovati o ugrožavanju države i koaliciji sa onima koji bi da je satru.

...I’ll always be that kid
    With the rolled up socks...

23. The Following User Says Thank You to ToJeMojBrat For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Smije li ovo odje? Mada nista novo, posteno ako cemo.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ove godine je izgleda najveći problem što nema državnog udara..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

E onda ne znam. Nije dobar u glavu? :-)

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Ove godine je izgleda najveći problem što nema državnog udara..
    Polako, nije ga ni proslog puta bilo do u podne na dan glasanja.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Polako, nije ga ni proslog puta bilo do u podne na dan glasanja.
    Ako počne viber da baguje oko 10 - ATOMSKI ZDESNA
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

29. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Ima nesto u tome, ali ipak.. Ne znam. Ima svakakvih ljudi. Ono sto je precudno je cinjenica da skoro svi apstinenti sto ih poznajem su upoznati u nasu i globalnu politicku scenu bolje nego ja. Ne kazem da sam neki ekspert, ali oni sve zivo znaju, ni jedna aktuelnost im ne promice. Jedan mi je posebno zanimljiv, koji se toliko ponosi time sto je apstinent, da ne stedi rijeci kojima ce se posrati po svima nama koji glasanjem pokusavamo nesto promijeniti. Kao da mu iskustvo Albanije i Srbije sa bojkotom nije dovoljno da skapira koliko je 2+2. I isti taj lik je (to je bas simptomaticno) toliko srao po pokretu "Odupri se" za vrijeme onih protesta, da je bilo precudno. Svaki dan po 3-4 statusa pljuvanja po tom pokretu, jer on sve zna bolje, jer on bi sve to bolje... Sad mu je, gle cuda, Abazovic u fokusu. Izbaci status: "Nema ovdje nikakve filkozofije" i onda u cinican smijeh "ahahahaahaha" i onda posprdavanje zajedno sa istomisljenicima u komentarima. Ne kapiram.. A kao nema okorelijeg protivnika ove vlasti, ovog lopovluka i bezakonja od njega. Covjek je programer, radi od kuce, ne zavisi od sistema... nista mi nije jasno...
    DPS/SD/SDP glasac, ne znam sta je nejasno.

31. The Following 2 Users Say Thank You to Babbo Natale For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    CDM i dnevne toliko spinuju Uru (i demokrate,mada njih manje,čini mi se) da stvarno ne mogu da se sjetim kad je skorije kampanja protiv jedne opozicione stranke bila ovako medijski agresivna. Svakoga dana se pominje koalicija sa DF-om,napominje se da su bili susreti sa GP, ponavlja se u skoro svakom članku da ih je napustilo više članova... Kao da je na stolu bila neka ponuda kao za pozitivnu i da je odbijena pa sad mašinerija kreće. Ili je neka žešća frka od Dritana i rezultata izbora (u ovo baš i ne vjerujem mnogo). Kako ja vidim stvari ako Ura bude tas na vagi ponudiće tehničku vladu koju će komplet opozicija morati da prihvati ako žele da svrgnu DPS. Ali lakše je spinovati o ugrožavanju države i koaliciji sa onima koji bi da je satru.
    Dritan meni djeluje kao covjek sa najvecim mudima trenutno. I samo postovanje za sada, a vidjecemo sta ce biti posle izbora.

34. The Following 3 Users Say Thank You to samson For This Useful Post:

Page 122 of 487 FirstFirst ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)