Originally Posted by
bojankov
Ja ipak mislim da su apstinenti ili Milovi ljudi koji pricaju pricu ili jednostavno takvi da za sve u zivotu ne traze rjesenje nego izgovore.
Ali stvarno nakon ovih izbora svima usta mogu biti zatvorena.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Ima nesto u tome, ali ipak.. Ne znam. Ima svakakvih ljudi. Ono sto je precudno je cinjenica da skoro svi apstinenti sto ih poznajem su upoznati u nasu i globalnu politicku scenu bolje nego ja. Ne kazem da sam neki ekspert, ali oni sve zivo znaju, ni jedna aktuelnost im ne promice. Jedan mi je posebno zanimljiv, koji se toliko ponosi time sto je apstinent, da ne stedi rijeci kojima ce se posrati po svima nama koji glasanjem pokusavamo nesto promijeniti. Kao da mu iskustvo Albanije i Srbije sa bojkotom nije dovoljno da skapira koliko je 2+2. I isti taj lik je (to je bas simptomaticno) toliko srao po pokretu "Odupri se" za vrijeme onih protesta, da je bilo precudno. Svaki dan po 3-4 statusa pljuvanja po tom pokretu, jer on sve zna bolje, jer on bi sve to bolje... Sad mu je, gle cuda, Abazovic u fokusu. Izbaci status: "Nema ovdje nikakve filkozofije" i onda u cinican smijeh "ahahahaahaha" i onda posprdavanje zajedno sa istomisljenicima u komentarima. Ne kapiram.. A kao nema okorelijeg protivnika ove vlasti, ovog lopovluka i bezakonja od njega. Covjek je programer, radi od kuce, ne zavisi od sistema... nista mi nije jasno...
Last edited by ovizionizi; 20-08-20 at 13:49.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bookmarks