Zna li ko sto povodom ovoga uvoza kosovara i ostalih ,stancanje licnih,dvojna drzavljanstva i glasanje za dps? Niko nista a?
Kako ti vole cg ,to jos gledali niste
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Zna li ko sto povodom ovoga uvoza kosovara i ostalih ,stancanje licnih,dvojna drzavljanstva i glasanje za dps? Niko nista a?
Kako ti vole cg ,to jos gledali niste
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
znam ja vrlo dobro šta je familija Milošević radila, i ulogu JSO u tome. Ibarska magistala, Stambolić, Drašković, Ćuruvija itd. znam i zašto je Djindjić bio prinudjen da sklopi dogovor sa njima (ovi izašli 5. oktobra ali su pružili podršku narodu). Djindjić nije mogao sam krenuti u to, ali za razliku od svih njih on je želio da makne Miloševića za bolje sjutra Srbije. Koštunica, Ilić i vas taj ešalon nisu bili nikakvi nacionalisti. oni su samo htjeli da napune džepove kao ovi prije njih. njihova jedina deviza su veliki bankovni računi. a to se nije dopadalo Djindjiću, i onda je krenuo da čisti. nisu mu dozvolili da na vrijeme oformi Specijalno tužilaštvo izmedju ostalog
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Gandalf, kad vec spomenu Rama Bralica. Ovih dana zavrsava dvije zgrade u Baru. Jaka CG.
![]()
I ja sam bio liberal od prvih izbora na kojima sam glasao, dok se nisu ugasili. I da ti kazem, nijedan pravi liberal nikad ne moze zaokruziti DPS ni one sto su zajedno sa DPSom. Liberali su bili za slobodnu Crnu Goru, a DPS je zarobio drzavu vise nego sto je ikad zarobljena bila.
SDP-ovci su veći depeesovci od samih Depeesovaca. Njih je Milo bukvalno otjerao iz koalicije i razbio im stranku da bi time pridobio srpske glasače. I uspio je u tom naumu.
Ali čim mu zatrebaju vratiće ih nazad.
Krivokapić je obična mafijaška lutka, kako ga opisa Slavko Perović na svom blogu.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ti bi o svemu pričao sa mnom osim o slobodi i narodu. Dijelio bi mi savjete, čak bi mi savjetovao i da se brinem za sebe i to zbog us.ane politike i us.anih stranaka. Što je ta muka?
A baš mi se svidjela ona tvoja misao, premoćno zvuči. A o slobodi bas volim dA diskutujem, a po narodu da udarim. Baš šteta.
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Last edited by Rakun; 17-08-20 at 16:19.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ovo za frižider i novčanik je dobra fora.
Čak ima i malo veze sa slobodom a i sa narodom. Ako si zdrav, ovo ti ne može bit prazno jer ćeš naći posao i zaraditi za sebe i familiju, a onda si slobodan i boli te uvo ko je na vlasti. Ako si neki partijski aktivista onda koristiš to da bi došao do posla, ono jes lakše, ali ima svoju cijenu a to je sloboda. A sad ako ti stranka nije na vlasti u lokalu ili državi, a ne voliš da pridaš malo gu.ice i da radiš, onda upireš da ovi tvoji dodju da se ti malo gužvaš po vodovoda i kanalizacija. A to je frustracija velika, a opet slobode nema.
Ovo da možeš da zaradiš ako oces da radiš, vrijeme prije korone. Bojim se da će to od jeseni bit mnogo mnogo teže.
Last edited by 17.posa; 17-08-20 at 16:22.
Covjeku nije jasno sta znaci sloboda, pa to ti je. Jebote, sa kakvim likovima mi moramo da trosimo vrijeme odje i na kakav prizeman nivo spustaju raspravu, igraju se gluvih telefona, ne vide nista lose, ne cuju nista lose...
Gando, ocu li ja ili ti??
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
A sta, sreco? Treba da ti objasnjavamo sta su slobodne institucije? Jel to? Da ne idemo dalje, to treba da ti se crta sad, jel tako? Da ti sad objasnjavamo koja je razlika izmedju nezavisnih institucija (slobode) i totalno zarobljenih, koje su u sluzbi samo jednog covjeka (diktature)? Jel treba nesto sto smo apsolvirali i milion puta objasnili da tebi sad crtamo opet? Treba da ti navodimo bezbroj primjera dje su se institucije, koje bi trebalo da sluze ovom narodu i stite ga, bukvalno posrale po njemu, a time abolirale i amnestirale gomilicu njih privilegovanih??
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Tacno ne treba do posle izbora ovdje ulaziti :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks