Ana Nives Radović, kandidatkinja za odbornicu SD CG Kotor
Prebjeg od Demokata
Pa sto znaci sloboda, ko to nije slobodan, ko će nam donijet tu slobodu?
Ko su ti ljudi koji vape za slobodom, koja je inteligencija ljudi u CG, jesu li to oni isti ljudi koji bi te tukli zato sto si drugačiji?
Zbilja me interesuje.
Pošteno sam pisao za koga ću i zbog čega glasati i glasao, možeš pogledat ako te interesuje. Ako ti je dusa, zamisli da glasam najgoru stranku po tvom mišljenju, ali bih volio da me ne ubacas u koš sa bilo kojom strankom nego da mi odgovoriš. Nije mi problem ni ako nećeš, ali mi je problem da me poistovjetis sa bilo kojom strankom.
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Ne zna covjek sta znaci rijec sloboda, pocni prvo od toga, a onda mu objasni sta znaci biti slobodan covjek/gradjanin.
Poslano sa mog Redmi 6A koristeći Tapatalk
Posteno ste se s njim izdopisivali. Kad pokaze shefu nocas sto je radio dobice duplu dnevnicu.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Neka dobije vala,rad treba da se nagradi.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Odgovoriću još na ovo, na konto prethodne saradnje.Ovaj topic je zaista epohalno gubljenje vremena, koje sam sebi teško mogu opravdati, sa kafanskom argumentacijom, poštašalicama i jeftinim trolovanjem.
Da, tačno je za pomenute, ali nisi shvatio poentu. Koštunica, Perišić i flertovanje sa nacionalizmom su ono što je koštalo Đinđića života, a Srbiju ogromne šanse. Osnovni dokaz za tezu da se pita ne pravi od... Znaš već. Ja govorim ovdje o programu i ideji za koju se ta koalicija zalagala. A one su de facto bile progresivne i pro-evropske. Nije niko glasao za DOS da pošalje tenkove na Kosovo i Hrvatsku.
Što se izbora tiče, tvrdim da imamo jedne od najčistijih izbora u regionu. To potvrđuju i relevantne međunarodne organizacije (na koje se selektivno, po potrebi, pozivamo). Da li ima mahinacija u finansiranju partija i kampanje, zloupotrebe državnih resursa u svrhe izbornih obećanja, prljave kampanje i sl? Da, vjerovatno ima. Samo što to nije ekskluzivna karakteristika (ove) vlasti i ne utiče bitnije na iskazivanje slobodne volje, što je osnovna poenta. Da li izbori reprezentuju slobodno izraženu volju građana? Ja mislim da je odgovor, generalno - da (naravno, sa izuzecima, koji ne utiču bitno na kvalitet ukupnog procesa). Da nije tako, opozicija ne bi gledala vlasti ni u jednoj opštini, a, bilo je blizu i na još nekim izborima. Ako DPS krade izbore, onda to radi traljavo i loše.
Ako DF bude faktor bilo kakve vlasti, proći ćemo kao Srbija, nemam nikakve sumnje u to.
Da zaokružim ovu temu... Moj post se nije toliko odnosio na neposredne organizatore i izvršioce, već političku podlogu.
A i kad smo kod ovih prvih, svi ti koje pominješ su bili Đinđićevi saradnici i saveznici u razvlašćivanju Miloševića. Pa, Legija i JSO su bili naoružani srpski nacionalisti, ratni zločinci i profiteri. Oni su bili Miloševićiva pesnica u ratovima i poslovima poput pokušaja atentata na Draškovića, ubistva i otmice Stambolića i oni koji su ga hapsili. Njihova himna je bila ova koja se svečano pjevuši po našim ulicama, od strane "litijaša". Pobuna JSO je nastala zbog hapšenja braće Banović po haškoj potjernici za ratne zločine, čiji su tragovi vodili i do JSO. Tu pobunu su javno (između ostalih) podržali gore navedeni, Velimir Ilić i Vojislav Koštunica.
Last edited by johnny bravo; 17-08-20 at 14:41.
In vino veritas
Što mene ne quotuje?
Jer činjenice i nema lizanja nagov
Ne utiče veli bitno na izborni proces - vatrogasci iz Danilovgrada kojima je plata po 350 eur uplaćivali po 1500 eur donacija DPS-u
Afera snimak koju EU moli deceniju da se riješi tj 1 zaposleni 4 glasa bitno ne utiče
Zaposleni u gradskoj čistoći doniraju partiji
Afera Koverat
Romi sa vrela Ribnickih koji su donirali dpsu
Brojne presude za kupovine ličnih karata i dokazi
Možemo do sjutra ovako
Veli selektivno i ne utiče bitnije ahhahahahabab
Ni botovi nijesu što su nekada bili
Greote
Last edited by Gandalf_White; 17-08-20 at 14:53.
One Ring to Rule them all...
Ma šta kažeš?
Ništa, da ne kvarim deluzije. Ipak je tebi najteže, diktatura, a ti kao soko u kavezu.![]()
Da ne bih dalje drmao kavez, povlačim se sa topica, pošto se mojih ukupno 5-6 postova na temi već kvalifikuju kao plaćeni agitprop za vlast. Nemojte zamjeriti, nastavite sa planovima. Kao što reče, "lako ćete".![]()
Last edited by johnny bravo; 17-08-20 at 14:59.
In vino veritas
Ja sam tražio objašnjenje samo zato sto ti rečenica zvuči super, ali meni djeluje utopijski. A volio bih da nije utopija.
Sve u redu. Mislio sam da malo prodiskutujemo o tome, jer je valjda to poenta.
Evo mi ovaj veliki gradjanski aktivista i stručnjak za sve i svašta još prilijepi etiketu i to ni manje ni više no sa tupavog mimistarstva. Nego ne zamjeram mu jer je on sad u ovom predizbornom modu.
Jaka CG veli![]()
One Ring to Rule them all...
Pa ovaj se nakrao,milione je zgrnuo -meni je nejasan strazar u plantaže ili čistačica u kakvo državno preduzeće što se loži a ovaj neka ga.
Sta je potrebno da se vlast promijeni? Koliko DPS treba da dobije glasova, a koliko sateliti moze li neko da to izracuna?
Kako ti nešto smeta jedina Crnogorska stranka. TI ono reče da si "stari Liberal" koji će sad za DF . Logično
Čudo kako Liberali nemaše barem 30+%. No malo više od onoga koliko i SDP na prošlim izborima . Pravi stari Liberali ili glasaju za SDP ili više ne glasaju, dok oni poput tebe koji veličanjem jedine iskreno opozicione partije u istoriji Crne Gore kriju činjenicu da su u to vrijeme glasali za DPS glasate za DF
Last edited by Rakun; 17-08-20 at 15:37.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
A ako predju kao sto najvjerovatnije hoce? Znaci SDP ponovo ide sa DPS, je li to izvjesno i kako je to moguce uopste posle svega?
Sto je sa Hrvatima, oni su nesto podijeljeni, postoji li mogucnost da prospu glasove i ne osvoje mandat?
Da li te manjine mogu samo 1 mandat da uzmu ili moze vise, jesu li se Albanci ujedinili?
Vala nidje na svijetu nema da je u ovakvim tijelima tipa NKT gotovo cjelokupni sastav u glavnom odboru vladajucih partija.
Član to ajde de ali baš svi do jednoga su stranački funkcioneri pričam o ljekarima i Mugoša i Abdić,Kavarić,Eraković,Lazović baš tužno.
Tako nam je sve moš imat 100 diploma ako nemaš partijsku knjižicu zalud ti sve.
Da li to većini gradjana smeta vidjećemo 30 avgusta a ja mislim da je odgovor NE.
Last edited by kurogane; 17-08-20 at 15:36.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks