Page 113 of 487 FirstFirst ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... LastLast
Results 2,801 to 2,825 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Ana Nives Radović, kandidatkinja za odbornicu SD CG Kotor

Prebjeg od Demokata

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Quote Originally Posted by 17.posa View Post
    Kakvu slobodu? Koji narod? Mene ovo baš zanima, ako imaš živaca da mi odgovoriš.
    Moraš malo da mi pojasniš šta ti nije jasno, a valjalo bi da mi kažeš pošteno koga ćeš da glasaš 30.08. i zbog čega?

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Pa sto znaci sloboda, ko to nije slobodan, ko će nam donijet tu slobodu?
    Ko su ti ljudi koji vape za slobodom, koja je inteligencija ljudi u CG, jesu li to oni isti ljudi koji bi te tukli zato sto si drugačiji?
    Zbilja me interesuje.

Pošteno sam pisao za koga ću i zbog čega glasati i glasao, možeš pogledat ako te interesuje. Ako ti je dusa, zamisli da glasam najgoru stranku po tvom mišljenju, ali bih volio da me ne ubacas u koš sa bilo kojom strankom nego da mi odgovoriš. Nije mi problem ni ako nećeš, ali mi je problem da me poistovjetis sa bilo kojom strankom.
    Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by SokoGrad View Post
    Aooo, drug ti konobar nema posla, a na primorje moraju strance da dovode jer neće Crnogorci da rade u ugostiteljstvu. Naša si vala primjer dje ima posla kolko oćeš. No, sad je korona uništila sezonu, ali je za tebe sigurno Milo kriv i kad te djevojka ostavi.

Nećemo mi da konobarišemo dok naše generacije imaju hotele koje su stekli muljažom preko partije. Neka sin Vesne Medenice konobariše umjesto što je vlasnik hotela na obali. Je li ti sad jasno?

5. The Following User Says Thank You to bmw74 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    261
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    50 Posts

Ne zna covjek sta znaci rijec sloboda, pocni prvo od toga, a onda mu objasni sta znaci biti slobodan covjek/gradjanin.

Poslano sa mog Redmi 6A koristeći Tapatalk

7. The Following User Says Thank You to StefannPG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,309
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Posteno ste se s njim izdopisivali. Kad pokaze shefu nocas sto je radio dobice duplu dnevnicu.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

9. The Following 4 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Neka dobije vala,rad treba da se nagradi.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Можете ли ућ кад он није тамо, често је ван Цетиња како видим?

Јесу, зар не пратиш политичку сцену у Црној Гори?

Ако се установи да је дпс крао све изборе (или макар оне од 97. године) да ли ће се твоје мишљење о њему промијенити?
    Или мислиш да их је крао, али да циљ оправдава средства?

Ово смо већ причали, али Веља Илић, Коштуница, Човић и хашки оптуженик Момчило Перишић су исто ту били петог октобра, није само Ђинђић то извео.
    Нема петог октобра код нас без дф-а.
    Odgovoriću još na ovo, na konto prethodne saradnje. Ovaj topic je zaista epohalno gubljenje vremena, koje sam sebi teško mogu opravdati, sa kafanskom argumentacijom, poštašalicama i jeftinim trolovanjem.

Da, tačno je za pomenute, ali nisi shvatio poentu. Koštunica, Perišić i flertovanje sa nacionalizmom su ono što je koštalo Đinđića života, a Srbiju ogromne šanse. Osnovni dokaz za tezu da se pita ne pravi od... Znaš već. Ja govorim ovdje o programu i ideji za koju se ta koalicija zalagala. A one su de facto bile progresivne i pro-evropske. Nije niko glasao za DOS da pošalje tenkove na Kosovo i Hrvatsku.

Što se izbora tiče, tvrdim da imamo jedne od najčistijih izbora u regionu. To potvrđuju i relevantne međunarodne organizacije (na koje se selektivno, po potrebi, pozivamo). Da li ima mahinacija u finansiranju partija i kampanje, zloupotrebe državnih resursa u svrhe izbornih obećanja, prljave kampanje i sl? Da, vjerovatno ima. Samo što to nije ekskluzivna karakteristika (ove) vlasti i ne utiče bitnije na iskazivanje slobodne volje, što je osnovna poenta. Da li izbori reprezentuju slobodno izraženu volju građana? Ja mislim da je odgovor, generalno - da (naravno, sa izuzecima, koji ne utiču bitno na kvalitet ukupnog procesa). Da nije tako, opozicija ne bi gledala vlasti ni u jednoj opštini, a, bilo je blizu i na još nekim izborima. Ako DPS krade izbore, onda to radi traljavo i loše.

Ako DF bude faktor bilo kakve vlasti, proći ćemo kao Srbija, nemam nikakve sumnje u to.

Quote Originally Posted by outline View Post
    nisu Djindjiću došli glave nacionalisti ni crkva. već to što je krenuo da čisti državu od korumpiranih ljudi - iz policije, sudstva, tužilaštva. kao i na one koji su bili u DBu a radili znamo sa kim ideju su mu minirali i oni sa kojima je porazio Miloševića. ali teško ide takva ideja u državi u kojoj je taj isti Milošević heroj sa još ponekim ratnim zločincima. platio je životom ideju za bolju Srbiju

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Da zaokružim ovu temu... Moj post se nije toliko odnosio na neposredne organizatore i izvršioce, već političku podlogu.

A i kad smo kod ovih prvih, svi ti koje pominješ su bili Đinđićevi saradnici i saveznici u razvlašćivanju Miloševića. Pa, Legija i JSO su bili naoružani srpski nacionalisti, ratni zločinci i profiteri. Oni su bili Miloševićiva pesnica u ratovima i poslovima poput pokušaja atentata na Draškovića, ubistva i otmice Stambolića i oni koji su ga hapsili. Njihova himna je bila ova koja se svečano pjevuši po našim ulicama, od strane "litijaša". Pobuna JSO je nastala zbog hapšenja braće Banović po haškoj potjernici za ratne zločine, čiji su tragovi vodili i do JSO. Tu pobunu su javno (između ostalih) podržali gore navedeni, Velimir Ilić i Vojislav Koštunica.
    Last edited by johnny bravo; 17-08-20 at 14:41.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Odgovoriću još na ovo, na konto prethodne saradnje. Ovaj topic je zaista epohalno gubljenje vremena, koje sam sebi teško mogu opravdati, sa kafanskom argumentacijom, poštašalicama i jeftinim trolovanjem.

Da, tačno je za pomenute, ali nisi shvatio poentu. Koštunica, Perišić i flertovanje sa nacionalizmom su ono što je koštalo Đinđića života, a Srbiju ogromne šanse. Osnovni dokaz za tezu da se pita ne pravi od... Znaš već. Ja govorim ovdje o programu i ideji za koju se ta koalicija zalagala. A one su de facto bile progresivne i pro-evropske. Nije niko glasao za DOS da pošalje tenkove na Kosovo i Hrvatsku.

Što se izbora tiče, tvrdim da imamo jedne od najčistijih izbora u regionu. To potvrđuju i relevantne međunarodne organizacije (na koje se selektivno, po potrebi, pozivamo). Da li ima mahinacija u finansiranju partija i kampanje, zloupotrebe državnih resursa u svrhe izbornih obećanja, prljave kampanje i sl? Da, vjerovatno ima. Samo što to nije ekskluzivna karakteristika (ove) vlasti i ne utiče bitnije na iskazivanje slobodne volje, što je osnovna poenta. Da li izbori reprezentuju slobodno izraženu volju građana? Ja mislim da je odgovor, generalno - da (naravno, sa izuzecima, koji ne utiču bitno na kvalitet ukupnog procesa). Da nije tako, opozicija ne bi gledala vlasti ni u jednoj opštini, a, bilo je blizu i na još nekim izborima. Ako DPS krade izbore, onda to radi traljavo i loše.

Ako DF bude faktor bilo kakve vlasti, proći ćemo kao Srbija, nemam nikakve sumnje u to.

Da zaokružim ovu temu... Moj post se nije toliko odnosio na neposredne organizatore i izvršioce, već političku podlogu.

A i kad smo kod ovih prvih, svi ti koje pominješ su bili Đinđićevi saradnici i saveznici u razvlašćivanju Miloševića. Pa, Legija i JSO su bili naoružani srpski nacionalisti, ratni zločinci i profiteri. Oni su bili Miloševićiva pesnica u ratovima i poslovima poput pokušaja atentata na Draškovića, ubistva i otmice Stambolića i oni koji su ga hapsili. Njihova himna je bila ova koja se svečano pjevuši po našim ulicama, od strane "litijaša". Pobuna JSO je nastala zbog hapšenja braće Banović po haškoj potjernici za ratne zločine, čiji su tragovi vodili i do JSO. Tu pobunu su javno (između ostalih) podržali gore navedeni, Velimir Ilić i Vojislav Koštunica.

Što ne napišeš da je DPS bio za JSO i Miloševića ?
    Za Djindjića su prešli tek 1999.god. kada je NATO bombardovao SRJ i bilo je jasno da će pasti sa vlasti.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Što mene ne quotuje?
    Jer činjenice i nema lizanja nagov

Ne utiče veli bitno na izborni proces - vatrogasci iz Danilovgrada kojima je plata po 350 eur uplaćivali po 1500 eur donacija DPS-u
    Afera snimak koju EU moli deceniju da se riješi tj 1 zaposleni 4 glasa bitno ne utiče
    Zaposleni u gradskoj čistoći doniraju partiji
    Afera Koverat
    Romi sa vrela Ribnickih koji su donirali dpsu
    Brojne presude za kupovine ličnih karata i dokazi
    Možemo do sjutra ovako

Veli selektivno i ne utiče bitnije ahhahahahabab

Ni botovi nijesu što su nekada bili
    Greote
    Last edited by Gandalf_White; 17-08-20 at 14:53.
    One Ring to Rule them all...

14. The Following User Says Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Quote Originally Posted by bmw74 View Post
    Nećemo mi da konobarišemo dok naše generacije imaju hotele koje su stekli muljažom preko partije. Neka sin Vesne Medenice konobariše umjesto što je vlasnik hotela na obali. Je li ti sad jasno?
    Jasno mi je da te ovaj SokoGrad iznervira, ali kakve veze sin bilo čiji ima, sa izborom tvoje profesije.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Ma šta kažeš?
    Ništa, da ne kvarim deluzije. Ipak je tebi najteže, diktatura, a ti kao soko u kavezu.

Da ne bih dalje drmao kavez, povlačim se sa topica, pošto se mojih ukupno 5-6 postova na temi već kvalifikuju kao plaćeni agitprop za vlast. Nemojte zamjeriti, nastavite sa planovima. Kao što reče, "lako ćete".
    Last edited by johnny bravo; 17-08-20 at 14:59.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Pa sto znaci sloboda, ko to nije slobodan, ko će nam donijet tu slobodu?
    Ko su ti ljudi koji vape za slobodom, koja je inteligencija ljudi u CG, jesu li to oni isti ljudi koji bi te tukli zato sto si drugačiji?
    Zbilja me interesuje.

Pošteno sam pisao za koga ću i zbog čega glasati i glasao, možeš pogledat ako te interesuje. Ako ti je dusa, zamisli da glasam najgoru stranku po tvom mišljenju, ali bih volio da me ne ubacas u koš sa bilo kojom strankom nego da mi odgovoriš. Nije mi problem ni ako nećeš, ali mi je problem da me poistovjetis sa bilo kojom strankom.
    Ne mogu da trazim sad, jer stvarno ne pamtim ko za koga glasa niti me interesuje. Tebe pitam jer trazis objasnjenja. Napisi mi za koga glasas i obrazlozi mi, ako mozes. Hvala.

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Ja sam tražio objašnjenje samo zato sto ti rečenica zvuči super, ali meni djeluje utopijski. A volio bih da nije utopija.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Babbo Natale View Post
    Ne mogu da trazim sad, jer stvarno ne pamtim ko za koga glasa niti me interesuje. Tebe pitam jer trazis objasnjenja. Napisi mi za koga glasas i obrazlozi mi, ako mozes. Hvala.

Eo ja cu ti rec

20. The Following User Says Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Ja sam tražio objašnjenje samo zato sto ti rečenica zvuči super, ali meni djeluje utopijski. A volio bih da nije utopija.
    I onda sad tražiš od mene da objašnjavam nešto tebi, koji glasaš a ne znaš zbog čega glasaš? Automatski si se diskvalifikovao.

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

I onda sad tražiš od mene da objašnjavam nešto tebi, koji glasaš a ne znaš zbog čega glasaš? Automatski si se diskvalifikovao.
    Sve u redu. Mislio sam da malo prodiskutujemo o tome, jer je valjda to poenta.

Evo mi ovaj veliki gradjanski aktivista i stručnjak za sve i svašta još prilijepi etiketu i to ni manje ni više no sa tupavog mimistarstva. Nego ne zamjeram mu jer je on sad u ovom predizbornom modu.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Jaka CG veli

24. The Following 3 Users Say Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Kad bi DF bio dio vlasti ne bi prošli kao Srbija već neuporedivo, ali, neuporedivo gore

U Srbiji ima nacionalizma(i nacizma), ali domaćeg. DF je takođe nacistička, ali strana
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    767
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    79 Posts

Jednom kad ovaj narod osjeti slobodu biće ga sramota samog sebe.
    Volio bih da osjetim tu sramotu, ali se plasim dozivotne robije.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Pa ovaj se nakrao,milione je zgrnuo -meni je nejasan strazar u plantaže ili čistačica u kakvo državno preduzeće što se loži a ovaj neka ga.

Thanks Thanks Given 
    28
    Thanks Thanks Received 
    76
    Thanked in
    47 Posts

Sta je potrebno da se vlast promijeni? Koliko DPS treba da dobije glasova, a koliko sateliti moze li neko da to izracuna?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Ako SD ili SDP ne predju cenzus GG.
    Kako ti nešto smeta jedina Crnogorska stranka. TI ono reče da si "stari Liberal" koji će sad za DF . Logično
    Čudo kako Liberali nemaše barem 30+%. No malo više od onoga koliko i SDP na prošlim izborima . Pravi stari Liberali ili glasaju za SDP ili više ne glasaju, dok oni poput tebe koji veličanjem jedine iskreno opozicione partije u istoriji Crne Gore kriju činjenicu da su u to vrijeme glasali za DPS glasate za DF
    Last edited by Rakun; 17-08-20 at 15:37.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    28
    Thanks Thanks Received 
    76
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Ako SD ili SDP ne predju cenzus GG.
    A ako predju kao sto najvjerovatnije hoce? Znaci SDP ponovo ide sa DPS, je li to izvjesno i kako je to moguce uopste posle svega?
    Sto je sa Hrvatima, oni su nesto podijeljeni, postoji li mogucnost da prospu glasove i ne osvoje mandat?
    Da li te manjine mogu samo 1 mandat da uzmu ili moze vise, jesu li se Albanci ujedinili?

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Vala nidje na svijetu nema da je u ovakvim tijelima tipa NKT gotovo cjelokupni sastav u glavnom odboru vladajucih partija.
    Član to ajde de ali baš svi do jednoga su stranački funkcioneri pričam o ljekarima i Mugoša i Abdić,Kavarić,Eraković,Lazović baš tužno.
    Tako nam je sve moš imat 100 diploma ako nemaš partijsku knjižicu zalud ti sve.
    Da li to većini gradjana smeta vidjećemo 30 avgusta a ja mislim da je odgovor NE.
    Last edited by kurogane; 17-08-20 at 15:36.

Page 113 of 487 FirstFirst ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)