Page 53 of 487 FirstFirst ... 34349505152535455565763103153 ... LastLast
Results 1,301 to 1,325 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    293
    Thanks Thanks Received 
    283
    Thanked in
    123 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    To je to... al Bečić se sakrio iza URE jer ga strah da mu ne uzmu koji glas. Kao da nije odavno u silaznoj putanji zbog partitokratije i svega ostalog. Opozicija gleda prvo stranački interes prvo. Naravno, puna su im usta nečeg drugog, al kad se dodje na djela trt.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Druze, narod u CG mora da mjenja i vlast i opoziciju.
    Nije nam lako....

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ne znam šta ti je nelogično.

Ja da glasam da Peđa i Andrija bude ministri ne mogu.

Mogao bih da glasam za zajedničku opozicionu listu kad bi se znalo da bi vlada bila sačinjena od ljudi od struke, a ne od profesionalnih političara.

A ovi iz URA-e nisu profesionalni političari? Stvari su veoma jasne, nismo mi đeca kimmi, oni u politiku ne ulaze tek tako, govorim o svima , jer se sve svodi oko raspodjele plijena... No dobro, ja svakako nemam problem da poštujem tuđi izbor sve dok druga strana ne čini ništa na štetu drugih interesa. Ne znam da li iko gore može činiti sopstvenom narodu kao što je to radila koalicija sa bošnjacima, esdeom i depeesom...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Ne znam šta ti je nelogično.

Ja da glasam da Peđa i Andrija bude ministri ne mogu.

Mogao bih da glasam za zajedničku opozicionu listu kad bi se znalo da bi vlada bila sačinjena od ljudi od struke, a ne od profesionalnih političara.

Ništa brate izbor ti je lak nemoj sebe da tjeraš na nešto što ne možeš ne valja za zdravlje jer ne daj bože sutra da se razboliš nešto ti bude pa ne daj bože crkne magnetna ili neki drugi aparat pa ti kažu sačekaj jedno dva tri mjeseca da stigne taj dio zajedno kad bude ceković poručio dijelove za auta ili te budu poslali u Banja Luku autobusom na terapiju nemoj zbog andrije i peđe nemoj i zbog rista sotone nemoj radi đece pušti ne valja da se navikavaju na promjene neka ide ovako lijepo utabano neka ide dobitna šema sa dps u pobjede opet jako još 4 godina neka je večna

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    A ovi iz URA-e nisu profesionalni političari? Stvari su veoma jasne, nismo mi đeca kimmi, oni u politiku ne ulaze tek tako, govorim o svima , jer se sve svodi oko raspodjele plijena... No dobro, ja svakako nemam problem da poštujem tuđi izbor sve dok druga strana ne čini ništa na štetu drugih interesa. Ne znam da li iko gore može činiti sopstvenom narodu kao što je to radila koalicija sa bošnjacima, esdeom i depeesom...
    Pa jesu, ali je njihova ideja da se oni sklone a da vladu čine ljudi od struke koji su van stranaka što znači i van URE, dakle ne profesionalni političari.

Nebitno je da li je neko Crnogorac, Srbin, Bošnjak, Albanac, bitno je da ima reference a ne koliko je glasova donio.

To je mijenjanje sistema, u odnosu na promjenu ljudi koji vode sistem.

Mislim da bi jedna od ljekovitijih stvari bio stranac na čelu tužilaštva, pa ni po babu ni po stričevima.
    Ja nisam za to da Carinvest bude novi Bemax, ako me kapiraš šta hoću da kažem...

Last edited by kimmi; 26-07-20 at 17:51.

5. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12,559
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Mi smo već u paklu
    Pitam se da li država čijih 40% građana je posmatra kao kravu muzaru koju muzeš i kidaš djelove od nje kako bi napunio svoju nezasitu guzzicu a 40% smatra da treba da ostane samo kao geografski pojam, uopšte i treba da postoji.
    Nijesu proceti bitni, mozda ni tačni ali je nažalost tvoja tvrdnja 100 % tačna! Ogroman broj je "voli" jer mu je korisna, a veliki broj je ne voli jer se zove pogresno, po njima...mali broj ostane onih (nas) koji je volimo eto zato sto je volimo....

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Ti zbilja porediš istraživanje javnosti na osnovu ankete od 1000 gradjana, i podatke koje sam prezentovao na osnovu činjenica iz popisa 2011. ?

Zbilja taj spin pokušavaš?

Aoh šta ću sve pročitat

Neka vas, isključiću se opet iz političkih tema svako li je danas moderator na ovaj forum, hari bi se u grob prevrnuo da vidi ko mu kolo vodi ovdje...
    znaš što Lucke i ja mislim da si malo te bojke narihtao....ne sporim da je u poslednje vrijeme porastao br onih koji su pripadnici SPC a koji su počeli da se okreću vjeri...medjutim, evo i ja se "zovem" pravoslavkom" iako nijesam vjernica nego prosto roditelji su mi po defaultu kršteni u pravoslavnoj crkvi. Ja niti ijedno dijete u mojoj familiji nikad niejsmo kršteni a nijesmo ni vjernici. Prosto nijesmo i ova nas situacija niej okrenula vjeri. Takvih kao mi ima masu, koji pripadaju tom pravoslavnom dijelu ali samo imenom a u stvari nijesu uopšte radi crkvi.
    Mislim da je na litijama mnogo naroda bilo samo radi podrške, a mnogo onih koji slave slavu i Božić ali nijesu neki vjernici u smislu praćenja običaja liše slave i božića tako da su oni u stvari uz vjernike (one prave koji stvarno vjeruju i poštuju i zovu popa u kuću i sl) najveći boj tih koji daju podršku MPC.
    Što se mene, ateiste tiče, ja dajem podršku i jednoj i drugoj opciji, smatram da obje zaslužuju da postoje i da se ljudi mole tamo gdje pripadaju. Nijesam vjernik, ali da mi padne na pamet, ja bih pošla u CPC....Mada se to desiti neće nikad...
    Šta hoću da kažem, poznajem mnogo ljudi koji su vjernici (ne poznajem mnogo vjernika ono bas bas nego ove umjerenije, koji prosto čuvaju svoje pravoslavno ime kao tradiciju) i ima ih mnogo, čak i mnogo više koji se izjasnjavaju kao CG ali su vjernici MCP.....Naravno znam i mnogo Srba koji su vjernici MCP...ali isto mislim da je prevelika brojka koju si iznio...mnogo nas je koji nijesmo vjernici ali podrzavamo jednu ili drugu ili obje opcije...

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Ti zbilja izjašnjavanje "pravoslavac" na popisu izjednačavaš sa "pristalica Srpske pravoslavne crkve"?
    Tako da bi za tu "matematiku": 72% pravoslavaca minus Cetinjani, dobio keca kao kuća.

Ja znam više ljudi koji su pravoslavci a nisu pristalice ni SPC ni CPC.

P.S.
    Sviđa mi se što si ovu zadnju rečenicu izignorisao.
    Eto to je to... inače što se tiče te zadnje recenice koju je Lycke ignorisao, moram u njegovu odbranu reći da on nikad nije ni sporio da njegov poglavar i crkveni i svjetovni griješi, i osudjivao je greške....i ja sam saglasna, da pravi vjernik nije vjernik zbog amfilohija ili bilo kojeg popa, oni su prolazni sluzbenici ono sto ja ne mogu da pojmim jeste da recimo @director ne osudi govore mrznje amfilohija, napr. i uvijek to "brani" riječima "a smeta ti amfilohije a kako ovaj ili onaj priča ti ne smeta"....ne pričamo o tome nekome nego o ovome sad, i ako osudim amfijev govor svakako cu osuditi i milov i svetov i androv i mihailov i irinejev....svaki govor mrznje, sto se mene tiče....i u kuci od svog djeteta ako ikad cujem nesto sto na to liči (čak i prema amfilohiju koji mi bas nije omiljen) istog trenutka reagujem i molim da zlo ne kritikuje zlom

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Ima li ve da ve crkva ne interesuje?
    2020 ljudi, kakva crkva

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
    i ja se iznenadim ovim procentima jer zbilja mislim da je procenat daleko manji nego sto se misli...bas puno manji, da ovi izlasci na litije nijesu nuzno br vjernika, nego prosto ljudi podrzavaju nesto sto smatraju pravednim.

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Stani, ti oces da kazes da ima nekakva mega velika grupa stanovnika 5, 10, 20, 30% koja eto tako voli da kaze da je vjernik pravoslavac ili neka druga vjera, a zapravo nije vjernik i ne zanima ga to nego mu iz zajebancije došlo da to u popisu izjavi? sva silo nebeska šta neću pročitati
    pa ja znam dosta ljudi koji se pisu pravoslavcima a nikad u crkvu usli nijesu niti se prekrstili....

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Ja se nijesam pisao kao pravoslavac nego kao nešto drugo.
    Ali jedan moj sjajan drug se pisao kao pravoslavac ne zna da se prekrsti u crkvu ulazi kao turista...
    On ide u taj popis.

Ja vjerujem da je od 70% pravoslavaca sa popisa polovina vjernici koji slave slavu itd a druga polovina se pišu kao pravoslavci ali ne praktikuju.

Ono što je zanimljivo oko ovog zakona i svega što se dešava je da crkve nikada nisu bile punije i sve se više ljudi vraća vjeri
    Rekoh već to niesu "novi" vjernici nego prosto ljudi koji su se i deklarisali kao vjernici...ja recio odem prije ovih litija, barem jednom mjesecno do hrama da prosetam unutra i pogledam one freske i pogotovo ako cujem da pjeva neka divna djevojka koja pjeva kao andjeo.... a ne da nijesam vjernik nego udjem u hram kao sto bih usla u deltu...kao turista bukvalno!Poštujem tudja osjecanja i ne kritikujem nesto što en razumijem a vjeru ne razumijem
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Pa jesu, ali je njihova ideja da se oni sklone a da vladu čine ljudi od struke koji su van stranaka što znači i van URE, dakle ne profesionalni političari.

Nebitno je da li je neko Crnogorac, Srbin, Bošnjak, Albanac, bitno je da ima reference a ne koliko je glasova donio.

To je mijenjanje sistema, u odnosu na promjenu ljudi koji vode sistem.

Mislim da bi jedna od ljekovitijih stvari bio stranac na čelu tužilaštva, pa ni po babu ni po stričevima.
    Ja nisam za to da Carinvest bude novi Bemax, ako me kapiraš šta hoću da kažem...

ti vjerujes u ovo? Drug licno poznajem pola tih ljudi, oni su spremni da daju poslanicka mjesta, a li ministarska oni da zauzmu...
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    1,570
    Thanks Thanks Received 
    2,182
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    ti vjerujes u ovo? Drug licno poznajem pola tih ljudi, oni su spremni da daju poslanicka mjesta, a li ministarska oni da zauzmu...
    Pa Mandić je skoro izjavio da ga neće biti na listi jer ocekuje pobjedu i samim tim,kako je rekao visoko mjesto u izvrsnoj vlasti tako da ti je ovo živa istina,a ko to ne želi da vidi neka živi u zabludi i dalje...

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Pa Mandić je skoro izjavio da ga neće biti na listi jer ocekuje pobjedu i samim tim,kako je rekao visoko mjesto u izvrsnoj vlasti tako da ti je ovo živa istina,a ko to ne želi da vidi neka živi u zabludi i dalje...

eto bas tako, yato mi nije jasno da ljudi bezobrazno i svjesno mijenjaju teze

Imamo li dje da vidimo listu SD-a?
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ...
    Šta hoću da kažem, poznajem mnogo ljudi koji su vjernici (ne poznajem mnogo vjernika ono bas bas nego ove umjerenije, koji prosto čuvaju svoje pravoslavno ime kao tradiciju) i ima ih mnogo, čak i mnogo više koji se izjasnjavaju kao CG ali su vjernici MCP.....Naravno znam i mnogo Srba koji su vjernici MCP...ali isto mislim da je prevelika brojka koju si iznio...mnogo nas je koji nijesmo vjernici ali podrzavamo jednu ili drugu ili obje opcije...
    U ovoj Crnoj Gori svega ima, i dzedaja i jogija, ali je sigurno da ljudi koji podrzavaju "obije opcije" (i SPC i DPS/CPC) ima vrlo malo.

Thanks Thanks Given 
    767
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    79 Posts

Brajovic
    Shehovic
    Mugosa
    Bla bla
    Nebitan lik

Thanks Thanks Given 
    12,559
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Nije stvar u podrsci SKOJ nego prosto smatram ( i nijesam jedina) da svako ima pravo da se moli u svojoj bogomolji ako se to zove spc ja im dajem podršku, ako se zove cpc i tome dajem podrsku! Zasto ne? Zasto bi to tebi pravoslavcu vjerniku MPC smetalo....ja sam za to da svi vi svojom vjerom ne ugrozavate jedni druge mene ne ugozavate jer ja sam potpuno van te materije osim što mi smeta što se svađate i što ta vaša netpeljivost ima uticaja i na moj život eto tako!

Inače, primjećujem da je ova tema postala malo normalna i diskusija se moze čitati...eee

Ko zna da mi odgovori ko je ova grupa MI što po vajberu smara??? Niko je ne pominje ovdje?

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nije stvar u podrsci SKOJ nego prosto smatram ( i nijesam jedina) da svako ima pravo da se moli u svojoj bogomolji ako se to zove spc ja im dajem podršku, ako se zove cpc i tome dajem podrsku! Zasto ne? Zasto bi to tebi pravoslavcu vjerniku MPC smetalo....ja sam za to da svi vi svojom vjerom ne ugrozavate jedni druge mene ne ugozavate jer ja sam potpuno van te materije osim što mi smeta što se svađate i što ta vaša netpeljivost ima uticaja i na moj život eto tako!

Inače, primjećujem da je ova tema postala malo normalna i diskusija se moze čitati...eee

Ko zna da mi odgovori ko je ova grupa MI što po vajberu smara??? Niko je ne pominje ovdje?
    MI = Brajovic SD.
    By the way, najkretenskija marketinska kampanja so far (po meni)

15. The Following User Says Thank You to rade_pg For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post

Ja sam nedje shvatio da URA gura struku ispred politike, možda griješim. Za DF ne želim trošiti riječi. Demokrate su bile fino krenule al ih partitokratija ubi. Ko im dade nadimak skojevci, baš je pogodio... Čini mi se da nema URE, dabi prije glasao SNP nego Bečića, iako su mi do prije Oduprise protesta bili simpatični krajnje.

Last edited by kimmi; 26-07-20 at 21:58.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    U ovoj Crnoj Gori svega ima, i dzedaja i jogija, ali je sigurno da ljudi koji podrzavaju "obije opcije" (i SPC i DPS/CPC) ima vrlo malo.
    Ne znam brate što da ti kažem ja sam srećan čovek izgleda jer samo na takve nalijećem ove emancipovane prosvijetljene ljude koji imaju kako reče ono pajović dobri i pošteni treći put ni na jednu ni na drugu stranu već vole crnu goru jer je eto vole, koji su uvjek u manjini oni ne vide da neko drugi voli kao oni uvjek govore da ih je malo koji tako iskreno nevino vole a ja non stop na takve naletim ali svako od njih govori malo nas je nema nas puno poklopiše nas sa obije strane i svi su liberali od malih nogu bili ni dan danas mi nije jasno đe su bili ti ljudi prije 25 god po ovome što ja srijećem ovih starih liberala ima 200 000 minmum i svi kao što rekoh su ni tamo ni ovamo ne izlaze na izbore nisu ni za koga sve poštuju ja mislim da nas ima milion ili sam ja upao u neku drugu dimenziju pa samo na takve ljude nalijećem

Thanks Thanks Given 
    1,023
    Thanks Thanks Received 
    4,117
    Thanked in
    2,319 Posts

Quote Originally Posted by rade_pg View Post
    MI = Brajovic SD.
    By the way, najkretenskija marketinska kampanja so far (po meni)

Мртва трка са Демократама :burp:
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Nijanse su u pitanju.
    Cesto se pitam ko im smislja ove kretenske kampanje i slogane.
    Ili (bez uvrede) smatraju da smo mi vecinom mediokriteti kojima ovo prolazi.

Siguran sam da bi osnovci nesto kreativnije osmislili.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    532 Posts

Na svakim izborima pa i na ovim ciljne grupe su vecina stanovnistva, kao sto svi znamo mali je prosjecni IQ kod CG naroda. Kada tu izuzmemo dio visoko intelinegnih ljudi koje ovo svakako nece dotaci, ostaje jos nizi prosjek tih koji su ciljna grupa. Pa samim tim mozda ovo bude i imalo efekta kod njih.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sigurno da tu postoji neka magicna formula oko ciljne grupe.

Evo izbori ce pokazati

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

A što ne postoji crnogorska katolička crkva??? Što ne postoji plavska islamska zajednica? Da damo svima pravo da se moli i osniva đe hoće. BTW koje si vjeroispovijesti ti lično ako smijem da pitam. Prozivala si me oko mojeg izostanka osude rječnika Amfilohija a ođe ste dozvolili najgore moguće uvrede godinama na račun istog i ne samo njega, nego ste od teme na crkvi napravili "orgije" mrzitelja pravoslavne crkve i ne sankcionišete nikoga. BTW evo ovdje se kače mnogi linkovi, čak mi je obrisan komentar na temi "iz raznih novina" u kojem je bio link sa govorom mržnje imama iz Plava i člana Bošnjačke stranke. Ne brišete kada se iste stvari dešavaju na temi o Crkvi. Banovali ste opet @recbok jer je smetao pojedinim kmezavcima samo zato što je realno pričao, pa su mu nalijepili etiketu bota i spamera. Yes how no.
    BTW na koje teme to osuđuješ govor mržnje? Evo aktuelna vlast ne odustaje od govora mržnje, poistovjećuju vjernike MCP sa četnicima i fašistima, progone i maltletiraju sveštenike, hapse ljude zbog statusa na društvenim mrežama ali izostaje osuda većine vas iz vladajućeg tabora...dakle jasno je da vam je sasvim ok način na koji se vlast obračunava sa MCP pa samim tim nemoj druge prozivati na osudu nečijeg govora.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Aj sa srećom, nastavite tako i u ostale gradove...

OPŠTINSKO RUKOVODSTVO NAPUSTILO SOCIJALDEMOKRATE
    Pljavljani okrenuli leđa Brajoviću, nezadovoljni izbornom listom

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...zbornom-listom
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Mislim da su Demokrate tek pocele. Cekaj samo kad par dana pred izbore izbace spot sa razapinjanjem Becica dok Milo pere ruke a DPS masa urla.

25. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12,559
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    A što ne postoji crnogorska katolička crkva??? Što ne postoji plavska islamska zajednica? Da damo svima pravo da se moli i osniva đe hoće. BTW koje si vjeroispovijesti ti lično ako smijem da pitam. Prozivala si me oko mojeg izostanka osude rječnika Amfilohija a ođe ste dozvolili najgore moguće uvrede godinama na račun istog i ne samo njega, nego ste od teme na crkvi napravili "orgije" mrzitelja pravoslavne crkve i ne sankcionišete nikoga. BTW evo ovdje se kače mnogi linkovi, čak mi je obrisan komentar na temi "iz raznih novina" u kojem je bio link sa govorom mržnje imama iz Plava i člana Bošnjačke stranke. Ne brišete kada se iste stvari dešavaju na temi o Crkvi. Banovali ste opet @recbok jer je smetao pojedinim kmezavcima samo zato što je realno pričao, pa su mu nalijepili etiketu bota i spamera. Yes how no.
    BTW na koje teme to osuđuješ govor mržnje? Evo aktuelna vlast ne odustaje od govora mržnje, poistovjećuju vjernike MCP sa četnicima i fašistima, progone i maltletiraju sveštenike, hapse ljude zbog statusa na društvenim mrežama ali izostaje osuda većine vas iz vladajućeg tabora...dakle jasno je da vam je sasvim ok način na koji se vlast obračunava sa MCP pa samim tim nemoj druge prozivati na osudu nečijeg govora.
    Ti si previše ostrašćen i stvarno mi ponekad djelujes obnevidio od nrke safre nemam pojma cime izazvane...u Crnoj Gori postoji Rimokatolička crkva...a da postoji protestantska i anglikanska ljudi bi imali vjerovatno svoju bogomolju uredno.....ja stvarno ne znam koliko ima tih "podvrsta" katolicke crkve, ali znam da su Englezi katolici Anglikanci i da po malo i katolicke i protestantske vjere bastine u toj svojoj crkvi, ali znam da nemaju veze sa Rimokatolicima kojima pripadaju Italijani, Albanci, Madjari, Hrvati....tako da ti poredjenje bas ne pije vodu jer DA katolici nijesu jedna crkva no ih ima malo vise...no lupamo i ti i ja posto ja kao ateista o tome samo povrsno znam.
    Ne znam...što ti predlazeš? Da sve pravoslavce u svijetu ujedinimo u srpsku crkvu?! Mislim ne kapiram? Grci, Rusi, Srbi, Rumuni...Što mi ne mozemo da imamo svoju crkvu? Sto to tebi smeta mislim sto to za tebe miJenja? Meni to nije jasno....

elem, sve govore mrznje uvijek osudjujemo i ovijek ih sankcionisemo....ali ako je Amfilohije nesto rekao, a jeste, pa se ljudi na forumu osvrnu na to i osude, što ti očekuješ? Da krijemo Amfilohijeve riječi i da brišemo svaku osudu? PA ako iko ovdje non.stop pominje sa netrpljivošću druge narode i vjere to si ti.....pa eto odmah si sebe demantovao...jer ti bi bio banovan sto ne ono veli bez lijeka
    Ti vidiš tako ja to ispraviti neću i ne mogu i ne marim....ja sam već rekla da su mi roditelji pravoslavni Crnogorci pošto si pitao....Molba za tebe, nema veze mozes ne mozes da prihvstis moje stavove ai priča o crkvi prosto ne pripada ovdje i glupo je da non stop drvimo o tome , ja da je Amfilohije koristio govor mrznje a ti da nije...to je potpuno deplasirana i 6 miliona puta ispričana prica pa da je zavrsimo...
    Uporedjivati prepucavanje izmedju vlasti i MCP i izmedju tebe i mene na forumu i prebacivati mi sto se milo i amfi preucavaju i vrijedjaju je smijesno...pa zato ti i pisese na ovom forumu jer ti oni daju materijala,.mila banoovat ne mogu a ni amfija zato sve sto ni kazu je transparentrno i ovdje se o tome pise....ako ti se ne dopada imas mirnije teme
    Last edited by zvoncica; 27-07-20 at 02:07.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

.....ja stvarno ne znam koliko ima tih "podvrsta" katolicke crkve, ali znam da su Englezi katolici Anglikanci i da po malo i katolicke i protestantske vjere bastine u toj svojoj crkvi, ali znam da nemaju veze sa Rimokatolicima kojima pripadaju Italijani, Albanci, Madjari, Hrvati....tako da ti poredjenje bas ne pije vodu jer DA katolici nijesu jedna crkva no ih ima malo vise...
    samo kao objasnjenje. "podvrsta" katolicanstva nema. postoje odredjeni redovi unutar katolicke crkve, ali britanci nisu katolici. nisu ni skandinavci, kao ni veliki broj ceha i slovaka, danaca i belgijanaca. neke od njemackih pokrajina takodje su manjinski katolicke
    imaju iste obicaje, ali nisu katolici. nijedna protestantska crkva(njih ima vise) ne priznaje papu kao vrhovnog poglavara i bozjeg poslanika na zemlji.
    mise se nisu izvodile na latinskom i nisu priznavali papu kao vrhovnog poglavara. dovoljno da ih katolicka crkva proglasi za jeretike. s druge strane struktura i uredjenje su slicne, ali nisu katolici.
    pogledaj istoriju 30 hodisnjeg rata i kako dolazi do raskola sa katolickom crkvom.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

28. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    793
    Thanks Thanks Received 
    294
    Thanked in
    221 Posts

Ova grupa MI mi se cini da je ubaceni element da pokupi glasove onih neutralnih glasaca. Cini mi se da je to prevara isto kao i pozitivna. Ne znam tako mi djeluje

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Quote Originally Posted by Giile View Post
    Ova grupa MI mi se cini da je ubaceni element da pokupi glasove onih neutralnih glasaca. Cini mi se da je to prevara isto kao i pozitivna. Ne znam tako mi djeluje
    Ne znam što su i ko su, ali ni pornić ne mogu odgledat a da ne upanu između klipova

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
    This time next year we'll be millionaires

31. The Following User Says Thank You to sparky For This Useful Post:

Page 53 of 487 FirstFirst ... 34349505152535455565763103153 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)