I samo mi reci, gdje je USTEDA?
TAKUMI
imao sam problem, Bosch pumpa VP44 mali tranzistor koji izgori je 10e na bay. uzece ti pumpu napravit i opet zavrnut sledeceg.
edit: http://www.ebay.com/itm/Bosch-VP44-V...FWClsq&vxp=mtr
ustede nemaustedu pojede servis. Zvali me od grebovica, kazu da misle da je problem sa boš pumpom, i to da je mehanički problem. Zbog gužve će mi reci sjutra više detalja kad je skinu i pogledaju. Vjerovatno ni njima na dijagnostiku nije pokazalo grešku pumpe jer nije elektronika nego je mehanički zaštopala. Preporučuju reparaciju kod joksimovića, kažu ako je mehanički onda je jeftinija reparacija, elektronika je skupa. Ne znam može li bitui do nafte, zadnja 2 puta na petrol je dizel bio loš, osjetio sam na rad motora to, kad sam usuo na eko bilo je bolje. e sad ne znam može li biti da je posna nafta dovela do toga da zaštopa pumpa?
Ja tvrdim sa su sjebali gorivo na Petrol. Sad sam sipao stotku ali ventile i dalje cujem, mnogo manje ali cuju se, uzbrdo.
To su detonacije, ali kod nas je taj fenomen poznat kao "lupanje ventila".
Sipacu jos 2-3 rezervara. Ako bude ista prica onda idem nedje drugo, Eko najvjerovatnije.
Sefovi tamo vele da je gorivo najbolje i da kas god hocu mogu da uzmem uzorak o da ga testiram.
Rezultate Intre koje dobijaju jednom mjesecno ne daju.
TAKUMI
Hmm, mislis da je to problem?
Vrlo moguće, pošto to često radim, podizem papučicu kvacila, jer kad je ladan (ujutro) papučica bude spustena malo. Nisam to povezao sa ovim problemom sa tempomatom.
Inače, to sa papučicom je počelo da mi se događa poslije zamjene cilindra i seta kvačila (250k je obalio, ako ne i 50-100k više, pošto je iz uvoza)
Majstor je to odradio super...
Sent from my D6503 using Tapatalk
Probaj pa javi :-) ocekujem rezultate u narednih 15 min :-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koja je procedura uvoza auta iz Njemacke ukoliko mi auto vozi njemacki drzavljanin sa njemackom vozackom? Moze li bez col tablica da se zavrsi? Sta raditi kad stigne auto u CG? Znali ko?
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Moze ako je registrovan, logično valjda?
Vjerovatno on treba posle da ga odjavi šta li već..
Vodiš ga vjerovatno prvo kod sisevica na holomogaciju, pa onda plaćaš pdv i carinu (ako nema e1 papir) i to je to... Uzimaš auto, vodiš na tehnicki..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kod koga da podjem da mi pogleda muziku na auto, tacnije sarzer?
Moze bez carinskih tablica,usedeces oko 150-200e. Glavni uslov je da ti prodavac tog auta (jedino privatni) dozvoli da vozis na njegove tablice. Obicno nece da ,ali ti mozes bez njegovog znanja uz kupoprodajni ugovor da ga dovedes. Onda moras sto prije poslati te tablice u njemacku da se odjave,dobices neku potvrdu. Sa tom potvrdom ides da registrujes auto (mora original potvrada,nemoze faksom ili mailom da se posalje). Poslije toga procedura je kao i za sve drugo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzeo sam pumpu da je ponesem kod joksimovica. Nije elektronika izgleda nego je mehanicki u donjem dijelu pumpe
Poslato sa LG-G3
Akumulator mi treba novi.
Ne mogu da nadjem dje je bilo price o tome a citao sam prije nekolika dana.
Dje uzimaju stari?
Dje su cijene konkretne?
Moram sjutra to da regulisem.
HVala
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks