Bizbi, da mices desnu najlu, hitno!!!
Koliko sam primijetio mnogi ne vole kad svasta nesto zaebaes i simpa lupas, (razbijas uchmalost za moj ukus). Ja nemam problema s tim, chak mi se svidja takva zahebnacija (kad je s ukusom).
Al evo sad kapiram da si im "mrzan" s razlogom, -mrze ljudi, s punim pravom, glupost.
-Jel ovo pokusavas da pokazes kako si badass, - jer ne koristish ruchnu, a ostali pikice/glupani sto je koriste uopste ili sta?
Razmisljaj malo, za takve rabote u kakvu vecu civilizovanu sredinu gledaju te ka' da si zGrane sisha'.
Ne pada ti nam da je standard "prva-ruchna" uveden iz smislenih razloga, (-auto moze da se gurne na razne nachine, da ga udari drugi auto, a ono, neimobilisano kako treba, ispane iz brzine, pokrene se i udari nekoga, napravi stetu..). I da su to uveli profesionalci koji imaju nesto skole i iskustva vezano za opasnosti od nekontolisanog pokretanja objekta od tone-dvije, ochigledno ne.
Btw, u neke strane firme, mozes imat debelih problema ako koristis sluzbeni auto pa ga ne ostavis po ovom pravilu. Ako ti se ponovi vise puta, doma te posalju.
Last edited by NexusVI; 28-08-16 at 22:29.
><
Bizbi, da mices desnu najlu, hitno!!!
TAKUMI
bizbi daj generalije fabričke, nisam skapira koje je god trica, što čekića ispod haube 90 il 110?
Tempomat mi brljavi, čas radi čas ne radi (neće da "zakljuca" na brzinu na koju se vozi), Renault Scenic 2005god.
Kod koga povest' da pogleda, ko radi elektroniku...
Sent from my D6503 using Tapatalk
Probaj da kad nece da radi podignes nogom papucicu kvacila ;-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Je li isao ko u Rumuniju autom? Treba li medjunarodna vozacka ?
Slazem se.
Done.
Slazem se.
Idemo i mi kombijem.. Pričajte?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Dobro bi bilo ako je neko išo da bači najbolju rutu. Razmišljam da idemo Čačak, Kragujevac, Batočina, Smederevo, Kovin, Bela Crkva... Rumunija. Dal ići na Vršac?
Ako neko zna bolju rutu (bolji put, kraći, manja gužva,...) feel free
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Zar nije bolje na zrenjanin?
Sent from my iPhone 6s Plus
a sto je to u rumjniju sad te vas toliko ide
p.s.
da, utakmica....magarac ja pa se ne sjetih
Ja sam isao prije 3-4god pa se j ne secam tacno ali dobar je put bio
Jel završen onaj dio na Zlatibor? Ono sto se islo kao kroz neko selo obilaznicom?
Nije jos,i dalje se ide kroz selo ali fin put,ja sam bio prije 5 dana
Mi idemo ovim putem preko Zrenjanina. Uzesmo i vinjetu online.
Samo jos da nas vrate sa granice jer niko nema medjunarodnu.![]()
Slazem se.
pa nemojte da se glupirate ako vec niste sigurni za medjunarodnu...idete na toliki putbsa razmisljate oce li vas neki rumun zezat...
izvadite jednu medjunarodnu, i neka peko geanica vozi taj na koga hlasi i cao...
ja sam mislio da to niko ne trazi, narocito ovamo prema zapadu, kad mi rece jedan poznanik da su je njemu skoro nedje trazili kad je putovao
Kad dodjete na granicu pa ako bude bilo problema
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Je li toliko teshko okrenuti AMSCG i pitati treba li medjunarodna...
sent using tapatalk
#fakenews
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks