Originally Posted by
SpongeBob
Katastrofalno tragično je tvoje ne poznavanje stvarnog stanja stvari, vidi se po konstrukciji koju si formulisao. Ništa nisi dalje od Vanje koji vjeruje u sve, ili makar veliku većinu budalaština koje mu serviraju mediji, kroz raznorazne dobro razrazđene propagandne mehanizme. Koliko je veliko to šuplje shvatanje poistovjećivanja pojma taliban sa čime reče, pridjevom? Dobro to je vjerovatno taj plitki mehanizam, tkz. kolotečina u kome je sve moguće, samo ako je makar malo skladu sa trenutnom idiotskim planovima i nekom malicioznom krajnjom namjerom. Katastrofalno nisko.
Dalja konstrukcija ti je ogledalo pominjanog bijesa, utemeljena u nepoznavanju osnovnih religioznih pojmova. Pripisivati nešto drugima što je suprotno njihovim shvatanjima je odlika nestalnih i nedefinisanih osoba, koje, uglavnom prisvajaju tuđe mišljenje lažno se zavaravajući da je ono takvo koliko god besmisleno bilo, proizvod upravo njihovog i ničijeg drugog rasuđivanja. Što naravno veze nema sa životom, jer koliko vidim svi uglavnom vrtite u krug jedva nekoliko polu-ideja koje su vam početak i kraj svega, ili ipak realno ničega?
"Šire svoja vjerovanja", ovo je novi momenat, čekaj poslaću ti na PM broj računa pa mi uplati viška novca što imaš .
Presmiješna izjava, prevazišao si sebe, kao i nekolicina tvojih predhodnika ranije, neka ništa strašno. Ustani i obriši se i nemoj više.
Da vidimo dalje, "tupavi ljudi - da budu vjernici" vrlo gordo i intelektualno vrlo primitivno. Ovime, ako sam se ja, po tvojim riječima, svrstao u neku negativnu grupu nekad i po nečemu, dal to onda tom logikom znači da si se ti svrstao u još negativniju i nižu, jer si veliku većinu da ti ponovim veliku većinu ljudske populacije, kako kroz istoriju, tako i danas živih i zdravih, nazvao vrlo pogrdnim terminom? Biser! Nemjerljiv! Dobro, i to je kod tebe i takvih valjda prihvatljivo, šta li, moguće da je taj termin u vašem tumačenju nešto kojim slučajem i pozitivno, ko će vam ga znat?
Naravno, ako nešto ne razumiješ ili pogrešno shvataš, doživljavaš, ili ne kontaš, govorio sam i ranije ne znači da je to pogrešno, ako se potrudiš, biće ti ipak jasno, samo moraš isključivo sam uložiti početni tj. inicijalni napor ka razvoju te buduće spoznaje. Samo hrabro!
Dalji termini su stvarno primitivnog nivoa, ogledalo već viđenog, čak bi zgodno bilo zaobići bilo kakvo komentarisanje. Pojam prisustva na forumu, je vrlo autoritativan, konačan i neki etalon, evo uzeću ga u obzir sledeći put, sigurno. Dalje - dominacija, upravo i vjerovatno jedini cilj vašeg bitisanja i totalna suprotnost bilo kakvom vjerničkom stavu ili razmišljanju. Razmisli sam, viđećeš da sam u pravu.
Ništa manje prenatrpanosti ne viđeh u tvom tekstu, uz obilje neke nedorečenosti impregrirane u neku vrlo negativnu konstrukciju. Jel to slika koju hoćeš da ostaviš drugima? Samo hrabro!
Bookmarks