Wrong! Ni zagrebao nisi po povrišini ideje o kome sam ti govorio.Originally Posted by NHM
Ajd, pročitaj ovo sam par puta, pa kad shvatiš da si pogriješio da nastavimo. Nisam se ni osvrtao na tvoje alegorije, samo ću ti reć kao i za gornju rečenici, da nisi u pravu.Originally Posted by NHM
Koji ti je ovo tek tupavi promašaj, ups, iskoristih tvoju riječ, izvini. Ne da nisi u pravu, nego veze nemaš. Evo ti narod govori odavno "Koga Bog miluje, onoga i kara" kopirah s interneta, vjerovatno si vidio da se dostina nedavno izrugivahu ovoj narodnoj poslovici, koja demantuje tvoju priču. Opet, pored izrugivanja, ipak je ne mogu demantovati. Narodu treba vjerovati, sigurno je iskusniji i od tebe i od mene.Originally Posted by NHM
Moj predlog tebi da "sagledaš" je bio poziv da bolje razmisliš i počneš da pokušavaš da razumiješ, a ne da u startu konstatuješ pogrešno, ništa nisi uradio ako ne čitaš do kraja s razumijevanjem.
Gluposti valjaš! "tema treba da se pomjeri ka meni" otkud ti ovo, đe ovo piše? Miriše li ovo naftalin otkud si ovo izvukao? Samo polako, ne gubi nadu, strpljivo i pažljivo čitaj i razmišljaj, ne lupaj gluposti.Originally Posted by NHM
Nek si ti živ i zdrav, ovđe su dvije kratke i dvije duže rečenice. U kratkima se nešto navodno sam pitaš, a druge dvije su neke budalaštine u vidu pokušaja uvrede. Ne vidi ti se ovđe to što bi ti volio da se vidi. Pitanjima se rjeđe konstatuje nešto, pitanjima se vjerovatnije traže informacje.Originally Posted by NHM
Uplatili mi ti one pare ili namjeravaš li makar, za to moje širenje koje pominješ, a o njemu ni traga ni glasa? Da ti ponovim, o nekom mom širenju bilo čega (propagiranju), nema ni traga ni glasa! Neznam otkud ti ta zabluda? Nazire se odgovor, predasude.Originally Posted by NHM
Da bi neko nešto umio i mogao pročitati, ono treba da bude prvo (pravilno) napisano. Tvoja poređenja su stvarno bez premca. Ozbiljan i normalan, čak i ne mnogo inteligentan čovjek, ali sa makar mako obraza, bi se stidio takvih riječi. Svrstavati ljude u kategorije isključivo niže od sebe ili po sličnim osnovama je nazadno i plitko, makar istorija prikazuje to kao vrlo negativno i nakaradno. Zatim i terminlogija ti prati taj trend. Šteta!
Zamalo mi uteče, a znaš li makar o kojoj svetoj knjizi govoriš? Smiješ li napisat njen naziv, ili je i to mučno i bolno?
Što ja mislim, tebi će vazda bit misaona imenica i vjerovatno nedokučiv pojam, možeš o tome glavoboljati koliko te volja. Praktičnije bi ti bilo da se posvetiš konstruktivnijim i korisnijim stvarima. Kao i Vanja, formirao si pretpostavku, koju potvrđuješ u nastavku, sve radi davanja neke konačne informacije, koju BTW jel ti neko tražio? Volimo da se pravimo pametni?Originally Posted by NHM
Imaju đeca ispred moje zgrade uzrečicu idealnu za tog tipa demagogiju: "ajd polako!". Realno, otkud ti informacija o broju riječi, koja isto BTW nije tačna. Jesi li uložio neki napor, par aktivnosti da dođeš do tog broja, jel to - dokon čovjek. Opet čujem đecu ispred zgrade govore nekome: "ajd polako"!
Makar bi i ta ekipa na koju se pozivaš, bježeći od objašnjenja koja sam ti dao, stala i razmislila o tekstu koji sam ti napisao. Bijedan pokušaj izvrdavanja.Originally Posted by NHM
Ovđe ti je u početku super dobar primjer, ne vidiš šta sam napisao, a objašnjavaš mi upravo to. MAESTRALNO!Originally Posted by NHM
Naravno da mi stran maternji jezik tog lika, ali mi je zato bliži jezik njegovih savremenika koji su nama približili da ti ponovim jer si me citirao, ali me nisi razumio (po ko zna koji put) "vjerovatno sličnim pravilima", što znači da nisu i ne mogu biti ista, ako su na različitim jezicima, kralju! Tek kad ih neko prevede na nama bliži maternji jezik postaju slična. Vidi se da ti je lingvistika i njeni osnovni principi misaona imenica. Tužna istina.
Naredni paragraf, je "palamuđenje" jer piše "protiv za", a u nastavku prizivaš "džihad" za koji opet vjerovatno da imaš pogrešnu predstavu, šta je.
Konačno, statistika iz ličnog ugla, koja treba da bude argument? Lijepo si dokazao da si dokon čovjek. Čitati forumaške spise preko sto ljudi? Svaka čast na uzaludnosti!
Što ona đeca opet kažu: "ajd polako!"

Reply With Quote
Bookmarks