Ime su tvoje dali za vreme buduce gde su sad oni dani kad ljubav počinje
kazu da negde pevas, reci se ne cuju Nekad da tiho jecas, suze te opiju
Gladna sam ponekad i hocu da te ne dam. Lazem da dobro je, ruši se sve
Veliki je Bog što gleda na nas , hoću da plačem da mi cuje glas
Jesen u mome kraju, sve kao ranije laste ponekad znaju tiho da odlete
i ne znam da li reči i tebe noćas plaše ljubim ti oči da ne gledas me
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nemožeš ti tu ništa
Mijenjaj dilera.Vidis Ego ima dilera koji mu neko zlo nabavlja.
aj popij casu jaja
Ali reče otac Rafailo da je loš i nikakav.
Ako te ne zaboli kao ove momke, riječ napisana u ovim knjigama nemožeš tu ništa. Ima ljudi koji su ostavljeni bez ikakvog osjećaja ti su najgori.te čeka gotovo sigurno kazna nesnosnosna.
Ovi te se koprcaju, nada je, moguće da se prizovu pameti.
Mada tanjaju tu nadu neki previše
Ako su u nekom odeljenju sva đeca loši đaci, da li je to zbog njih ili zbog lošeg učitelja. Ne bih ja bio siguran da će carstvo nebesko biti otvoreno i za neke neuspješne propovjednike. Ima varijacija na temu dosta, ne bih ja bio tako siguran u milost božiju, ne trebaju njemu milioni...
Dobar manipulator bi sa ovoga podforuma angazovao dvoje dzihadista, jednoga papu koji bi proglasio Zemlju plocom, opet; kao i patrijarha koji bi bio voljan da radi na poboljsanju stats-a oruzja molitvama.
Strasno.
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ti to u skladu sa svojim nickom, ili...?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Sto je najgore nije ni istina. Prvo prica da je vjera individualna stvar a onda misli da moze da odluci ko je vjernik. Ne moze ni on a ne mozes ni ti. I najgori teroristi su vjernici samo sto ne vjeruju onako kako bi ti htio. Cik pogodi Ego, ne vjerujes ni ti onako kako bi oni htjeli tako da sa njihove tacke gledista ti ne bi bio vjernik. Tako ti je to kad vjerujete u bolesne bajke.
Last edited by VanjaTheMan; 05-04-16 at 08:04.
To nije tačno. Vjernici mogu ako su doista vjernici lako razlučiti ko se pretvara da vjeruje a ko doista vjeruje.
Quran 2:8-10
8. And of mankind, there are some (hypocrites) who say: "We believe in God and the Last Day" while in fact they believe not.
9. They (think to) deceive God and those who believe, while they only deceive themselves, and perceive (it) not!
10. In their hearts is a disease and God has increased their disease. A painful torment is theirs because they used to tell lies.
Last edited by Ego_and_his_own; 05-04-16 at 13:24.
Mnim da te čeka Veliko razočaranje...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Neko će očigledno bit razočaran
Laž je da Bog nije Milostiv prema svima, i samo oni koji su za đavolom zalutali će izgubiti nadu u Božiju milost.
Najmilostiviji je prema onima koje je prerano uzeo, na ekstremno bolan ili na ekstremno nasilan način. Ili oboje. A ni oni koji ostaju iza prerano uzetih ne zaostaju sa primanjem božje milosti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Što ti znači to "Islamisti"? Ljudi koji vjeruju u Islam ili što?
Ima ih ođe takvih ne sumnjam, slobodni su to učinjeti e sam se ispisao materijala im ne fali da me isprozivaju.
Allah je zapečatio srca njihova i uši njihove, a pred očima njihovim je koprena; njih čeka patnja golema.
Ih ih ih, neka, kad si ti u stanju zbog internet prepiske da VanjuTheMana nazoves VanjaTheNecovjek, mozes misliti sto bi radio uzivo da ti kaze nesto. Bil' ga prikla', Ego, da te ne kunem u boga u kojeg se ti kunes, dodje li ti da ga posaljes bogu na ispovijed, sto se veli? Iskreno?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks