Page 256 of 373 FirstFirst ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... LastLast
Results 6,376 to 6,400 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Ako ništa drugo - ljudi i dalje nemaju percepciju zgrade Parlamenta kao jedne od glavnih institucija u državi, valjda se u ovako maloj sredini posmatra samo kao neki objekat pored kojeg treba proći do najbližeg kafića.
    Tako da, čini mi se da neko i dalje ne shvata šta znači narediti nasilan ulazak u vrhovnu instituciju zakonodavne vlasti, i šta policija ima pravo da uradi da bi to spriječila. .
    Istina ziva od tacke do zapete, ali postovanje institucije zgrade ili bilo cega se postize i zasluzuje i nije "apriori". Oni koji ostarase na poslu u toj zgradi, koji mogu u tu zgradu ući kad 'oće neće tamo da ulaze već silom i snage rulje hoće da je zauzmu???? Ne znam kako takvi mogu imati percepciju bilo kakvog znacaja i kod obicnog naroda izgraditi postovanje neke institucije. Cini se da je to utopija. Sa druge strane, ako posmatras one koji treba da brane drzavu i institucije drzave sve je odavno "već vidjeno" Policija uhapsi a onda toga puste da se brani sa slobode dje se slobodno moze sprdati onima koji ga hapsili. Ocekujem da će drzava morati plati ostetu i pretpjele dusevne bolove Vojvodi sto ne zavrsi veceru dok mu "vojska obarala rekorde u trcanju". Svakako se pod hitno mora naći onaj koji je pokusao atentat na najvećeg zabavaljaca u Crnoj Gori, Banju Radulovića, ili ko je bubuljem u junacka ledja pogodio Kocu Pavlovića.....
    Naravno od silnih novinara i nezavisnih medija bas niko ne slika one sa sipkama i fantomkama mada nije iskljuceno da to oni to stavili zbog hladnoće jer bilo kako bilo ljeto je proslo. Ponekad se pitam kakav je mentalni sklop onih koji potpaljuju narod i pozivaju na desrtukciju, a poslije iza monitora seire, sazaljevaju i razradju im novu taktiku, ali sta da se radi kad ima i onih koji će svoja ledja podmetnuti da im puca pendrek po njima. Svak ima pravo na izbor pa i taj da dobije po prknu, a dok je takvih tesko je nekoga ubijediti da je olovka jedini nacin da se u te zgrade dovedu ljudi koji će biti za postovanje a ne sprdnju.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    istina, ali ove mogu da sruše samo bezobrazniji od njih a to nije lako
    Ma kapiram brate ali ovaj video ne moze biti nikakav dokaz mislim nerealno je da iko sa iole mozga povjeruje u tu pricu
    Last edited by PrijekiLijek; 25-10-15 at 21:58.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Ma kapiram brate ali ovaj video ne moze biti nikakav dokaz mislim nerealno je da iko sa iole mozga povjeruje u tu pricu
    ima i onih koji vjeruju u 40.000 radnih mjesta pa što ne bi i u ovo
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    246
    Thanks Thanks Received 
    1,832
    Thanked in
    926 Posts

Evo je VDT nalozio da se ispita prebijanje Mija Martinovica i da se utvdi jel bilo zloupotreba sluzbenih ovlascenja, normalno da posle onakvog snimka nece ostati samo na tome.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Ovu dvojicu su pustili jer potrebe nema da od njih prave heroje mucenike, da su ih ostavili u zatvoru dali bi im besplatnu auru boraca protiv rezima i stradalnika sto nije pametno.Milo je sve samo ne glup. Tuzno je sto on tu svoju pamet trosi na zvijezde granda i svoje krimi prijatelje ali eto njegov izbor.
    On nije u stanju za 25 godina 20 recenica engleskog da nauci i ja mislim da je jedini evropski lider koji koristi prevodioca za engleski jezik.
    Da ne govorim o tome koliko on nema potrebe da se oglasi na neko od gorucih pitanja drustva kao recimo narkomanija,potpunio potonuce sistema obrazovanja,bezbijednosti u saobracaju bilo cega od pitanja kojima se bavi nacionalni lideri.
    Tako je kako je.
    Mene zato zanimaju sistemske promjene to jest promjene sistema vrijednosti a ako ce biti promjena ta da vise nisam neprijatelj ja jer sam Srbin nego ovaj ili onaj jer su Crnogorac ili Musliman po***** se ja na takve promjene.
    Normalan covjek zeli promjenu sistema a ne promjenu sopstvene uloge u sistemu.
    To bi mogli da zapocnu sve opozicione partije plus SDP plus ako bi se eventualno pridruzili Bosnjaci.
    To bi mogli sad ili nikad-takvu su sansu imali vec jednom ali propustena je i LSCG je nestao sa scene.
    Isto ce se prognoziram desiti i SDP-u dakle sad ili nikad.
    Po signalima koji se sad vide prije ce biti nikad.

Thanks Thanks Given 
    2,104
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    1,587 Posts

Marko milacic ide sjutra da opljacka trafiku samo da ga uhapse cojek pizdi niko ga ne konstatuje
    f6

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ima i onih koji vjeruju u 40.000 radnih mjesta pa što ne bi i u ovo
    Istina ziva proklet narod.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    26 Posts

Vidim da dosta medija u danasnjim izvjestajima ne pominje rijeci Andrije Mandica koje su sinoc citirane u live prenosu po portalima. Konkretno, Mandic je navodno rekao (izvor: CdM)

Pozivam SAJ i PJP da spakuju svoja vozila i idu u kasarnu. Ostali policajci da budu korektni i omoguće ono što treba da se desi”
    Je li vidio ko video ovog obracanja i moze li se dobit link? Ako je to zaista rekao, ima li ko informaciju sto je to tacno trebalo da se desi?

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Ovu dvojicu su pustili jer potrebe nema da od njih prave heroje mucenike, da su ih ostavili u zatvoru dali bi im besplatnu auru boraca protiv rezima i stradalnika sto nije pametno.Milo je sve samo ne glup. Tuzno je sto on tu svoju pamet trosi na zvijezde granda i svoje krimi prijatelje ali eto njegov izbor.
    On nije u stanju za 25 godina 20 recenica engleskog da nauci i ja mislim da je jedini evropski lider koji koristi prevodioca za engleski jezik.
    Da ne govorim o tome koliko on nema potrebe da se oglasi na neko od gorucih pitanja drustva kao recimo narkomanija,potpunio potonuce sistema obrazovanja,bezbijednosti u saobracaju bilo cega od pitanja kojima se bavi nacionalni lideri.
    Tako je kako je.
    Mene zato zanimaju sistemske promjene to jest promjene sistema vrijednosti a ako ce biti promjena ta da vise nisam neprijatelj ja jer sam Srbin nego ovaj ili onaj jer su Crnogorac ili Musliman po***** se ja na takve promjene.
    Normalan covjek zeli promjenu sistema a ne promjenu sopstvene uloge u sistemu.
    To bi mogli da zapocnu sve opozicione partije plus SDP plus ako bi se eventualno pridruzili Bosnjaci.
    To bi mogli sad ili nikad-takvu su sansu imali vec jednom ali propustena je i LSCG je nestao sa scene.
    Isto ce se prognoziram desiti i SDP-u dakle sad ili nikad.
    Po signalima koji se sad vide prije ce biti nikad.

Who wants to change?

Ne mogu P. Bulatovic i A. Mandic i drustvo nikako vodit te promjene jer ocigledno nijesu sami mrdnuli ni milimetar od '98me
    Last edited by augustin; 25-10-15 at 22:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Evo je VDT nalozio da se ispita prebijanje Mija Martinovica i da se utvdi jel bilo zloupotreba sluzbenih ovlascenja, normalno da posle onakvog snimka nece ostati samo na tome.
    Prije će Ivica Stanković biti smijenjen nego bilo koji od tih momaka sa snimka sankcionisan.
    To (pokretanje navodne istrage) je zabava za mase. Previše je ljudi vidjelo snimak i morali su iz VDT-a nešto učiniti. U međuvremenu će novi događaji potisnuti slike starih i to će biti zaboravljeno.
    U jedinici (i jednoj i drugoj) vlada osjećaj neviđene solidarnosti i bilo kakvo sankcionisanje pojedinca ili grupe u jedinici bilo bi viđeno kao izdaja jedinice od strane političkog vrha. Ne želim ni da razrađujem koliko bi takvo nezadovoljstvo bilo potencijalno opasno po onog koga bi označili kao krivca.
    Oni niesu juče išli za svoj račun. Očekuju podršku a ne igru demokratije. Kako će vlast da sanira štetu, to je prljavi zadatak za poitičare. Oni su svoje odradili.

Ne ulazim ja u to šta je ispravno a šta ne. Uostalom, moja profesorica Špadijer me svojevremeno učila da je sve relativno. Još manje želim moralisati. Prosto saopštavam svoje viđenje koliko je realna mogućnost da se iko usudi da zagrebe u tu jedinicu.
    Last edited by El Re; 25-10-15 at 23:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Prije će Ivica Stanković biti smijenjen nego bilo koji od tim momaka sa snimka sankcionisan.
    To (pokretanje navodne istrage) je zabava za mase. Previše je ljudi vidjelo snimak i morali su iz VDT-a nešto učiniti. U međuvremenu će novi događaji potisnuti slike starih i to će biti zaboravljeno.
    U jedinici (i jednoj i drugoj) vlada osjećaj neviđene solidarnosti i bilo kakvo sankcionisanje pojedinca ili grupe u jedinici bilo bi viđeno kao izdaja jedinice od strane političkog vrha. Ne želim ni da razrađujem koliko bi takvo nezadovoljstvo bilo potencijalno opasno po onog koga bi označili kao krivca.
    Oni niesu juče išli za svoj račun. Očekuju podršku a ne igru demokratije. Kako će vlast da sanira štetu, to je prljavi zadatak za poitičare. Oni su svoje odradili.

Ne ulazim ja u to šta je ispravno a šta ne. Uostalom, moja profesorica Špadijer me svojevremeno učila da je sve relativno. Još manje želim moralisati. Prosto saopštavam svoje viđenje koliko je realna mogućnost da se iko usudi da zagrebe u tu jedinicu.
    Ovo se mora osudit... I sve da je probijen kordon i ako je cudbo sto ostala dva lika nisu pipnuta... Ali ono je bilo izivljavanje. Bacili su ljigu na sve sto je policija tada vrhunski odradila...
    Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Crka View Post
    Ovo se mora osudit... I sve da je probijen kordon i ako je cudbo sto ostala dva lika nisu pipnuta... Ali ono je bilo izivljavanje. Bacili su ljigu na sve sto je policija tada vrhunski odradila...
    Osudili smo. Idemo dalje.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ovaj sto uredjuje stranicu sloboda trazi ljude je bezobrazan namrtvo i zasluzuje batine.Izbaca klip dje kao dokaz ljudi izlaze iz DPS-a sa palicama i fantomkama a najvjerovatnije je da je ovo snimljeno u toku frke kod skupstine i da su ovo ljudi koji su pobjegli preko viseceg mosta.Siguran sam da nijesu toliki amateri da bi ljude iz svoga staba slali da rade to sto im kace.
    Slazem se prije apsolutno,ali policija ima jedinice i cuva staru vladu,ne bi dopustili ono trcanje od stare vlade ka raskrsnici?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Prije će Ivica Stanković biti smijenjen nego bilo koji od tim momaka sa snimka sankcionisan.

Dakle, policija je iznad svih ostalih institucija?
    Iznad Ustava?

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Iznad Ustava?
    dobro jutro
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    39 Posts

Narod se zalio da su ga zasuli kamenicama kod tog mosta...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Inace glavno pitanje jel' ko kad cuo da se 'diktatorski rezimi' ne mogu mijenjati radnim danima, kisnim danima, ako je pretoplo, ako je prehladno, ako je neka bitna utakmica... Ima li to idje osim u CG?

Koji logicni razlog ima DF za zakazivanje protesta u 19h? Planiras cjelodnevne proteste i namjeru da pokazes silu naroda iza sebe a mrak ti je glavni saveznik?...

Ma i ja se*em vise. Ocigledni petparacki scenario propalih glumaca koji se jedino moze u CG prodati zato i gledamo jedan te isti film 25 godina.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Slazem se prije apsolutno,ali policija ima jedinice i cuva staru vladu,ne bi dopustili ono trcanje od stare vlade ka raskrsnici?
    Vecina policije je bilo u toku nereda stacionirano oko skupstine tu i nije.Cak ni poslije frke nije nesto policije bilo kod stare vlade kad sam ja prolazio tuda , samo na rasskrsnici kod Mantre.Ubijedjen sam da manipulisu sa ovim snimkom
    Uostalom na snimku se vidi da ne izlaze iz stare zgrade vlade vec trce iz pravca viseceg mosta.
    Last edited by PrijekiLijek; 25-10-15 at 22:31.

Thanks Thanks Given 
    2,544
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Potpuno je zbunjujući video zapis sa ljudima koji trče ispred stare zgrade vlade. Nisu to dva, tri čovjeka, nego barem 15-20. Neredi su u vrijeme snimanja već počeli i bilo bi logično da trče u suprotnom smjeru. Koliko se sjećam ulica stanka Dragojevića je bila blokirana policijom pod punom opremom i malo je vjerovatno da je neko ko je bio ispred skupštine mogao tom ulicom pobjeći, pa onda preko visećeg i ispred stare zgrade... Uostalom zašto se trči sa te osvijetljene strane kad je moglo iza???
    Baš čudno.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Potpuno je zbunjujući video zapis sa ljudima koji trče ispred stare zgrade vlade. Nisu to dva, tri čovjeka, nego barem 15-20. Neredi su u vrijeme snimanja već počeli i bilo bi logično da trče u suprotnom smjeru. Koliko se sjećam ulica stanka Dragojevića je bila blokirana policijom pod punom opremom i malo je vjerovatno da je neko ko je bio ispred skupštine mogao tom ulicom pobjeći, pa onda preko visećeg i ispred stare zgrade... Uostalom zašto se trči sa te osvijetljene strane kad je moglo iza???
    Baš čudno.
    Na snimku gradjanske alijanse se vidi da su mogli da bjeze i u tom pravcu i vide se ljudi koji bjeze ka Njegosevom parku.Ovaj klip je klasicna smijurija vjeruj mi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Iznad Ustava?
    SAD, zemlja najuzornije demokratije duže od deceniju ima(la) je zatvor na američkoj izolovanoj enklavi u zalivu Guantanamo đe su dovođeni da robijaju ljudi bez suda i presude. Neki su robijali (ne znam da li još robijaju) i duže od 14 godina. Neki su tu i mučeni gotovo srednjovjekovnim metodama. Svijet zbog toga nije stao da se okreće. Američki građani koji imaju kućne ljubimce i dalje ih izvode u park. Jedu hot-dog i raduju se životu. Ne razmišljaju o tako neprijatnim temama. Niti većina dovodi u pitanje da li je SAD demokratska zemlja ili ne. Postoje nekada neke situacije kada se u nacionalnom interesu,...ti po izboru nastavi rečenicu.
    Oni koji su sposobni da završe rečenicu u međuvremenu su odrasli. Oni koji nisu to tek treba da učine.
    Kada hoćeš da stvar bude skroz po knjizi (zakonu) zoveš JRM, opšti kriminalitet i dr.., a ako želiš da se završi posao onda zoveš specijalne jedinice. To je to. Onako, ukratko...I tako je svuda u svijetu, da se ne lažemo
    Ja nemam problem da to kažem.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Da bježe sa visećeg valjda bi logično bilo da idu ka kvartu a ne ka bul. sv. Petra Ko je da je, vidi se da ne izlaze iz zgrade već samo trče pored
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pogledaj komentare i bice ti jasan, ako vec nije, mentalni sklop ljudi koji podrzavaju cetnickog vojvodu. Ali nista me nije nasmijalo vise od jednog komentara na fb, kao KRUNSKOG DOKAZA da je policija koristila zatvorenike iz spuza kao ubacene elemente... Vele "evo dokaza" i onda copy/paste nekog lika koji na fejsbuku prepircava kako je imao smrtan slucaj porodici i zadesio se u Spuzu dje je vidio momke kako izlaze iz kombija koje su policajci tapsali po ramenu i govorili "sjajan posao momci" :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    39 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Ako je poenta da se izazovu incidenti na protestu i da se pobjegne tzv. ubačeni elementi odnosno teorija o namještaljci, zašto onda ovi ljudi kasne tamo? Možda su ovo ipak pravi huligani a oni tamo ubačeni elemnti. Zašto trče put mase koja bježi? Jesu li napali narod sa kojim su se susreli? Sobzirom da je bilo novinara koji su bježali preko Blažovog čudno da nemamo nekih takvih snimaka. Koji je njihov cilj ili interes u tome da jure kad svi bježe i kad je sve u suzavcu?

Ko zna kad je snimljen ovaj klip. Iz nekog mog bogatog iskustva, nakon bježanja od policije grupa se razbije, pa se opet pokupi kad se steknu uslovi i krene u napad. Mislim da je protest uveliko bio razbijen kad su se ovi okupili da ponovo krenu na policiju. Drugo, komentator je strašno tendenciozan i čudo nije bio na protest

Slabo ko danas nosi glavu na ramena.
    Napali su, to je receno, da su ih kod mosta sasuli kamenicama ljudi sa zgrada i okoline...

PRIJE OVOG SNIMKA JE TO RECENO BILO
    Njak Njak Njak

Page 256 of 373 FirstFirst ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)