Originally Posted by
night_silence
Ludilo je ovaj post dje se savjetuje da je za nas bolje da budemo u tom savezu zbog toga da nas članice tog saveza ne napadaju ??? Ja ipak drugačije percipiram situaciju oko NATO !!! To što je Albanija ili Hrvatska član tog saveza je zbog toga što su im investitori iz tih država a ne zbog toga da ih te države ne bombarduju !!! Mi sa druge strane imamo investitore iz država koje nisu iz tog saveza tako bi članstvom u njega samo izložili investitore nepotrebnim troškovima da bi uopšte doveli u pitanje realizaciju projekata !!! Nije teško za shvatit a o pitanju bezbijednosti neka razmišljaju investitori ...
Албанија је узета као примјер.Да је узета Србија, добио би епитет антисрбина.Ја мислим да сам ти недавно детаљно разјаснио ту дилему око инвеститора.
Да би некога кртиковао мораш прво доћи на његов ниво у расправи о теми.Овако свима само показујеш своје незнање.
Ја лично већ годинама вапим за једном, на аргументима утемељеном, расправом о НАТО-у тј. политичком положају и питањима одбране Црне Горе.
Све што добијам са друге стране је гомила незнања и нетачних информација која се компезује вишком ентузијазма.(Исто важи и за читаву антиНАТО кампању.)
Наравно свако има право на сопствено мишљење, зато и постоји форум, али сви ми, као активни чланови треба да се трудимо да расправa буде на једном адекватном нивоу.Чињенице и аргументи.
Last edited by BAR; 17-02-15 at 20:18.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Bookmarks