Meni se čini da je prezla jedan od nezadovoljnih korisnika telekoma, pošto je za vrijeme bivstvovanja na forumu uradio više na srozavanju slike o telekomu nego svi ostali zajedno od kad postoji ovaj topic...![]()
Hehehehehehe Ako ko to radi, onda ste to skupa vi....
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Meni se čini da je prezla jedan od nezadovoljnih korisnika telekoma, pošto je za vrijeme bivstvovanja na forumu uradio više na srozavanju slike o telekomu nego svi ostali zajedno od kad postoji ovaj topic...![]()
#fakenews
ne moras da vjerujes ali je tako ... zasto bi vjeruvao kad zivis u svom ubdjedjenju da je sve ispravno ono sto ti pises a neispravno i lazno sto drugi pišu. to pokazuje kako si mali čovjek u duši a kao takav što braniš Telekom pokazuje kakva je ta firma profesionlna kada zapošljava doušnike kao tebe da ih ovdje brane od njihovog javašluka i laži. a to ako neko živi u nekoj zabiti ne znači da je nižeg ranga od tebe iz grada, seljačino!
Nije @prezla seljačina on je "INSTITUCIJA IPO" bar je tako sam sebe nazvao prije izvjesnog vremena....![]()
Prezla, posto kvotujes sve postove i odgovaras molim te da probas da odgovoris na ovaj? ali tu imas jedan problem - ti mislis da je extra tv najbolji i to je legitimno jer si u zivotu i samo njih korisitio. tako da ja tebi sve na extra tv banja. kad nedjes bude ima vremena podji do m-kabla ili cak i cablinga, total tv-a da vidis listu kanala i kvalitet slike. m-kabl ima bolju sliku nego li extra tv i ima duplo vise hd kanala...da budem tacan ima ih 12.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Cini ti se, to je JEDINO istinito sto si napisao u tvom postu ! A za te „ostale“ treba da se pozabavi moderator ovog foruma...
Ja ne vjerujem da je kod nas sve „ispravno“, kao i da je „neispravno“ kod vas, tako da upadice „sitna dusa“ i tome slicno, uputi nekom drugom! Ne branim Telekom, vec CINJENICE da je ETV najbolji servis uporedjujuci ga sa drugim! Zabita mjesta sam pomenuo u kontekstu „cekanja od xx dana“, a ne da velicam grad u odnosu na takva (zabita) mjesta... Posto ti zivis u takvoj vrsti naseobine, izvini ako sam te mojim pominjanjem na neki nacin „uvrijedio“, pa cak i ponizio...Ostani mi miran...
Konacno i spamer da rece ISTINU o meni... Ucite se vremenom, moram vam priznati... Jos samo da prihvatite ISTINU da je ETV najbolji...
Bar ga mogu pokazat....
E ocu vala, da ti nabrajam ponude kanala.... Dosadan si, kao i svi iz tvog miljea... Ako cemo da pricamo o brojkama, prelistaj izvjestaj Agencije u vezi sve vece popularnosti Extra TV platforme!
Ne vidim da to radis, samo prebacujes.... Tipicno kao i takvi iz tvog miljea... Aj sad zdra’o...
Last edited by prezla; 18-12-14 at 13:31.
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Pošten odgovor i to je jedino što ja tražim. Imam dva paketa extra trio i to je ono što zadovoljava moje kući. Meni je extra TV najbolji servis ali ga lično kod sebe neću ugraditi dok se ne ukloni namet od 5e. Nije stvar oće li se nešto platiti 11e ili 15e već što moram da platim nešto van toga.
Isti tako mi za stan ne smeta rata od 454e, ali mi smeta što su me zeznuo za 1.5e mjesečno za neku karticu koja mi ne treba. Ne bježim od plaćanja nečeg što mi treba, ali ne volim "servis uz servis"
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
pricao si nesto za kvalitet slike i neke hd kanale pa sam samo mislio da ti "otvorim oci" i kazem da zivis u zabludi. 5 hd kanala...od 4 su 4 arene...ja kazem da postoje drugi operateri koji ih imaju vise od 12. ali opet ponavljam, problem je sto ti ni ne znas za bolje i onda ti je tesko objasnjavat. tebi je najvaznije da imas opciju videoteke, premotavanja emisija i da mozes vidjet vijesti on-line - ti "napredni" servisi su zaista dostupni samo u t-comu. svaka cast.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Prezla trgni se malo i shvati o cemu govorimo. Neznam cemu vodi tvoja tvrdoglavost, sta zelis time postici?
Najbolje da mi prezlu stavimo pod ignore i cica mica i gotova prica..
Kolektivni ignore nije rjesenje, po meni rjesenje je da se ne prosipa lazno zadovoljstvo/nezdovoljstvo i sve ce biti ok...
Gledao sam ponudu sbb na njihovom sajtu, i usudih se da uporedim neuporedivo. Broj i kvalitet tv i radio kanala na stranu, vidim da u ponudi imaju risivere koji
podrzavaju snimanje sadrzaja (sto je uz pauziranje i premotavanje, po meni, najbolja stvar u vezi extratv-a, ovakvog kakav jeste), bilo jednokratno bilo serijski.
Takodje imaju opciju premotavanja, gledanja sadrzaja od pocetka ako je pocetak propusten, video on demand...
Jedina razlika ostaju "interaktivni" servisi Extra tv Portala koji na extra tv ne rade ili rade polovicno a koje ne znam ko uopste koristi, obzirom da su vizuelno
toliko nazadni, da ne kazem odbojni... Kad se pogleda cijena paketa internet/tv/fiksna i uporedi se to sa extra tv paketima, sto se mene tice sve je jasno.
Nemam namjeru da produzujem ugovor i sacekacu jos tih pola godine da vidim dokle ce te najave o sbb-u ici pa ako to sve bude kao sto najavljuju,
uporedicu jos jednom sve ovo, a iskreno bih to savjetovao i svim korisnicima extra tv-a koji nisu pod ugovornom obavezom. Pa neka odluci svako po svojoj slobodnoj
procjeni, u ravnopravnijoj trzisnoj utakmici neopterecenoj naslijedjenim monopolom, odluci sta da izabere.
Statistika po kojoj extra tv ima ubjedljivo najvise novih korisnika od svih ostalih operatera, se tumaci prilicno jednostrano. Ja bih volio da vidim statistiku
koliko je to novih extratv korisnika koji su uzeli extratv samo i iskljucivo zbog televizije, pa makar i extra trio, a ne zbog toga sto im je trebao neki dodatni proizvod iz T-piljare
(biciklo, iphone, laptop, sporet na drva...) i koji su na rate pogodili uz mjesecno racun za extra trio. Ali izgleda da je to poslovni pravac unapredjenja
odnosa sa korisnikom, nemojte mu ponuditi nove kanale (opet cu pomenuti taj sportklub, fox...), nove pakete, nove servise (sto bi bilo logicno) vec im prodajte
peskir, jaknu, ranac...
U vezi interaktivnih servisa, bila bi interesantna statistika koliko korisnika extratv-a koristi servise sa portala i informise se preko njih.
T-com je opravdavao ukidanje nekih kanala iz osnovnog paketa nedovoljnom gledanoscu, Portal ipak, po mom licnom misljenju vizuelno nesavrsen i neunaprijedjen
od uvodjenja, opstaje...
"Lista snimljenih emisija nije dostupna. Provjerite da su vas TV i risiver povezani na mrezu."
Zna li neko na sta se ovo odnosi? Ja ukljucim snimanje, on kao snima, a kad hocu da pogledam, javlja ovo.
Ne zamjerite ako je vec bilo pitanje, moji prije par dana zamijenili Total sa Extra i od pocetka sve neki problemi.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Viđi da ti nije disk previše zauzet.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ajde molim te nabroji te CHINJENICE! Pa da vidimo da li one stoje i koliko stoje kad su u pitanju druge firme. Ili samo da bacim(0) pogled na izvjehtaj Agencije i sve je OK??Originally Posted by prezla
Hahahha.Ali opet dzaba,sto laciale reche ranije: "ti mislis da je extra tv najbolji i to je legitimno jer si u zivotu i samo njih korisitio".
(Inache meni puca za sve firme i ne isticem nijednu posebno. I stvarno neka se udri Lock preko ovog prepucavanja ili jos bolje napalm![]()
Mislim da na toj listi razloga (ako ona uopste postoji i ako to ikoga iz T-coma tangira) ubjedljivo vodi nedostatak sportkluba u ponudi kanala. Licno znam desetak ljudi koji su cekali i cekali sportklub i na kraju digli ruke od extra tv-a. Cini mi se da T-com tu ne prepoznaje segment da unaprijedi ponudu korisnicima, da nemaju kapaciteta u pregovorima sa vlasnicima sportkluba i da zbog toga gube korisnike. Naravno, nadoknadjuju ih uz pomoc asortimana T-shopa i stvaraju lazni privid da im broj korisnika raste zbog kvalitetnog servisa...
Last edited by Kliker17; 23-12-14 at 20:02.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Koristio sam ExtraTV od pocetka - od kad je startovao. Tada je bio super i mnogo bolji u odnosu na analogne antene koje je vecina koristila.
Elem, u cemu se ExtraTV popravio svih ovih godina? Koju je novu mogucnost dodao? (Izuzev nesto dodatnih kanala). Ja se ne mogu sjetiti nicega (ispravite me ako grijesim).
2012. Godine sam migrirao sa bakra na optiku. prije par mjeseci sam htio da preselim ExtraTV na drugi broj....i ljubazno su mi rekli da ne moze. Nakon toga sam ljubazno otkazao ugovor i vratio im opremu.
Po prvi put sam probao TotalTV. Slika mnogo bolja nego na ExtraTV - naravno na fullhd televizoru. Ovo pricam za obicne kanale (hd kanali su naravno perverzija). E da, imam snimanje, premotavanje.
ExtraTV je bolji kada je nevrijeme - tada Total malo sjecka; a kada je bas veliko nevrijeme - sjecka i ExtraTv i Total.
Total ima mnogo bolju ponudu u osnovnom paketu u odnosu na ExtraTV.
E, Total selis bez problema gdje hoces i imas uslova (a to je skoro svuda) - TotalTV kao firma ti to ne brani. ExtraTV ti brani seljenje i uslovljava te novim ugovorom na novoj lokaciji (ako broj nije na tebe).
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks