Page 618 of 830 FirstFirst ... 118518568608614615616617618619620621622628668718 ... LastLast
Results 15,426 to 15,450 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hehehehehehe Ako ko to radi, onda ste to skupa vi....
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    9,609
    Thanks Thanks Received 
    5,982
    Thanked in
    2,283 Posts

Meni se čini da je prezla jedan od nezadovoljnih korisnika telekoma, pošto je za vrijeme bivstvovanja na forumu uradio više na srozavanju slike o telekomu nego svi ostali zajedno od kad postoji ovaj topic...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    Bravo! Upravo tako je! Cak im i ne vjerujem, kad tvrde da "cekaju 8 dana" za zamjenu rutera/resivera... Bez jedino ako su u nekoj nedodjiji gdje nema ni struje a kamoli bilo sta vise od toga...
    A tu im STVARNO Telekom nije kriv...

@ napalm, tom logikom, ti se (zajedno sa tebi slicnima) "shupkash" M-Kabl-u i BBM-u?? I gdje ja to radim? Podsjeti me...
    ne moras da vjerujes ali je tako ... zasto bi vjeruvao kad zivis u svom ubdjedjenju da je sve ispravno ono sto ti pises a neispravno i lazno sto drugi pišu. to pokazuje kako si mali čovjek u duši a kao takav što braniš Telekom pokazuje kakva je ta firma profesionlna kada zapošljava doušnike kao tebe da ih ovdje brane od njihovog javašluka i laži. a to ako neko živi u nekoj zabiti ne znači da je nižeg ranga od tebe iz grada, seljačino!

Thanks Thanks Given 
    2,521
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

Nije @prezla seljačina on je "INSTITUCIJA IPO" bar je tako sam sebe nazvao prije izvjesnog vremena....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by METZ View Post
    Nije @prezla seljačina on je "INSTITUCIJA IPO" bar je tako sam sebe nazvao prije izvjesnog vremena....
    ma on je goli ....

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Full hd i extra tv? Objasni prezla koje su to blagodeti da bi tvoj tv bio ispunjen pikselima sa extra tv? U osnovnom paketu ima onaj za meditaciju i imaju jos 4 arene koje se placaju? Posto ne znas evo da ti kazem dana m- kablu imas preko 10 hd kanala.

Prezla, posto kvotujes sve postove i odgovaras molim te da probas da odgovoris na ovaj? ali tu imas jedan problem - ti mislis da je extra tv najbolji i to je legitimno jer si u zivotu i samo njih korisitio. tako da ja tebi sve na extra tv banja. kad nedjes bude ima vremena podji do m-kabla ili cak i cablinga, total tv-a da vidis listu kanala i kvalitet slike. m-kabl ima bolju sliku nego li extra tv i ima duplo vise hd kanala...da budem tacan ima ih 12.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Meni se čini da je prezla jedan od nezadovoljnih korisnika telekoma, pošto je za vrijeme bivstvovanja na forumu uradio više na srozavanju slike o telekomu nego svi ostali zajedno od kad postoji ovaj topic...
    Cini ti se, to je JEDINO istinito sto si napisao u tvom postu ! A za te „ostale“ treba da se pozabavi moderator ovog foruma...

Quote Originally Posted by bakyknez View Post
    ne moras da vjerujes ali je tako ... zasto bi vjeruvao kad zivis u svom ubdjedjenju da je sve ispravno ono sto ti pises a neispravno i lazno sto drugi pišu. to pokazuje kako si mali čovjek u duši a kao takav što braniš Telekom pokazuje kakva je ta firma profesionlna kada zapošljava doušnike kao tebe da ih ovdje brane od njihovog javašluka i laži. a to ako neko živi u nekoj zabiti ne znači da je nižeg ranga od tebe iz grada, seljačino!
    Ja ne vjerujem da je kod nas sve „ispravno“, kao i da je „neispravno“ kod vas, tako da upadice „sitna dusa“ i tome slicno, uputi nekom drugom! Ne branim Telekom, vec CINJENICE da je ETV najbolji servis uporedjujuci ga sa drugim! Zabita mjesta sam pomenuo u kontekstu „cekanja od xx dana“, a ne da velicam grad u odnosu na takva (zabita) mjesta... Posto ti zivis u takvoj vrsti naseobine, izvini ako sam te mojim pominjanjem na neki nacin „uvrijedio“, pa cak i ponizio... Ostani mi miran...

Quote Originally Posted by METZ View Post
    Konacno i spamer da rece ISTINU o meni... Ucite se vremenom, moram vam priznati... Jos samo da prihvatite ISTINU da je ETV najbolji...

Quote Originally Posted by bakyknez View Post
    ma on je goli ....
    Bar ga mogu pokazat....

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Prezla, posto kvotujes sve postove i odgovaras molim te da probas da odgovoris na ovaj? ali tu imas jedan problem - ti mislis da je extra tv najbolji i to je legitimno jer si u zivotu i samo njih korisitio. tako da ja tebi sve na extra tv banja. kad nedjes bude ima vremena podji do m-kabla ili cak i cablinga, total tv-a da vidis listu kanala i kvalitet slike. m-kabl ima bolju sliku nego li extra tv i ima duplo vise hd kanala...da budem tacan ima ih 12.
    E ocu vala, da ti nabrajam ponude kanala.... Dosadan si, kao i svi iz tvog miljea... Ako cemo da pricamo o brojkama, prelistaj izvjestaj Agencije u vezi sve vece popularnosti Extra TV platforme!
    Ne vidim da to radis, samo prebacujes.... Tipicno kao i takvi iz tvog miljea... Aj sad zdra’o...
    Last edited by prezla; 18-12-14 at 13:31.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,443
    Thanked in
    2,607 Posts

@ Bugi, prvo da ti cestitam kupovinu novog stana! U zdravlju i veselju da ga koristis!
    Tako je, za ETV MINI ces platiti 11€! Takav je cjenovnik, sta tu ja mogu? Volio bih i ja, da se samo placa servis bez naknade.... Ne znam da li je "3x bolja slika ETV u odnosu na konkurente", ali je svakako bolja! Ovo ti pricam sta drugi govore, jer ja ne koristim nista od konkurenata, vec samo ETV! Naravno, ako ti smatras da to nije dovoljno, SLOBODAN si da izaberes! Tvoja volja, tvoj ukus!

Mada, ako ces mene poslusati, uzmi ETV Start paket, imas skoro 70 kanala + razne mogucnosti + videoteka za cca 15 €! To bi ti bilo BOLJE nego da dajes 11 € za mnogo manje kanala.... A razlika je neznatna! Ako imas TV aparat sa Full HD, onda ce ti ETV pasti kao "sjekira u med"! Tu ces najbolje osjetit cari ETV-a...

Pošten odgovor i to je jedino što ja tražim. Imam dva paketa extra trio i to je ono što zadovoljava moje kući. Meni je extra TV najbolji servis ali ga lično kod sebe neću ugraditi dok se ne ukloni namet od 5e. Nije stvar oće li se nešto platiti 11e ili 15e već što moram da platim nešto van toga.

Isti tako mi za stan ne smeta rata od 454e, ali mi smeta što su me zeznuo za 1.5e mjesečno za neku karticu koja mi ne treba. Ne bježim od plaćanja nečeg što mi treba, ali ne volim "servis uz servis"

Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
    Ż\_(ツ )_/Ż
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne vjerujem da je kod nas sve „ispravno“, kao i da je „neispravno“ kod vas, tako da upadice „sitna dusa“ i tome slicno, uputi nekom drugom! Ne branim Telekom, vec CINJENICE da je ETV najbolji servis uporedjujuci ga sa drugim! Zabita mjesta sam pomenuo u kontekstu „cekanja od xx dana“, a ne da velicam grad u odnosu na takva (zabita) mjesta... Posto ti zivis u takvoj vrsti naseobine, izvini ako sam te mojim pominjanjem na neki nacin „uvrijedio“, pa cak i ponizio... Ostani mi miran...

Bar ga mogu pokazat....

samo nastavi da vrijedjaš ove u zabiti... i dalje pokazuješ koliko si vaspitan profesionalan idr... da ne nabrajam
    po mom mišljenju Extra tv je obično smeće
    a kod smo kod pokazivanja slobodno .... prepao bi se kad bi vidio ovo obrezano čudo!!!!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

E ocu vala, da ti nabrajam ponude kanala.... Dosadan si, kao i svi iz tvog miljea... Ako cemo da pricamo o brojkama, prelistaj izvjestaj Agencije u vezi sve vece popularnosti Extra TV platforme!
    Ne vidim da to radis, samo prebacujes.... Tipicno kao i takvi iz tvog miljea... Aj sad zdra’o...
    pricao si nesto za kvalitet slike i neke hd kanale pa sam samo mislio da ti "otvorim oci" i kazem da zivis u zabludi. 5 hd kanala...od 4 su 4 arene...ja kazem da postoje drugi operateri koji ih imaju vise od 12. ali opet ponavljam, problem je sto ti ni ne znas za bolje i onda ti je tesko objasnjavat. tebi je najvaznije da imas opciju videoteke, premotavanja emisija i da mozes vidjet vijesti on-line - ti "napredni" servisi su zaista dostupni samo u t-comu. svaka cast.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prezla trgni se malo i shvati o cemu govorimo. Neznam cemu vodi tvoja tvrdoglavost, sta zelis time postici?
    Najbolje da mi prezlu stavimo pod ignore i cica mica i gotova prica ..

Thanks Thanks Given 
    635
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

Kolektivni ignore nije rjesenje, po meni rjesenje je da se ne prosipa lazno zadovoljstvo/nezdovoljstvo i sve ce biti ok...

Gledao sam ponudu sbb na njihovom sajtu, i usudih se da uporedim neuporedivo. Broj i kvalitet tv i radio kanala na stranu, vidim da u ponudi imaju risivere koji
    podrzavaju snimanje sadrzaja (sto je uz pauziranje i premotavanje, po meni, najbolja stvar u vezi extratv-a, ovakvog kakav jeste), bilo jednokratno bilo serijski.
    Takodje imaju opciju premotavanja, gledanja sadrzaja od pocetka ako je pocetak propusten, video on demand...
    Jedina razlika ostaju "interaktivni" servisi Extra tv Portala koji na extra tv ne rade ili rade polovicno a koje ne znam ko uopste koristi, obzirom da su vizuelno
    toliko nazadni, da ne kazem odbojni... Kad se pogleda cijena paketa internet/tv/fiksna i uporedi se to sa extra tv paketima, sto se mene tice sve je jasno.
    Nemam namjeru da produzujem ugovor i sacekacu jos tih pola godine da vidim dokle ce te najave o sbb-u ici pa ako to sve bude kao sto najavljuju,
    uporedicu jos jednom sve ovo, a iskreno bih to savjetovao i svim korisnicima extra tv-a koji nisu pod ugovornom obavezom. Pa neka odluci svako po svojoj slobodnoj
    procjeni, u ravnopravnijoj trzisnoj utakmici neopterecenoj naslijedjenim monopolom, odluci sta da izabere.

Statistika po kojoj extra tv ima ubjedljivo najvise novih korisnika od svih ostalih operatera, se tumaci prilicno jednostrano. Ja bih volio da vidim statistiku
    koliko je to novih extratv korisnika koji su uzeli extratv samo i iskljucivo zbog televizije, pa makar i extra trio, a ne zbog toga sto im je trebao neki dodatni proizvod iz T-piljare
    (biciklo, iphone, laptop, sporet na drva...) i koji su na rate pogodili uz mjesecno racun za extra trio. Ali izgleda da je to poslovni pravac unapredjenja
    odnosa sa korisnikom, nemojte mu ponuditi nove kanale (opet cu pomenuti taj sportklub, fox...), nove pakete, nove servise (sto bi bilo logicno) vec im prodajte
    peskir, jaknu, ranac...

U vezi interaktivnih servisa, bila bi interesantna statistika koliko korisnika extratv-a koristi servise sa portala i informise se preko njih.
    T-com je opravdavao ukidanje nekih kanala iz osnovnog paketa nedovoljnom gledanoscu, Portal ipak, po mom licnom misljenju vizuelno nesavrsen i neunaprijedjen
    od uvodjenja, opstaje...

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    71
    Thanked in
    49 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Kolektivni ignore nije rjesenje, po meni rjesenje je da se ne prosipa lazno zadovoljstvo/nezdovoljstvo i sve ce biti ok...

Gledao sam ponudu sbb na njihovom sajtu, i usudih se da uporedim neuporedivo. Broj i kvalitet tv i radio kanala na stranu, vidim da u ponudi imaju risivere koji
    podrzavaju snimanje sadrzaja (sto je uz pauziranje i premotavanje, po meni, najbolja stvar u vezi extratv-a, ovakvog kakav jeste), bilo jednokratno bilo serijski.
    Takodje imaju opciju premotavanja, gledanja sadrzaja od pocetka ako je pocetak propusten, video on demand...
    Jedina razlika ostaju "interaktivni" servisi Extra tv Portala koji na extra tv ne rade ili rade polovicno a koje ne znam ko uopste koristi, obzirom da su vizuelno
    toliko nazadni, da ne kazem odbojni... Kad se pogleda cijena paketa internet/tv/fiksna i uporedi se to sa extra tv paketima, sto se mene tice sve je jasno.
    Nemam namjeru da produzujem ugovor i sacekacu jos tih pola godine da vidim dokle ce te najave o sbb-u ici pa ako to sve bude kao sto najavljuju,
    uporedicu jos jednom sve ovo, a iskreno bih to savjetovao i svim korisnicima extra tv-a koji nisu pod ugovornom obavezom. Pa neka odluci svako po svojoj slobodnoj
    procjeni, u ravnopravnijoj trzisnoj utakmici neopterecenoj naslijedjenim monopolom, odluci sta da izabere.

Statistika po kojoj extra tv ima ubjedljivo najvise novih korisnika od svih ostalih operatera, se tumaci prilicno jednostrano. Ja bih volio da vidim statistiku
    koliko je to novih extratv korisnika koji su uzeli extratv samo i iskljucivo zbog televizije, pa makar i extra trio, a ne zbog toga sto im je trebao neki dodatni proizvod iz T-piljare
    (biciklo, iphone, laptop, sporet na drva...) i koji su na rate pogodili uz mjesecno racun za extra trio. Ali izgleda da je to poslovni pravac unapredjenja
    odnosa sa korisnikom, nemojte mu ponuditi nove kanale (opet cu pomenuti taj sportklub, fox...), nove pakete, nove servise (sto bi bilo logicno) vec im prodajte
    peskir, jaknu, ranac...

U vezi interaktivnih servisa, bila bi interesantna statistika koliko korisnika extratv-a koristi servise sa portala i informise se preko njih.
    T-com je opravdavao ukidanje nekih kanala iz osnovnog paketa nedovoljnom gledanoscu, Portal ipak, po mom licnom misljenju vizuelno nesavrsen i neunaprijedjen
    od uvodjenja, opstaje...
    Ako mene pitate, može lock ove teme, čovjek je sve objasnio u detalj...

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

"Lista snimljenih emisija nije dostupna. Provjerite da su vas TV i risiver povezani na mrezu."
    Zna li neko na sta se ovo odnosi? Ja ukljucim snimanje, on kao snima, a kad hocu da pogledam, javlja ovo.
    Ne zamjerite ako je vec bilo pitanje, moji prije par dana zamijenili Total sa Extra i od pocetka sve neki problemi.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    2,370
    Thanks Thanks Received 
    2,384
    Thanked in
    1,494 Posts

Mene je bilo tako ja sam ga restartovao i proradio je. S tim te emisije koje stavio da se snima nisu bile snimljene.

Send from Sea Coast

Thanks Thanks Given 
    3,554
    Thanks Thanks Received 
    5,845
    Thanked in
    2,801 Posts

​Viđi da ti nije disk previše zauzet.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

Quote Originally Posted by prezla
    ...Ne branim Telekom, vec CINJENICE da je ETV najbolji servis uporedjujuci ga sa drugim...
    Ajde molim te nabroji te CHINJENICE! Pa da vidimo da li one stoje i koliko stoje kad su u pitanju druge firme. Ili samo da bacim(0) pogled na izvjehtaj Agencije i sve je OK??
    Hahahha.Ali opet dzaba,sto laciale reche ranije: "ti mislis da je extra tv najbolji i to je legitimno jer si u zivotu i samo njih korisitio".
    (Inache meni puca za sve firme i ne isticem nijednu posebno. I stvarno neka se udri Lock preko ovog prepucavanja ili jos bolje napalm

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post

peskir, jaknu, ranac...

od uvodjenja, opstaje...
    Slazem se, takodjer mislim da bi bilo zanimljivo videti statistiku koliko korisnika je raskinulo ugovor i zbog cega ..

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    ​Viđi da ti nije disk previše zauzet.
    Kako to da provjerim?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    "Lista snimljenih emisija nije dostupna. Provjerite da su vas TV i risiver povezani na mrezu."
    Zna li neko na sta se ovo odnosi? Ja ukljucim snimanje, on kao snima, a kad hocu da pogledam, javlja ovo.
    Ne zamjerite ako je vec bilo pitanje, moji prije par dana zamijenili Total sa Extra i od pocetka sve neki problemi.
    Odradi hard reset(reset dugme pozadi). Ovo se najcesce desava zbog toga sto ljudima na instalaciju nose koriscene recievere koje nisu predhodno resetovali.

Thanks Thanks Given 
    635
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

Quote Originally Posted by black dragon View Post
    Slazem se, takodjer mislim da bi bilo zanimljivo videti statistiku koliko korisnika je raskinulo ugovor i zbog cega ..
    Mislim da na toj listi razloga (ako ona uopste postoji i ako to ikoga iz T-coma tangira) ubjedljivo vodi nedostatak sportkluba u ponudi kanala. Licno znam desetak ljudi koji su cekali i cekali sportklub i na kraju digli ruke od extra tv-a. Cini mi se da T-com tu ne prepoznaje segment da unaprijedi ponudu korisnicima, da nemaju kapaciteta u pregovorima sa vlasnicima sportkluba i da zbog toga gube korisnike. Naravno, nadoknadjuju ih uz pomoc asortimana T-shopa i stvaraju lazni privid da im broj korisnika raste zbog kvalitetnog servisa...

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Odradi hard reset(reset dugme pozadi). Ovo se najcesce desava zbog toga sto ljudima na instalaciju nose koriscene recievere koje nisu predhodno resetovali.
    Odradila. Sve isto. Ali javlja ovu poruku:Click image for larger version. 

Name:	uploadfromtaptalk1419364799669.jpg 
Views:	150 
Size:	10.7 KB 
ID:	128265
    I ove dvije opcije ne reaguju kad se pritisnu, samo se nakon nekog vremena tv sam startuje.
    Last edited by Kliker17; 23-12-14 at 20:02.

Thanks Thanks Given 
    3,554
    Thanks Thanks Received 
    5,845
    Thanked in
    2,801 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    Kako to da provjerim?
    Meni je to ovdje menu>podesavanja>opste>sistemske infornacije>sistemski resursi
    Last edited by hercules; 24-12-14 at 08:03.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

E, tu pise na dnu
    " Disc status: prisutan
    Disc usage: 97% slobodno"
    Click image for larger version. 

Name:	uploadfromtaptalk1419393151056.jpg 
Views:	328 
Size:	11.4 KB 
ID:	128278

Ko zna sto mu je...
    Na sajtu im pise da mogu da posaljem poruku na 1500 za podrsku, ali mucak, ni to im ne radi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koristio sam ExtraTV od pocetka - od kad je startovao. Tada je bio super i mnogo bolji u odnosu na analogne antene koje je vecina koristila.

Elem, u cemu se ExtraTV popravio svih ovih godina? Koju je novu mogucnost dodao? (Izuzev nesto dodatnih kanala). Ja se ne mogu sjetiti nicega (ispravite me ako grijesim).

2012. Godine sam migrirao sa bakra na optiku. prije par mjeseci sam htio da preselim ExtraTV na drugi broj....i ljubazno su mi rekli da ne moze. Nakon toga sam ljubazno otkazao ugovor i vratio im opremu.
    Po prvi put sam probao TotalTV. Slika mnogo bolja nego na ExtraTV - naravno na fullhd televizoru. Ovo pricam za obicne kanale (hd kanali su naravno perverzija). E da, imam snimanje, premotavanje.
    ExtraTV je bolji kada je nevrijeme - tada Total malo sjecka; a kada je bas veliko nevrijeme - sjecka i ExtraTv i Total.

Total ima mnogo bolju ponudu u osnovnom paketu u odnosu na ExtraTV.

E, Total selis bez problema gdje hoces i imas uslova (a to je skoro svuda) - TotalTV kao firma ti to ne brani. ExtraTV ti brani seljenje i uslovljava te novim ugovorom na novoj lokaciji (ako broj nije na tebe).

Page 618 of 830 FirstFirst ... 118518568608614615616617618619620621622628668718 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)