Page 617 of 830 FirstFirst ... 117517567607613614615616617618619620621627667717 ... LastLast
Results 15,401 to 15,425 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,443
    Thanked in
    2,607 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    @ Bugi, cijena od 6 € je standardni prikljucak za SVE servise odvojeno ili zajedno, nebitno je... Generalno gledano, ETV ti pruza mnogo vise u odnosu na konkurente! Ali ako ti to nije jasno, onda stvarno nemam zivaca da ti dalje pojasnjavam...

I ne trebaju živci. Samo poštenje.
    Kupio sam stan, i želim extra tv mini. Uslov je platim 6e za pretplatu i naknadu za pristup mreži koja iznosi malo više od 5e MJESEČNO.
    Znaci 11e mjesečno me ispada za 25 kanala.
    Ne znam šta pruža to extra tv posebno, ali znam da je cijena od 3x više (jer za 11e dobijam kod drugih 3x više kanala) ne dobijem ni 3x veće funkcije ni 3x bolju sliku.

Znam da si zauzet i znam da misliš što i ja, zato i nemaš živaca.😆

Jednom sam napisao pa da ponovim, možda sam pogrešno shvatio (a nisam ) pa ako može sa se koristi ETV za 5e mjesečno bez dodatnih troškova, nalazim odmah par ljudi...

Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
    Ż\_(ツ )_/Ż
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidim da necu biti jedini sto ce za ovu Novu kod drugog operatera ovu povoljnost od 6e za pristup mrezi, kao i sve njihove druge povoljnosti i prednosti ostavljam teska srca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da nijeste mozda skrenuli sa ove teme, jer komentarisete o Maxi Trio?? Djelimicno Extra TV ima veze sa objedinjenim servisom, al to ne znaci da trebate da zagusavate ovaj topic/forum posvecen ISKLJUCIVO Extra TV!

@ Bugi, cijena od 6 € je standardni prikljucak za SVE servise odvojeno ili zajedno, nebitno je... Generalno gledano, ETV ti pruza mnogo vise u odnosu na konkurente! Ali ako ti to nije jasno, onda stvarno nemam zivaca da ti dalje pojasnjavam...

@ zvoncica, Koga je to Telekom "prisilio" da koristi njihove servise?? Valjda je to na DOBROVOLJNOJ osnovi??

@ gatsbyy, Crtani NIJESU zamraceni, i mogu se gledati bez ikakvog problema!

@ no-mercy, I bili bi se sto promijenilo NA BOLJE, poslije "kolektivnog lomljenja poslovnica"??

@ "grmalj", Gdje uvodis fiksni telefon, u gradu, kancelariji, na selu..??

@ kokabana, NETACNO! Telekom ne uslovljava uvodjenje fiksnog broja za neki drugi servis! I moze se uzeti ADSL prikljucak BEZ fiksnog telefona/broja! Ono sto placas kao "pretplatu" je NAKNADA za koriscenje datog servisa (ADSL, ETV, FIKSNI TELEFON).

@ Donjeck, Zar postoji Arena 5?? Ja to sad saznajem od tebe.

@ Vidocq, Zasto siris lazne SPAM poruke na ovom topicu?? Placaju li te da to radis?? Poruci takvima da Telekom ima sve vise i vise korisnika! Mozda im bude lakse??

@ zvoncica, Davao je Telekom nagrade preko DUKATA, ali su one ukinute poslije medijske hajke.... I sigurno si imala neke beneficije kao dugogodisnji korisnik Telekoma?! Nemoguce je da nijesi? Sem ako nijesi ocekivala da ti daju stan ili nesto slicno... Ne vidim nesto ni da konkurencija vise daje.... To su privatne kompanije koje gledaju ISKLJUCIVO svoj interes! Sto prije to shvatis, mirnija ces bit!

Sa portala Extra TV, aplikacije Zabava i Portal Analitika su nestale! Kada ce se vracati u ponudi? Antena M i dalje ne radi, ali je ona u ponudi...
    Moram se vala i ja umjesati... Ovako:
    Imam extra tv trio ja mislim sad ce 4 godine 17 decembra (kad cu i raskinuti ugovor ako bog da), za ove cetiri godine sam nekoliko destina puta imao problema sa netom, tvom, fiksnim i sl. Zvao sam ih nekoliko (mislim oko desetak puta) i svaki put su rekli da su prijavili kvar i to je to, i tako par dana, prvo dosao jedan majstor nesto cackao ali isto, pa je dosao opet posle dva dana ja mislim i opet nesto cackao oko nekih kablova i kao malo se popravila situacija ali opet zastaje, samo odjednom stane net i tv pa se opet ukljuci i tako nekoliko puta u toku dana.
    Nemam vise zivaca d se bakcem sa tim, a znam ljude koji takodje raskidaju ugovore za extra tv (kada sam bio u poslovnicu tcoma u baru gde i zivim, svi oko mene su dolazili za raskid ugovora)..
    Sledeci raslog osim nikakvog korisnickog servisa je taj sto extra tv ima najgoru ponudu sto se tice kanala u cg, a takodjer su i najskuplji.
    Planiram preci u mkabl na paket intel 2, gde za 25e dobijam dublo brzi internet, mnogoo vise kanala a za ostalo cemo da vidimo..

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ja ne znam sto je vama ljudi - extra tv je najbolja platforma na svijet. a da ne pominjemo ponudu kanala. prezla, uz tebe sam.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja sam uzeo extra trio samo zbog optike. Zbog niceg drugog.
    Da imam para, drogirao bih se.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

Quote Originally Posted by black dragon View Post
    Planiram preci u mkabl na paket intel 2, gde za 25e dobijam dublo brzi internet, mnogoo vise kanala a za ostalo cemo da vidimo..
    Za 22,52 jura je 2 megabita/s. Za 25,97 je 8 megabita/s (+TV naravno). Ne reklamiram Mkabl, samo konstatujem cijene.

@Prezla
    Promjenio si avatar u logo T-coma?! A ne radis za T-com? Svaka cast !!! Lijepo je kad ljudi reklamiraju korporacije i kunu se u iste. Nego eto, one nekad j**bu neke druge (a mozda i nekad te iste) ljude. Onako, kvalitetno. Pa se ovi eto pobune malo. Nemoj im zamjerit. Drzi se, i nastavi da i dalje branis boje Tcom tima, ciji nisi clan. Sto si i sam naveo u jednom (ili vishe) postova.

Inache ne vezano za temu, ti si definitinvo moj najomiljeniji bot (svih botova).

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako nije kad mu na profil pise da mu je zanimanje - radnik telekoma?
    Da imam para, drogirao bih se.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

negdje pozadi sam vidio prepisku gdje on pishe da ne radi za tcom. (mozda sam ja nesto loshe istripovao.).Prije nije imao tcom avatar.To sam siguran. Mozda imaju 2je prezle ??!!

Thanks Thanks Given 
    2,521
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

A dje on se prije kleo da je samo zadovoljni korisnik lelekomovih usluga

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    4,675
    Thanked in
    2,083 Posts

Eto, ja sam na primjer juce prijavio da su mi crkli uredjaji i danas su mi ih vec promijenili, ali sto mi to valja kad mi ne radi pola kanala danas na extra tv. Nazovem podrsku i javi se masina koja kaze da zbog velikog broja gradjana koji prijavlju kvarove, prijavim kvar putem sms poruke, sto ce reci da je telefonska podrska korisnicima ugasena. Ako je to sve tako sjajno i bajno, zasto je toliko prijava kvarova. Na Zlatici na primjer teelfoni ne rade evo dva tri dana. I jos nesto, rece neko gore da su konkuretske kuce privatne firme koje zanima samo profit. A sto je telekom? Drzavna dobrotvorna ustanova? Prezla, ne mlati obraza ti.
    I jos nesto, ni ja, kao redovni platisa, koji sve racune placa do 10 u mjesecu nisam imao ama bas nikakve povoljnosti za ove nekolike godine. Cak sto vise, da nisam potezao neke privatne veze (ka svi crnogorci ) dosta problema ne bi mogao rijesiti u razumnom roku.
    Last edited by mexiko; 14-12-14 at 19:22.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    2,521
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

Evo slike mene kao zadovoljnog korisnika,extra tv je sa svojim sirokim izborom kanala zavrsio na tavan dje drzim alat,stare stvari i ostale gluposti...
    slika 1

a u dnevnu sobu natjera me moj dragi lelekom da ugradim total
    slika 2

slikano prije dvadestak minuta..
    dovidjenja,prijatno...pa se za.ebite ka ja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taman su pravi lelekom, ne mogu ni ja iscekati da ih se otarasim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Spamercici nastavljaju po starom.... Kad im ukazes na cinjenice, odmah krecu crne liste , bojkot, optuzbe da radim za ovog il onog.... No kad nema moderatora, radite to sto radite... Za razliku od vas, ja ne dolazim na forume posvecene BBM-u, M-Kabl-u i Total-u i tamo da pricam kojestarije, kao vi sto to radite na temi o ETV-u...

Za ove koji ce napustiti Telekom "cim im istekne ugovor", pa nemojte molim vas, zaplakacu....

Za one koji napustaju Telekom zbog "cestih prekida", procitajte Ugovor koji ste dobili odmah po uvodjenju usluge, i procitajte stavku o servisima! Sto pise tamo? Da Telekom NE MOZE uticati na vanredne okolnosti (visa sila), medju kojima su i ti vasi! Dakle, Telekom (NE T-com, jer vise ne postoji!) NE GARANTI da cete imati konstantno ispravnu uslugu/servis! Ali se isti obavezuje da ce otkloniti svaku nepravilnost u kratkom roku!
    Ako imate prekide bilo koje vrste, PRIJAVITE na 1500, i trazite da vam se to ispravi! Imate pravo na to!

@ Bugi, prvo da ti cestitam kupovinu novog stana! U zdravlju i veselju da ga koristis!
    Tako je, za ETV MINI ces platiti 11€! Takav je cjenovnik, sta tu ja mogu? Volio bih i ja, da se samo placa servis bez naknade.... Ne znam da li je "3x bolja slika ETV u odnosu na konkurente", ali je svakako bolja! Ovo ti pricam sta drugi govore, jer ja ne koristim nista od konkurenata, vec samo ETV! Naravno, ako ti smatras da to nije dovoljno, SLOBODAN si da izaberes! Tvoja volja, tvoj ukus!

Mada, ako ces mene poslusati, uzmi ETV Start paket, imas skoro 70 kanala + razne mogucnosti + videoteka za cca 15 €! To bi ti bilo BOLJE nego da dajes 11 € za mnogo manje kanala.... A razlika je neznatna! Ako imas TV aparat sa Full HD, onda ce ti ETV pasti kao "sjekira u med"! Tu ces najbolje osjetit cari ETV-a...

@ napalm, sto jel zabranjeno da promijenim avatar?? Jel ti se svidja? Meni da...
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Full hd i extra tv? Objasni prezla koje su to blagodeti da bi tvoj tv bio ispunjen pikselima sa extra tv? U osnovnom paketu ima onaj za meditaciju i imaju jos 4 arene koje se placaju? Posto ne znas evo da ti kazem dana m- kablu imas preko 10 hd kanala.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    6,161
    Thanks Thanks Received 
    13,606
    Thanked in
    5,155 Posts

Upravo sam to htio da mu postavim isto. Mada bi i to moga da progutam, ali to sto sam osudjen na glibavu Seriju A i Francusku ligu mjesto Engleske i Spanske, to ne mogu.

Inace, juce zovem Telekom i pitam sluzbenicu na koji su to paket svi kanali besplatni i otkljucani posto sam korisnik Optike 40 i Extra TV-a, placam to u krv a nije mi sve besplatno? A radi ona ladno, a eo jes vidim, niste uvezali pakete i placate i umjesto 45 placam 55e, tako nesto, nebitno.Pa reko kako mi to vi niste strucnjaci uvezali, korisnik sam vasih najskupljih servisa. Pa kao to morate vi u poslovnicu uz potpisivanje NOVOG UGOVOGORA. Krv im *****!!! Znaci ja ladno placam Arena HD paket iako ne bi treba da ga placam i ladno 10e vise placam mjesecima iako ne treba. Lopovcine jedne, nabijem vas na *****. Jedva cekam da se prebacim na M-Kabl, za 15e dobijem tonu kanala ukljucujuci sve 4 Arene i sva 4 SK, banja! Za 40e dobijem sve zivo od njihovih servisa, premium i jos mi dvije kurve posalju na stan!
    Last edited by BiTrAtE; 15-12-14 at 11:52.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    16 Posts

Ali zato imas ZEN HD. To na mkablu neces imati

Thanks Thanks Given 
    6,161
    Thanks Thanks Received 
    13,606
    Thanked in
    5,155 Posts

Ono su namjerno ubačili da meditira narod uz one vodopade i ambijentalnu muziku, jer su svjesni da je narod pun safre i da ih psuje svako malo zbog kriminalnog odnosa prema korisnicima. No ne pomaže voda majko!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Upravo sam to htio da mu postavim isto. Mada bi i to moga da progutam, ali to sto sam osudjen na glibavu Seriju A i Francusku ligu mjesto Engleske i Spanske, to ne mogu.

Inace, juce zovem Telekom i pitam sluzbenicu na koji su to paket svi kanali besplatni i otkljucani posto sam korisnik Optike 40 i Extra TV-a, placam to u krv a nije mi sve besplatno? A radi ona ladno, a eo jes vidim, niste uvezali pakete i placate i umjesto 45 placam 55e, tako nesto, nebitno.Pa reko kako mi to vi niste strucnjaci uvezali, korisnik sam vasih najskupljih servisa. Pa kao to morate vi u poslovnicu uz potpisivanje NOVOG UGOVOGORA. Krv im *****!!! Znaci ja ladno placam Arena HD paket iako ne bi treba da ga placam i ladno 10e vise placam mjesecima iako ne treba. Lopovcine jedne, nabijem vas na *****. Jedva cekam da se prebacim na M-Kabl, za 15e dobijem tonu kanala ukljucujuci sve 4 Arene i sva 4 SK, banja! Za 40e dobijem sve zivo od njihovih servisa, premium i jos mi dvije kurve posalju na stan!
    haha ti si kralj hhahaha ..
    A sad ozbiljno, extra tv ima ubedljivu najgoru ponudu kanala od svih kablovskih operatera bruka!!!...

Thanks Thanks Given 
    2,876
    Thanks Thanks Received 
    3,475
    Thanked in
    1,558 Posts

Posle 8 dana su dosli strucnjaci i zamijenili mi ruter kad je prije 15 dana riknuo od one grmljavine. 8 dana.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ništa novo i kod mene im je trebalo 7 dana
    nema što, baš profesionalno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prezlu treba razumjeti, isto dobija pare za ovo sto pise, a kuci mu mkabl ili total

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja kad sam zvao da mi promijene ruter i risiver, dosli su odma sjutra dan. I to sam nedje uvece posle 6-7 zvao.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

@ napalm, sto jel zabranjeno da promijenim avatar?? Jel ti se svidja? Meni da...
    Naravno da nije zabranjeno, samo ti stavljaj logo chiji hoces. Nemam nikakve averzije prema avatarima/logima, tako da mi se niti svidja, niti ne svidja.
    Nego, mene licno odushevljava i fascinira kako se shupkash jednoj korporaciji, a tvrdish sam / si tvrdio par strana ranije da ne radis za istu.

P.S. BOLTRON = BOT + POLTRON
    Last edited by napalm; 15-12-14 at 20:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Ja kad sam zvao da mi promijene ruter i risiver, dosli su odma sjutra dan. I to sam nedje uvece posle 6-7 zvao.
    Bravo! Upravo tako je! Cak im i ne vjerujem, kad tvrde da "cekaju 8 dana" za zamjenu rutera/resivera... Bez jedino ako su u nekoj nedodjiji gdje nema ni struje a kamoli bilo sta vise od toga...
    A tu im STVARNO Telekom nije kriv...

@ napalm, tom logikom, ti se (zajedno sa tebi slicnima) "shupkash" M-Kabl-u i BBM-u?? I gdje ja to radim? Podsjeti me...
    Last edited by prezla; 16-12-14 at 11:25.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    2,876
    Thanks Thanks Received 
    3,475
    Thanked in
    1,558 Posts

Bravo! Upravo tako je! Cak im i ne vjerujem, kad tvrde da "cekaju 8 dana" za zamjenu rutera/resivera... Bez jedino ako su u nekoj nedodjiji gdje nema ni struje a samoli bilo sta vise od toga...
    A tu im STVARNO Telekom nije kriv...

@ napalm, tom logikom, ti se (zajedno sa tebi slicnima) "shupkash" M-Kabl-u i BBM-u?? I gdje ja to radim? Podsjeti me...
    Nemoj da seruckas.
    Tu es mon héro!

Page 617 of 830 FirstFirst ... 117517567607613614615616617618619620621627667717 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)