Quote Originally Posted by Old Bone View Post
Neće odluka biti donijeta ni na kakvom referendumu, NEGO USKUPŠTINI, ŠTO JE POTPUNO LEGITIMNO.... jer se ne smije dozvoliti MA NI POMISAO da nas anti-NATO ekipa skrenre sa strateškog puta u NATO, a to znači i sa puta u EU.
A crkva predvosi tu struju i samim tim je to jaka struja...ali dosta više dilema-BOG JE VISOKO, EVROPA SVUGDJE OKO NAS, MI PRIPADAMO TOJ EVROPI KAO DIO INTERESNE SFERE I TAMO IDEMO!

Ovo je suviše kompleksno pitanje da bi se povjerilo narodu da o njemu odlučuje!
Da covjek ne povjeruje, legitimnost skupstine po pitanju svega sto moze zadirati u drzavnopravni suverenitet je najblaze receno diskutabilna, mislim da to znate bolje od vecine nas odje. Ko je trasirao te strateske puteve, izjasnjavanje gradjana na izborima je iskljucivo pitanje boljeg zivota u ekonomskom smislu, ako stoji u programu neke partije ulazak u nato i EU ne znaci da je to narodna volja. Ko predvodi koju struju nije pokazatelj jacine struje, evo recimo Vi ste vjernik SPC, a ipak se zalazete za ulazak u nato, sto je za SPC gotovo pa najveci grijeh, recimo ja sam po misljenju SPC grjesnik kao i ostali suverenisti pa sam apsolutno protiv ulaska Crne Gore u nato. Ili sto je elementarno posteno ako treba da postane clan te organizacije neka to bude vecinska volja nasih gradjana. Dalje koje je pitanje suvise kompleksno za narod, a direktno se tice njegove buducnosti jedino sto je suvise jeste suvise licemjerno ne dopustiti tom narodu da on odluci o tom kompleksnom pitanju.