Kako mi se čini, novim zakonom je isto skoro ako istučeš policajca u civilu i u uniformi. Jer vazda mogu da ti kažu na dužnosti je, postoji i opcija primjenjivana od ranije a sad je čak i veća krivica tvoja ako napaneš na nekog.
A smiju li ili ne smiju, pitaj nekog iz NK a ima slučajeva i iz PG popriličan broj. Skoro je i po novinama bio jedan takav. Nije stanuo pa su ga pregazili i posle mu nakalemili napad na službeno lice(a njih pun kombi bio) itd.
Mako znam da je policajac kad je u civilu![]()
f6
Tacno, u pravu si. Podvale.
Ali isto tako mogu naici na nekoga ko nema nista da izgubi. Policajac prije svega treba da bude u sluzbi gradjana i dobar psiholog. Nikad covjek ne zna kad moze svijest da mu se okrene pa da onaj strumf zazali sto je bilo sto uradio. Mada, procijene oni koga smiju a koga ne. U danasnje vrijeme kad obican klinac od 12 godina ima u najmanju ruku noz kod sebe, sto ocekivati od momka od 20-30 godina...
Nema tu sta oni da procenjuju. Ja im se samo smracim, i savrseno mirnim tonom kazem - momci, molim bez provokacija.
Po tome sam zakljucio da su price kako su policajci glupi netacne. Jer stvarno treba biti glup, i nastavit sa provociranjem nekoga ko gleda i prica kao ja u tim momentima![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
eno ih kod Venkora dijele kacige isto nocas u 2 AM ... kazu da ne ostaje, valja razdijeliti... ko ne uzme ide na trijeznjenje.. musterija koliko hoces
the World's leading dance event
Sensation
Evo Mi prije sat uzese i ovu laznu vozacku, imao Sam 1,59 ali im tutnuh 20 evra, kao sto ste Me naucili, i odoh na kompjuter. Nista betonjerka i to...
My ass.
TAKUMI
Mondea Mi...
broj za kazne , mup?
f6
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
pravno lice, ukoliko se ne javi u roku od 8 dana od dosatve obavještenja za neki prekršaj, skida mu se s računa od 500-15 000€ :shock:
nothing comes from violence and nothing ever could
You gotta be kidding?????
TAKUMI
no...ako se ne odazoves. al ko da se odazove za 8 prekrsaja
Toga na svijetu nema.
TAKUMI
kod nas ima sto nidje nema
http://www.vijesti.me/vijesti/i-vtb-...-clanak-136801
Cemu je vakat, tome je i vrijeme. Cuvajte se kazni ljudi kao nikad do sad, budzet se mora puniti pod hitno. Ja idem da kupim biciklo.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks