Page 272 of 826 FirstFirst ... 172222262268269270271272273274275276282322372772 ... LastLast
Results 6,776 to 6,800 of 20634

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Pa dobro, samo im vi mahnite(osim u slučajevima da nemate debelu vezu). Ču, pa policija ima pravo na sve i sa tim se treba pomiriti. Ja znam da njihovo ponašanje je namrtvo iritirajuće, da su uposlili najveći ljudski š***m ali ebi ga tako je kako je i treba sačekat da ovo "nevrijeme i nepogoda" prođe.

Kazne su postale unosan posao koji im donosi između 25.000 - 30.000 eura dnevno.

Thanks Thanks Given 
    1,715
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Dje pise da ne moze da te zausavi preko ulice? Sta onda kada stoje izmedju dvije trake (prema aerodromu)

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

ja sam nedje citao (vjerovatno novine) da policajac ne moze da zaustavlja vozila iz suprotne trkake, vec samo iz one na koju je stranu parkiran.... al nikako ne mogu da nadjem nidje u zakonu taj dio dje je difinisano kako saobracajni policajac moze da zaustavlja... tu je bio i onaj dio da moraju da budu na vidno mjesto a ne sakriveni po rupama iza zidova i prikolica....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sve to stoji, ali ajde ti dokazi.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by dub_c View Post
    Inace pravo nemaju da zaustavljaju sa suprotne strane ulice tako da slobodno mozes da im mahnes.
    za 1min odma branik uz branik

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    juce policija na PG-CT.... tri trake... stoje sa desne strane (gledano PG-CT) gdje su tri trake (dvije prema CT), a zaustavili nekog BMW-a beogradskih tablica u sred krivine koji se kretao iz pravca CT i auto stoji u sred trake (jer nema gdje da se skloni), upaljenih zmigavaca i momak pretrcava citavu magistralu.... inace padala kisa, a tek kad dodjete na par desetina metara mozete da vidite zaustavljeno auto...koje morate da zaobidjete preko pune... i onda da mi neko kaze da se brinu o bezbjednsoti saobracaja...

a ovo nije prvi put da vidim...i prema Nk su ovo radili...tri trake posle dubosa...zaustave po 4-5 volzila iz pravca Nk...u sred krivine... pretrcava se kolik ose moze preko magistrale...a svi ostali zaobilaze preko pune...
    To je svakodnevnica,evo vidjecete sto ce bit kad pocne malo sezona,nece se moc pud primorja nidje pretec krsteno no ce svuda da se kriju i da klepaju ovaj jadni narod

Thanks Thanks Given 
    2,059
    Thanks Thanks Received 
    1,050
    Thanked in
    422 Posts

U pravu ste vi da su oni mangupi veci nego ja al mene je zaustavljao preko duple pune i nisam mu stao. Iz smjera Nk-pg, malo prije skretanja za manastir dje su one 3 trake.
    Nisam stao i s obzirom da sam vozio normalno stigli su me posle 2 minuta.
    Isprave, sve regularno, prekoracio brzinu 15, rekoh mu da zurim i pustio me.
    Na pitanje sto nisam stao sam odgovorio da nisam imao dje da stanem, nisam znao da mene zaustavlja a i kolikooooo znam nema pravo to da radi.
    Sasvim korektno me pustio, vjerovatno cim je vidio da nisam natovario skanka.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by dub_c View Post
    U pravu ste vi da su oni mangupi veci nego ja al mene je zaustavljao preko duple pune i nisam mu stao. Iz smjera Nk-pg, malo prije skretanja za manastir dje su one 3 trake.
    Nisam stao i s obzirom da sam vozio normalno stigli su me posle 2 minuta.
    Isprave, sve regularno, prekoracio brzinu 15, rekoh mu da zurim i pustio me.
    Na pitanje sto nisam stao sam odgovorio da nisam imao dje da stanem, nisam znao da mene zaustavlja a i kolikooooo znam nema pravo to da radi.
    Sasvim korektno me pustio, vjerovatno cim je vidio da nisam natovario skanka.
    slicna stvar se meni desila...samo prema Bd.... ali mene nisu jurili, nego me sacekala druga patrola na ulaz u BD.... izvukli iz kolone, zadrzali me par minuta, i na kraju prijatno prijatno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    ja sam nedje citao (vjerovatno novine) da policajac ne moze da zaustavlja vozila iz suprotne trkake, vec samo iz one na koju je stranu parkiran.... al nikako ne mogu da nadjem nidje u zakonu taj dio dje je difinisano kako saobracajni policajac moze da zaustavlja... tu je bio i onaj dio da moraju da budu na vidno mjesto a ne sakriveni po rupama iza zidova i prikolica....
    Procitao si u neke novine nesto sto ne mozes da nadjes u zakonu i pozivas se na to?

Ljudi, pamet u glavu, mora se smanjiti ovo divljanje i izgubljeni zivoti po drumovima. Najvise mladi.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Ovako... Diga mi je pauk auto prije nekih godinu ipo/dvije... Posa sam u parking servis, tamo su mi kazali da oni vise ne vrse naplatu kazni, vec moram da idem kod sudije za prekrsaje...
    Nijesam nista placao, i nije mi dolazio nikakav poziv... Cini mi se da sam nedje procitao, mozda bas u zakonu o prekrsajima, da kazne zastarijevaju nakon godinu dana...
    Zna li ko nesto vise o tome.. ???

Thanks Thanks Given 
    1,715
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Ako si ga registrovao i nisu te smarali pri podizanju saobracajne... Onda je nema. Provjeri na ovaj broj koji je neko spomenuo na nekoj od prethodnih strana

Thanks Thanks Given 
    1,715
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Registar novcanih kazni 020407530

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts

Nocas na semafore kod Lide dolazi mi sa strane Q7 sivi (svajcarske table) pogleda lijevo-desno i kroz crveno. Policija je bila 50-tak metara iza nas, upalise rotaciju i za njim. Stadose pored njega, par rijeci razmijenise bez izlaska iz kola i svako svoj posa. Ja naravno krenuo na zeleno i blicam policajcima da stanu, okle magla..

Pa neka dodju da mi napisu kaznu neku sledeci put.

Thanks Thanks Given 
    1,715
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Ovdje su neki htjeli da pisu kazne policajcima, a sada bi da ih rutinski zaustavljaju

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts

Sto? Ne smijem da ga zaustavim kao bilo kojeg covjeka na ulici da ga pitam nesto samo zato sto nosi uniofrmu?

Thanks Thanks Given 
    1,715
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Slobodno... Pa ce ti brojat osigurace i trazit CE / EN etiketu na prsluku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Chalobah View Post
    Nocas na semafore kod Lide dolazi mi sa strane Q7 sivi (svajcarske table) pogleda lijevo-desno i kroz crveno. Policija je bila 50-tak metara iza nas, upalise rotaciju i za njim. Stadose pored njega, par rijeci razmijenise bez izlaska iz kola i svako svoj posa. Ja naravno krenuo na zeleno i blicam policajcima da stanu, okle magla..

Pa neka dodju da mi napisu kaznu neku sledeci put.
    Pa sta? I ja malo prije sa Benzom, svijetla bez, kaisa bez, svakog su zaustavili a mene ne.
    I mean...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Chalobah View Post
    Sto? Ne smijem da ga zaustavim kao bilo kojeg covjeka na ulici da ga pitam nesto samo zato sto nosi uniofrmu?
    Naravno da smiješ ako ti treba na primjer pomoć ili da pitaš naprimjer neku ulicu i slično

Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uzese mi vozacku juce po prvi put .. Nek je sa srecom Uzeli su mi je kod Dobrih voda, zbog brzine 85 u naseljenom mjestu. Presretac Crni famozni mercedes B-klasa CG table iza mene snimao me kamericom dok sam ja izvrsavao preticanje kamiona i zbog toga ubrzao.
    E sad me zanima kakva je procedura . Posto je rekao da dodjem za 7 dana u BAR? zasto u bar (iz pg sam inace)? Da ce mi biti vozacka kod komandira pa ce me on dalje uputiti u postupak , kod sudije ili sta vec.

Druga stvar koliko da ocekujem visinu kazne realno? (Na ljekove ih trosila dabogda)

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,097
    Thanks Thanks Received 
    951
    Thanked in
    504 Posts

Quote Originally Posted by oblivion View Post
    Uzese mi vozacku juce po prvi put .. Nek je sa srecom Uzeli su mi je kod Dobrih voda, zbog brzine 85 u naseljenom mjestu. Presretac Crni famozni mercedes B-klasa CG table iza mene snimao me kamericom dok sam ja izvrsavao preticanje kamiona i zbog toga ubrzao.
    E sad me zanima kakva je procedura . Posto je rekao da dodjem za 7 dana u BAR? zasto u bar (iz pg sam inace)? Da ce mi biti vozacka kod komandira pa ce me on dalje uputiti u postupak , kod sudije ili sta vec.

Druga stvar koliko da ocekujem visinu kazne realno? (Na ljekove ih trosila dabogda)
    ja sam platio 50e kaznu (25kazna-25sudski troskvoi), to je bilo prije nedje 3-4 godine... i naravno cekanje od 3 mjeseca.
    doduse zasto bi u Bar iso ne znam.. meni su je uzeli u PG, a sve ostalo se u HN zavrsilo..
    Last edited by Shadow'91; 12-05-13 at 15:35.
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Znam da se na sudjenje ide tamo dje napravis prekrsaj,tj kojoj opstini pripada ta zona.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,097
    Thanks Thanks Received 
    951
    Thanked in
    504 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Znam da se na sudjenje ide tamo dje napravis prekrsaj,tj kojoj opstini pripada ta zona.
    moguce da je po novome tako, al ranije nije bilo... a i cini mi se da je stari nacin dosta prakticniji kad je ovo u pitanju.
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by oblivion View Post

Zakonom je propisana kazna od 100-450e za prekrsaj:

6) vozač koji se vozilom na putu u naselju kreće brzinom koja je za 30 do 50 km/h veća
    od dozvoljene brzine, odnosno vozač koji se vozilom na putu van naselja kreće brzinom koja je za
    50 do 70 km/h veća od dozvoljene brzine (član 36 stav1 i čl. 37 i 38);

Klepice te vjerovatno minimum, 100e + 20e sudski troskovi. Ali se obavezno pojavi tamo jer ako se ne pojavis vrlo vjerovatno se sudija nece odlucit za minimalnu Tako su i meni uzeli bili vozacku kod sozine zbog preticanja kolone i nisam se pojavio na sudjenje i rebnuse me 130e... (po starom zakonu)

Dakle, obavezno se pojavi tamo i bori se za tu kaznu od 120e
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Shadow'91 View Post
    moguce da je po novome tako, al ranije nije bilo... a i cini mi se da je stari nacin dosta prakticniji kad je ovo u pitanju.
    Pa stvarno da se moram vozom ili necim cimati do Bara cisto da mi kazu sta da radim i opet dolazit na sudjenje stvarno je budalastina .

Quote Originally Posted by Stetni View Post
    Zakonom je propisana kazna od 100-450e za prekrsaj:

6) vozač koji se vozilom na putu u naselju kreće brzinom koja je za 30 do 50 km/h veća
    od dozvoljene brzine, odnosno vozač koji se vozilom na putu van naselja kreće brzinom koja je za
    50 do 70 km/h veća od dozvoljene brzine (član 36 stav1 i čl. 37 i 38);

Klepice te vjerovatno minimum, 100e + 20e sudski troskovi. Ali se obavezno pojavi tamo jer ako se ne pojavis vrlo vjerovatno se sudija nece odlucit za minimalnu Tako su i meni uzeli bili vozacku kod sozine zbog preticanja kolone i nisam se pojavio na sudjenje i rebnuse me 130e... (po starom zakonu)

Dakle, obavezno se pojavi tamo i bori se za tu kaznu od 120e
    120 bi mi bilo chak ok., sad kad vidjeh ovo 450 mada imaju obicaj da mi ne dostave taj poziv za sudjenje i samo presude.. a onda kazna stigne regularno. cigani. Koliko ce mi drzati vozacku?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Kolko sudija odluci, sve ti zavisi od njega zato ti kazem da se moras pojavit dolje i biti ponizan po mogucnosti
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Page 272 of 826 FirstFirst ... 172222262268269270271272273274275276282322372772 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)