Kako mi se čini, novim zakonom je isto skoro ako istučeš policajca u civilu i u uniformi. Jer vazda mogu da ti kažu na dužnosti je, postoji i opcija primjenjivana od ranije a sad je čak i veća krivica tvoja ako napaneš na nekog.
A smiju li ili ne smiju, pitaj nekog iz NK a ima slučajeva i iz PG popriličan broj. Skoro je i po novinama bio jedan takav. Nije stanuo pa su ga pregazili i posle mu nakalemili napad na službeno lice(a njih pun kombi bio) itd.
Mako znam da je policajac kad je u civilu![]()
f6
Tacno, u pravu si. Podvale.
Ali isto tako mogu naici na nekoga ko nema nista da izgubi. Policajac prije svega treba da bude u sluzbi gradjana i dobar psiholog. Nikad covjek ne zna kad moze svijest da mu se okrene pa da onaj strumf zazali sto je bilo sto uradio. Mada, procijene oni koga smiju a koga ne. U danasnje vrijeme kad obican klinac od 12 godina ima u najmanju ruku noz kod sebe, sto ocekivati od momka od 20-30 godina...
Nema tu sta oni da procenjuju. Ja im se samo smracim, i savrseno mirnim tonom kazem - momci, molim bez provokacija.
Po tome sam zakljucio da su price kako su policajci glupi netacne. Jer stvarno treba biti glup, i nastavit sa provociranjem nekoga ko gleda i prica kao ja u tim momentima![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
eno ih kod Venkora dijele kacige isto nocas u 2 AM ... kazu da ne ostaje, valja razdijeliti... ko ne uzme ide na trijeznjenje.. musterija koliko hoces
the World's leading dance event
Sensation
Evo Mi prije sat uzese i ovu laznu vozacku, imao Sam 1,59 ali im tutnuh 20 evra, kao sto ste Me naucili, i odoh na kompjuter. Nista betonjerka i to...
My ass.
TAKUMI
Mondea Mi...
broj za kazne , mup?
f6
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
pravno lice, ukoliko se ne javi u roku od 8 dana od dosatve obavještenja za neki prekršaj, skida mu se s računa od 500-15 000€ :shock:
nothing comes from violence and nothing ever could
You gotta be kidding?????
TAKUMI
no...ako se ne odazoves. al ko da se odazove za 8 prekrsaja
Toga na svijetu nema.
TAKUMI
kod nas ima sto nidje nema
http://www.vijesti.me/vijesti/i-vtb-...-clanak-136801
Cemu je vakat, tome je i vrijeme. Cuvajte se kazni ljudi kao nikad do sad, budzet se mora puniti pod hitno. Ja idem da kupim biciklo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks