Quote Originally Posted by sky View Post
Nadam se da velika vecina gradjana u Crnoj Gori zeli nesto bolji zivot, tj. zeli neku vrstu promjena. Filip ne donosi nikakve promjene, donosi samo odugovlacenje ili pogorsanje loseg stanja.
Ja sam za Lekica zato sto on prestavlja neku nadu za promjenama. Izgleda mi kako pametan covjek, na mjestu, pravi izbor da se pokusaju neke promjene... minijaturne ali makar nesto. Ako se on izabere, mozda se nesto pokrene s mrtve tacke. Tako da izmedju nade za necim i nicim, biram ovo prvo.

Bez prevelikog analiziranja, moje misljenje je da glasovi u nedelju znace sledece:

NE GLASAM: nista (ne glasas jer se u nista ne nadas)
Vujanovic: nista (dokazao za 10 godina ide kako ga struja nosi)
Lekic: neka promjena (mozda nesto dobrog moze i donjet, valja probat)
Misliš li da bilo koga u ovom trenutku interesuju moguće minorne promjene personalnog tipa?

Inače, da se ne lažemo, imali su građani Crne Gore mnogo drugih, boljih opcija, sa potencijalom za konkretne promjene u zadnjih desetak godina. Naročito na predsjedničkim izborima.

Tako da bih ja kao četvrtu stavku tvom spisku dodao da svaki glas ili potpis koji nije dat Hajdukoviću ili Bojoviću je primjer glasanja po nacionalnom i partijskom ključu i odbijanja konkretnih promjena. Činjenica da ti ljudi nisu uspjeli dokazuje da narod u ogromnoj većini ne želi promjene, i da većina ljudi samo želi da pobijedi onaj vječiti rival za koga oni navijaju.

To nije "valjalo probat", ali eto valja probat da se dovede u fotelju lik iz iste političke garniture koja je izrodila aktuelnu vlast (i sam dio nje svojeveremno).